- 14 Şubat 2014
- 87
- 7
- 26
- 34
bence ara öğün bana göre değil olursa yerim olmassa aramam
bazı diyetisyenlerin matığıda ara öğün olmaması
ben ilk 15 kilo ara öğünsüz vermiştim ve geri almadım yani
herkezin bünyesi farklı ben bişey yemiyceksem o şeyi yemem
benim çikolatam hala evde duruyor zaten
canım ara öğün konusuna sana: bende katılıyorum çünkü ara öğünleri bende sevmiyorummm yemesemde olur diye düşünüyorumm
ben ara öğün yapmadan o kadar kilo verdiğiğm için
yiyincede veriyosun yemeyincede
ben çok araştırıyorum o yüzden kasmıyorum
varsa yerim yoksa pekte laziım değil
bide düzenli beslenmessen verdigin kiloları geri alırsın diyorlar günde 6 öğün yememiz gerekiyormuş ama ben günde 2 öğün yiyorum ne yapcam verdiklerimi gerimi alacagımm
bide düzenli beslenmessen verdigin kiloları geri alırsın diyorlar günde 6 öğün yememiz gerekiyormuş ama ben günde 2 öğün yiyorum ne yapcam verdiklerimi gerimi alacagımm
Kızlar bir fikrim var daha önce başka topiklerde gördüm takibini seve seve yaparım. Bir isim listesi yapalım cumadan cumaya kilo farklarında en fazla veren haftanın birincisi olsun ne dersiniz
bilmem canım bizde herkez yazar sonra tebrik ederiz birbirimizi
:44:
6 öğün mü?!? bence öyle daha çok kilo alırız
aynen ya o yüzden ben yemiyorum böyle rahattım ooohh mis günde 2 ögün yeter bana hem ben ilk başlardaki gibi acıkmıyorum zaten bünyede aliştı herhalde hep böyle olmak istemiştim oldu cok mutluyummm yaşasınnn
tabloda belirgin olunca daha hırslı oluruz
yani, ben yedikce yiyesim geliyor sonuçta 6 öğünde az az yiyemem aslında öyle metebolizma daha hızlı çalışır ama benim iştah açıldı mı...
bence miden küçülmüş ondan 2 öğün yetiyo acıkmıyosun asdfgf
Kızlar bir fikrim var daha önce başka topiklerde gördüm takibini seve seve yaparım. Bir isim listesi yapalım cumadan cumaya kilo farklarında en fazla veren haftanın birincisi olsun ne dersiniz
ben ara öğünsüz yapamayanlardanım. hem ara öğün dediğimiz ne ki, 3 kuru kayısı, 8-10 tane çiğ badem,fındık, 1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 meyve, 1 bardak süt, ayran ya yoğurt. bunları yiyerek ana öğüne saldırmıyorum ben. her dört saatte deli gibi acıkıyorum iki saate bir ara öğün yaparsam kendimi anca kontrol edebiliyorum.
ben 3 tane kuru kayısı alıyım dersem o 10 u bulurhem yemeyince çok da acıkmıyo insan yani bende öyle oluyo :)
belki canım ama bizimkiler acayip hırslı zaten
yani, ben yedikce yiyesim geliyor sonuçta 6 öğünde az az yiyemem aslında öyle metebolizma daha hızlı çalışır ama benim iştah açıldı mı...
bence miden küçülmüş ondan 2 öğün yetiyo acıkmıyosun asdfgf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?