Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

benım kı korku degıl sukur bı tane oglum var 2 yasında
en az 6 sene benden uzak dursun bebek aıle baglarım bı otursunda sonra bakılır...
aynen dıkakt etmessen kg alıp basını gıdıyo senın hedef kac sımdıkı kg kac?

o kızlar oku oku bitmedi en son baktıgımdan 3 sayfa ilerdesiniz
valla harikasınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
bebişlerini kaybeden güzel anneler çok geçmiş olsun
başınız sağolsun
onlar melek oldular size şefaatçiler inşaallah
burada ki desteği kimseden göremeyiz herhalde kilolar
bırakın bizi artık

kızlar slm sayfaları okuyamadım valla o kadar yoğunumki akşam evden okurum artık
sabah kahvaltı : 2 dilim kepek ekmek 1 yumurta 1 kk peynir 6 zaytin yarım yeşil yarım kırmızı biber yeşillik
ara öğün yok
öğle yemek : 1 kase mercimek çorba 3 kaşık tavuk sote 1 kase yoğurt
yeşilçay
henüz ara öğün yok şimdilik bu kadar öpüyorum sizi motivasyon meleklerim kilosuz günler sizin olsun tabi benimde :))

kızlar bende yoğurt ve çorba içtim çabuk çorbalar varya ondan
artık yemek aramıyorum önceden yemesem baş dönmesi falan olurdu
artık bünye alıştı

aslında sık yemenın vucuda cok buyuk rahatlatması var az yıyosun mıde hem ac kalmıyo hemde tıka basa doymuyo bence bunun adı dıyetten cok saglıklı beslenmek ve bu cok gusel bır duygu
ama arada kacamak olmaması lazım malesef o noktada yasaklar tatlılasmaya baslıyo

80,5 ile başladım, 5,5 verdim. hedefime 10 kg kaldı. 65 olsam iyi oluyorum. ideal kilom 53 ile 73 arasıymış

ne ceza verelim şimdi sana bilemedim

ben de bilmiyorum valla akşam da evde kuru fasulye var,kocama yanına bi pilav yapıcam da ben napsam bilemedim evde yoğurt da kalmadı bugün yapcam hazır yoğurtlara pek güvenemiyorum.eve gideyim bakayım salatayla biraz fasulyeden yerim artık ekmek yok çorba yok yoğurt yok belki ceza yerine geçer:)

teşekkürler canım tek tesellimiz onların cennette ve bize şefaatçi olmaları. vallahi bu destek ve azimle ne kilo kalır ne gam ne keder

bence ara öğün bana göre değil olursa yerim olmassa aramam
bazı diyetisyenlerin matığıda ara öğün olmaması
ben ilk 15 kilo ara öğünsüz vermiştim ve geri almadım yani
herkezin bünyesi farklı ben bişey yemiyceksem o şeyi yemem
benim çikolatam hala evde duruyor zaten

canım pilav-rus salatası yemişsin zaten, Pilav-fasulye hep ekmek yerine geçen şeyler.
Ben olsam fasulyeyi yemezdim, zaten ekmeği hiç yemezdim, salata yapıp ayranla yer kalkardım.
Bazen fırında mantar veya patlıcan yapıorum, kolay oluo sebze niyetine.

sabah kahvaltılık gevrek, öğlen sucuklu yumurta ve 1 dilim ekmek yedim. leslie ile 4 mile yürüdüm, kotumun düğmesini yaptırma bahanesiyle dışarıda yarım saat daha yürümüş oldum. şimdi portakal yicem, sonra da evi temizlemeye karar verdim. akşam da fırında tavuk ve salata yapmayı planladım.

Son düzenleme:
ohhhh herkeslerin akşam menüsü hazır. bende artık yogurt ve belki salatayla takılırım :) bu arada ara öğünümü bir avuç beyaz leblebi birde yeşil çayımlan yapıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…