Çok yağmur yağıo şu an burdaaa
güzel şeyler yemişsin cnm, o kadarcık kısırdan ne olacak allahaşkına, yazmana bile gerek yoktu yaniii
oh iyi sevindim o zamanbu arada regli de oldum sonunda 3 gün gecikmişti bitişini merakla bekliyorum bakalım tartıya nasıl yansıycak
benım kı korku degıl sukur bı tane oglum var 2 yasındabana da doktor 3 ay bekle sonrasında düşünebilrsin demişti ama aynı şeyi yaşar mıyım korkusu var bende de. bir de öncesinde kilo vermezsem 100 kilo olurum ben :) dikkat etmek lazımmış anlamış bulunuyorum aldığım 7-8 kgdan sonra :) benim de acelem yok yani, önce taş olcam ben de :) inşallah düzelir her şey
oh iyi sevindim o zamanbu arada regli de oldum sonunda 3 gün gecikmişti bitişini merakla bekliyorum bakalım tartıya nasıl yansıycak
e hadi gözün aydın, tartıda az çıkacaksın o kesin
1 kase yoğurt
afiyet olsun canım :) ben biraz önce bi kaçamk yaptım bikaç çatal tavuklu pilav azıcık da rus salatası yedim önümde durdu durdu kaç saattir artık tak etmişti yani
benım kı korku degıl sukur bı tane oglum var 2 yasında
en az 6 sene benden uzak dursun bebek aıle baglarım bı otursunda sonra bakılır...
aynen dıkakt etmessen kg alıp basını gıdıyo senın hedef kac sımdıkı kg kac?
ne ceza verelim şimdi sana bilemedim
o kızlar oku oku bitmedi en son baktıgımdan 3 sayfa ilerdesiniz
valla harikasınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
bebişlerini kaybeden güzel anneler çok geçmiş olsun
başınız sağolsun
onlar melek oldular size şefaatçiler inşaallah
burada ki desteği kimseden göremeyiz herhalde kilolar
bırakın bizi artık
ben de bilmiyorum valla akşam da evde kuru fasulye var,kocama yanına bi pilav yapıcam da ben napsam bilemedim evde yoğurt da kalmadı bugün yapcam hazır yoğurtlara pek güvenemiyorum.eve gideyim bakayım salatayla biraz fasulyeden yerim artık ekmek yok çorba yok yoğurt yok belki ceza yerine geçer:)
hım anladım cnm80,5 ile başladım, 5,5 verdim. hedefime 10 kg kaldı. 65 olsam iyi oluyorum. ideal kilom 53 ile 73 arasıymış
hım anladım cnm
benımde boyum 1,68 kg 69 58 olsam tam olcak ınsallah olruz cnm
ohhhh herkeslerin akşam menüsü hazır. bende artık yogurt ve belki salatayla takılırım :) bu arada ara öğünümü bir avuç beyaz leblebi birde yeşil çayımlan yapıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?