- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
yakın sayılırız seninle
sagol arkadasım 2 ayda verdım o kg ustune 1 kg almıstım sonra hamıle kaldım bıraz fazla yedım sanırım bebek beslensın dıe 3 kg da o zaman aldım ama nasıp degılmıs bebegımı kaybettım gelısım problemındenHoşgeldin cnm,
Temmuztemmuz arkadaşımızın tavsiyelerine aynen katılıyorum.
Daha önce kaybettiğin 14 kiloyu eğer yakın zamanda ve hızlı bir şekilde aldı isen aynen hızlı bir şekilde geri vereceksindir.
Eger üzerinden çok zaman (2 yıl v daha fazla) geçtiyse çok kolay gitmeycektir. Yani elbet gidecek ama hedefin olan zaman belki biraz uzayabilir.
Kolay gelsin
sagol arkadasım 2 ayda verdım o kg ustune 1 kg almıstım sonra hamıle kaldım bıraz fazla yedım sanırım bebek beslensın dıe 3 kg da o zaman aldım ama nasıp degılmıs bebegımı kaybettım gelısım problemınden
1 ay once kurtaj oldum sımdı o gebelıkte aldıgım 4 kg var oncekı kg ılaveten yoksa 6 ay korudum kgmu
sımdıde hızlı verırım cunku sporum epey agır cabuk verdırıyo hadı bakalım gorecez tartıda benım albumumde eskı halımden fotolar var her hafta tartıda gordugum rakamlar var her haftakı beden olculerımı yazar notumu alır karsılastırırm kı daha hırslanayım sımdıde ole yapıcam
sabah kahvaltım bir haşlanmış yumurta
1 kıbrıt kutusu peynır
5 siyah zeytin
1 fıncan yeşil çay
1 dilim kepek ekmek
ara öğün
2 kepelı galeta 1 fincan meyve cayı
öğlen menum
6 kaşık etli taze fasulye
1 dilim ekmek
ara öğün
1 elma 1 fincan yeşil çay
akşam kii- menu
1 porsiyon haşlanmış tavuk gogsu 3-4 parça marul 1 domates
Ben Ankara'da yaşıyorum, aslen de Ankaralıyım
Az önce gök gürüldedi, yağmur yağıyor burda
benim eşimde ankaralı canım ailesi orda yaşıyo 2 ayda bir hafta sonu geliyoruz oraya kesin :)
sağol cnm, bende antalyayı da antalyalıyı da çok severim.
Antalya benim 2. memleket gibi, çok sık giderim, 2013 de 8 defa geldim.
En yakın arkadaşımda Finikeli, Antalya da yaşıo şu an
bu arada haberleri okudum Temmuz da 40 bin öğretmen atanacakmış, sen bekliodun di mi atanmayı :44:
sagol arkadasım 2 ayda verdım o kg ustune 1 kg almıstım sonra hamıle kaldım bıraz fazla yedım sanırım bebek beslensın dıe 3 kg da o zaman aldım ama nasıp degılmıs bebegımı kaybettım gelısım problemınden
1 ay once kurtaj oldum sımdı o gebelıkte aldıgım 4 kg var oncekı kg ılaveten yoksa 6 ay korudum kgmu
sımdıde hızlı verırım cunku sporum epey agır cabuk verdırıyo hadı bakalım gorecez tartıda benım albumumde eskı halımden fotolar var her hafta tartıda gordugum rakamlar var her haftakı beden olculerımı yazar notumu alır karsılastırırm kı daha hırslanayım sımdıde ole yapıcam
hoşbulduk cnm sağolasınsen de hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun,yazdıklarınızı okuyorum inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın sende bizi takip etmeye devam
benim eşimde ankaralı canım ailesi orda yaşıyo 2 ayda bir hafta sonu geliyoruz oraya kesin :)
merhaba canişgolarım ben geldim nasılsınız özledim sizleri :)
hafta sonu ve bu sabah pek katılamadım ama hafta sonu tek kaçamağım 7 tane fırından cips yedim ama o akşam çok az kalorili yemiştim zaten,bu sabah da 1kk peynir,yarım domates ve 1.5 dilim ekmek yedim
ara olarak 1 ceviz,3 badem,3 fındık
öğle bir kase çorba,1 tane fırında but,3-4yk mantar yemeği bi lokma sivri biber bi dilim domates,1 çatal da kısır aldım valla yemek verdi bugün biri neler vardı neler gittim hamile arkadaşa kısırlar börekler rus salataları aldım kendim yemeğe çıktım sadece 1 çatal kısırkızlar çok mu yemişim ben ya yaz yaz bitiremedim :18:
Çok yağmur yağıo şu an burdaaa
güzel şeyler yemişsin cnm, o kadarcık kısırdan ne olacak allahaşkına, yazmana bile gerek yoktu yaniii
sağol arkadaşım sanada geçmiş olsungeçmiş olsun, benim durumum da aynı, nasip olmadı anne olmak.hamilelikte 3 kilo aldım, kürtajdan sonra da hormon hapları ve dikkatsiz beslenmeden 4 kilo daha eklendi. sabırla üstesinden gelicez her şeyin. önce kilo verelim sonra da sağlıklı gebelikler yaşayalım inşallah.
hoşbulduk cnm sağolasın
amın ınsallah hepımız ulaşırız....
bana pek ıyı seyler anımsatmadı memleketın
bende çorum gelınıyım
hemde nasıl yanı senın yaptıgını corumlu yapmaz dıe bosa dememişler die dusundurduanşalılan kötüye çatmışsın canım heryerde çıkar öyleleri önemli değil:)
sağol arkadaşım sanada geçmiş olsun
aynen ustesınden gelecez inşallah
ben uzun zaman gebe kalmak ıstemıyorum yanlız
ailevi durumların karsık olasından mutevellıt...
şimdilik taş olmaya bakmak lazım
hemde nasıl yanı senın yaptıgını corumlu yapmaz dıe bosa dememişler die dusundurdu
ne ıse bu konulara hıc bulaşmıyım temellı canım sıkılıyo zaten kocamdan ayrıyım
ustune konusup detaylandırmıyım
nie geç kalasın cnm, elbet bi yerden başlayacaksın, başlamaya karar vermek zaten bitirmenin yarısı.
ilk yapacağın iş bol su içmek.
2- kızartma, hamurişi, aburcubur, fastfood, şeker i hayatından çıkar.
3- 3 ana öğün 3 ara öğün
4- protein ağırlıklı beslen
5-ekmek ye ama günde 2-3 dilimden fazla yeme
6-Her ana öğününde mutlaka salata ve yoğurt tüket
7-bitki çaylarını sev ve tüket
:)
çok teşekkür ederim canım:)herşey ok ama şu bitki çayı olayı fena malesef hiçbirini sevemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?