evet bende sana katılıyorum benim vermem gereken kilo çok ama regl falan derken yavaşlıyor.
evet bende geçen bi tablo yaptım herkez birbirini tebrik etti
yaptıklaırnı sordu o yarışma yapan topikler varya
öle değilki bi yarışmıyoruz bilgi paylaşıyoruz diye düşündüm ben
HİLALTANSEL
PİNN
07RUKİYE35
MERTNAZ
SEVGİBOL
CENEKA
AYSOCANN
ECMEL1987
Akrepimm
DeepBlueDeep
ZORDEGİL
GEÇEN HAFTA CUMA KİLOLARINIZI YAZARMISINIZ
Kızlar özledim sizi nerdeyse 10 gündür kayboldum:)) misafir yemek kutlamalar sevgililer günü ,evlilik yıl dönümü...çok yoğundu çok rejim yalan oldu tartılmaya korkuyorum. Herkes gitti el ayak çekildi ama dolapta hala 3 çeşit tatlı var( kafam karışık sil baştan ne yapacağımı bilmiyorum ama hala zayıflamak istiyorum
Kızlar özledim sizi nerdeyse 10 gündür kayboldum:)) misafir yemek kutlamalar sevgililer günü ,evlilik yıl dönümü...çok yoğundu çok rejim yalan oldu tartılmaya korkuyorum. Herkes gitti el ayak çekildi ama dolapta hala 3 çeşit tatlı var( kafam karışık sil baştan ne yapacağımı bilmiyorum ama hala zayıflamak istiyorum
Aksam yemegim bol yogurt :) 5 hurma. Ustunede süt ictim. Astim ben kendimi :)))) sut bilem iciyorum.
günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum dün 22:15 de falan çıktım işten kızmı anneme bırakmıştı servis onu ala ve git diyene kadar baya geç oldu e kızım da benim yüzümden rezil oldu sabah zor uyandı
moralim bozuluyordu bugünlerde tartıda ama dün sabah regl oldum sanırım ondan fazla çıkıyordum diye kendimi avutuyorum
herkes iyidir umarım bugün fırsat buldukça okuyacağım öpüldünüz
günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum dün 22:15 de falan çıktım işten kızmı anneme bırakmıştı servis onu ala ve git diyene kadar baya geç oldu e kızım da benim yüzümden rezil oldu sabah zor uyandı
moralim bozuluyordu bugünlerde tartıda ama dün sabah regl oldum sanırım ondan fazla çıkıyordum diye kendimi avutuyorum
herkes iyidir umarım bugün fırsat buldukça okuyacağım öpüldünüz
Ey beni gafletten uyandıran can arkadaşlarım , hepinize günaydınlar.
Aksam bir kase yogurt yedim birazcık ekmekle . Sonra birazcık kayısı ve .ağzıma damla çikolata attım azıcık.
Sabah azıcık peynir zeytin ve ekmek. Masa başı simit e son artık
valla canım haklısın bide ben hurma alsam süper olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?