Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım ara öğün konusuna sana: bende katılıyorum çünkü ara öğünleri bende sevmiyorummm yemesemde olur diye düşünüyorumm

merhaba arkadaşlar 1 haftadır yoktum annemlerdeydim ufak masum kacamaklarım oldu haliyle malum annemlerdeydimm kedimi cok zorladım fazla kaçırmamak için ve başardım sanırım ufak kacamaklarımın talafisini bu hafta gideririm inşallah çünkü evime döndümm

Kızlar bir fikrim var daha önce başka topiklerde gördüm takibini seve seve yaparım. Bir isim listesi yapalım cumadan cumaya kilo farklarında en fazla veren haftanın birincisi olsun ne dersiniz

ben ara öğün yapmadan o kadar kilo verdiğiğm için
yiyincede veriyosun yemeyincede
ben çok araştırıyorum o yüzden kasmıyorum
varsa yerim yoksa pekte laziım değil

bide düzenli beslenmessen verdigin kiloları geri alırsın diyorlar günde 6 öğün yememiz gerekiyormuş ama ben günde 2 öğün yiyorum ne yapcam verdiklerimi gerimi alacagımm

merabaa :)
sabah kahvaltı yapamadım okula geç kalıyordum sadece bi su bardağı sıcak su içtim
öğleye kadar bişi yemedim öğle 5 6 kaşık nohut yemeğiyle 8 kaşık bulgur pilavı 3 tane kornişon turşu
şuan acıktığım için bi kase special k yiyorum başka bişi yemedim çok su da içmedim ama içcem akşama kadar inş

bide düzenli beslenmessen verdigin kiloları geri alırsın diyorlar günde 6 öğün yememiz gerekiyormuş ama ben günde 2 öğün yiyorum ne yapcam verdiklerimi gerimi alacagımm

ne bilim canım zaayıflamak için ara öğün yicem ben zayıflayınca bırakırım
ki huyumu biliyorum o zaman hemen geri almam lasım
çünkü kilo verdim tamam der salarım ben

6 öğün mü?!? bence öyle daha çok kilo alırız

aynen ya o yüzden ben yemiyorum böyle rahattım ooohh mis günde 2 ögün yeter bana hem ben ilk başlardaki gibi acıkmıyorum zaten bünyede aliştı herhalde hep böyle olmak istemiştim oldu cok mutluyummm yaşasınnn

yani, ben yedikce yiyesim geliyor sonuçta 6 öğünde az az yiyemem aslında öyle metebolizma daha hızlı çalışır ama benim iştah açıldı mı...
bence miden küçülmüş ondan 2 öğün yetiyo acıkmıyosun asdfgf

ben ara öğünsüz yapamayanlardanım. hem ara öğün dediğimiz ne ki, 3 kuru kayısı, 8-10 tane çiğ badem,fındık, 1 yemek kaşığı kuru üzüm, 1 meyve, 1 bardak süt, ayran ya yoğurt. bunları yiyerek ana öğüne saldırmıyorum ben. her dört saatte deli gibi acıkıyorum iki saate bir ara öğün yaparsam kendimi anca kontrol edebiliyorum.

Kızlar bir fikrim var daha önce başka topiklerde gördüm takibini seve seve yaparım. Bir isim listesi yapalım cumadan cumaya kilo farklarında en fazla veren haftanın birincisi olsun ne dersiniz

bana uyar, herkesten onay gelirse yapılabilir
ama şöyle de bir durum var: aramıza yeni katılanlar oluyor ve ilk hafta 2-3 kg birden gidiyor, sonra yavaşlıyor. böyle olursa her hafta aramıza en yeni katılan birinci olur ve diğerlerinin azmi kırabilir.

ben 3 tane kuru kayısı alıyım dersem o 10 u bulur hem yemeyince çok da acıkmıyo insan yani bende öyle oluyo :)

Son düzenleme:
HİLALTANSEL
PİNN
07RUKİYE35
MERTNAZ
SEVGİBOL
CENEKA
AYSOCANN
ECMEL1987
Akrepimm
DeepBlueDeep
ZORDEGİL

GEÇEN HAFTA CUMA KİLOLARINIZI YAZARMISINIZ

bende öğleydim yedikçe yiyesim geliyordu o yüzden ara öğünnü kaldırdım ama şimdi verselerde yemiyorum seninde dediğin gibi miydem küçülüyor herhalde yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…