Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

evet bende sana katılıyorum benim vermem gereken kilo çok ama regl falan derken yavaşlıyor.

evet bende geçen bi tablo yaptım herkez birbirini tebrik etti
yaptıklaırnı sordu o yarışma yapan topikler varya
öle değilki bi yarışmıyoruz bilgi paylaşıyoruz diye düşündüm ben

Son düzenleme:
Bugun bayadir giremedim gene kaynatilmis baya:)okudum kadariyla hamileliklerinde vebislerini kaybedenler olmus üzüntünuzu paylasiyorum bunu kafaniza takip birdaha aybi sey olurmu diye dusunmeyin asla hem söyle dusunun öbür dunyada size şefaat etcekler inş Allah saglikli sihatli evlatlar nasip eder aileyle sorunlari olanlarada Allah yardim etsin gerçekten bu huzursuzluklar evlilikleri sarsiyo bende baslarda cok sorun yasadimm laf aramizda coook fena bi kaynanam var artik baktiki bize zarar veremiyo vaz gecti o kendi galinde ben aybi az ve öz görüşüyoruz isi gücü varsa yapiyom çek liliyom kabuma tavsiye ederim en güzeli kendini ezdirmeyip saygisizliktan uzak mesafeli durmak..yarışma tarzi biseyler gecmis bide aranizda bencede gerek yok herkesin giris tarihi farkli yarismak icin dill birbirimize destek icin burdayiz böyle güzel burasi genelde kadinlar kadinlari kiskanirmisya inanin ben hepimiz için herseyin güzelini istiyorum sizleri seviyorummmmm

Yarış işi hakkındaki görüşlerinize katılıyorum. Gerek yok, zaten biz her cuma kilolarımızı öğrenip tebrik edioruz. Benim yavaş gidio zaten;/

Kızlar özledim sizi nerdeyse 10 gündür kayboldum:)) misafir yemek kutlamalar sevgililer günü ,evlilik yıl dönümü...çok yoğundu çok rejim yalan oldu tartılmaya korkuyorum. Herkes gitti el ayak çekildi ama dolapta hala 3 çeşit tatlı var( kafam karışık sil baştan ne yapacağımı bilmiyorum ama hala zayıflamak istiyorum

baştan başlayacaksın artık, umarım daha dikkatli olursun. vazgeçme daha sıkı sarıl bu kez.

selam arkadaşlar
akşam yemeğim salata(içine peynir ve çok az z.yağı koydum) ve yarım dilim ekmek(14gr), pınarcım yine seni dinlemeye çalıştım ama 2 kaşık fasulye ve bi kaşıkdan biraz fazla pilav yedim biraz önce de süt içtim ve 1 tane meyve yedim
herkese iyi geceler arkadaşlar öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz herkesi okuyorum tek tek hepiniz süpersiniz canlar

Iyi yapmamissin cnm ama pesetme sakin birajtin yerden devam kendine bu 10gunu ödül vermissin gibi dusun sakin pesetme hemn basla diyetine gayt iyi gidiyodun aynen devam cnm

Ey beni gafletten uyandıran can arkadaşlarım , hepinize günaydınlar.

Aksam bir kase yogurt yedim birazcık ekmekle . Sonra birazcık kayısı ve .ağzıma damla çikolata attım azıcık.

Sabah azıcık peynir zeytin ve ekmek. Masa başı simit e son artık

günaydın kızlar yorgunluktan ölüyorum dün 22:15 de falan çıktım işten kızmı anneme bırakmıştı servis onu ala ve git diyene kadar baya geç oldu e kızım da benim yüzümden rezil oldu sabah zor uyandı
moralim bozuluyordu bugünlerde tartıda ama dün sabah regl oldum sanırım ondan fazla çıkıyordum diye kendimi avutuyorum
herkes iyidir umarım bugün fırsat buldukça okuyacağım öpüldünüz

sıkma canını kesin ondandır canım

evet canım bence de ondandır ben de pazar oldum ve bugün tartıda daha iyi gördüm kendimi sen de görürsün bak :)

evet artık simite sonn afiyet olsun canım akşam az yediğin için bi lokma çikolatayı affedebiliriz

günaydın canlar :) bende bu sabah bir ilke imza attım. ve sabah kahvaltı ettim :))) sabah yine uyandım ve sirkeli suyumu içtim. ardından 1 haşlanmış yumurta az peynir 5 adet zeytin :) veee bir minik dilim tam tahıllı ekmek yedim. ofise geldim şimdide kocaman bir bardak limonlu yeşil çayımı içicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…