Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

maalesef her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi yaptığımız kötü şeylerin de bedeli var; tartıda fazla çıkmak gibi
çocukalar elbet büyüyecek, sende rahat gezeceksin, herkes bu yoldan geçecek, ben daha evlenmedim, çocuk yapmadım vs düşün,
sen benden öndesin ve bunun artıları var

üşüyorum ben ya bu arada ufffff

Haklisin :)evt soğuk bugun ama yagsin biraz susuz kalcaz

Hoşgeldin cnm,
Temmuztemmuz arkadaşımızın tavsiyelerine aynen katılıyorum.
Daha önce kaybettiğin 14 kiloyu eğer yakın zamanda ve hızlı bir şekilde aldı isen aynen hızlı bir şekilde geri vereceksindir.
Eger üzerinden çok zaman (2 yıl v daha fazla) geçtiyse çok kolay gitmeycektir. Yani elbet gidecek ama hedefin olan zaman belki biraz uzayabilir.

Kolay gelsin

kızlar yağmur, soğuk deyince hangi şehirlerde olduğunuzu merak ettim.benim nickimdeki rakamlardan da anlaşılır az çok ama yazayım yine de antalyalım, eski foçada yaşıyorum.

öğle aramı yaptım kızlar :) bir parça haşlanmış tavuk yedim yanına kocaman bir kase yogurt :) allllaaaaammm bu cuma güzel sonuçlar ver bana

kızlar yağmur, soğuk deyince hangi şehirlerde olduğunuzu merak ettim.benim nickimdeki rakamlardan da anlaşılır az çok ama yazayım yine de antalyalım, eski foçada yaşıyorum.

:) hehe evet anlaşılıyor :) bende çanakkale liyim ama Balıkesir / Edremit te yaşıyorum :)

olacak merak etme, bu hafta olmazsa sonraki hafta olacak ama illaki güzel sonuçlar olacak.

ahha canım inşallah inşallah :) inan her hafta daha çok uğraşıyorum. ama sanki yapıştı kaldı kilolar. Bi yerde bi yanlışmı yapıyorum diyorum ama yediklerimi görüyordunuz.herşeyi yazıyorum. ((

ahha canım inşallah inşallah :) inan her hafta daha çok uğraşıyorum. ama sanki yapıştı kaldı kilolar. Bi yerde bi yanlışmı yapıyorum diyorum ama yediklerimi görüyordunuz.herşeyi yazıyorum. ((

valla kilo vermek aç kalmakla değil, sabırla oluyormuş, ben bunu anladım artık. ilk haftalar kolayca gitti, geçen hafta 500 gr gitti. bu hafta da 500gr gitse yine bozmam moralimi çünkü bedenim elbet direnmeyi bırakacak, artık bu hatun homili gırtlak yemiyo kıtlık falan yok depolama artık dicek ve ben kazanıcam hem her hafta yarım kilo almak mı vermek mi diye düşünüp rahatlatıyorum kendimi. az olsun benim olsun

geçmi kaldım zayıflamaya yaaaa şubatta bitiyorrr imdattt motivasyon istiyorum lütfennn bide kilo vermemi hızlandıracak bilgiler dostlarrr (
:18:

Bilmiyorum artik havami sogudu yaglardanmi:)genelde kilolur cok usur diye biliyom ama:))

o bence biraz kansızlık/demir eksikliği ile de bağlantılı

Ben Ankara'da yaşıyorum, aslen de Ankaralıyım
Az önce gök gürüldedi, yağmur yağıyor burda

öğle aramı yaptım kızlar :) bir parça haşlanmış tavuk yedim yanına kocaman bir kase yogurt :) allllaaaaammm bu cuma güzel sonuçlar ver bana

ohh afiyet olsun cnm

geçmi kaldım zayıflamaya yaaaa şubatta bitiyorrr imdattt motivasyon istiyorum lütfennn bide kilo vermemi hızlandıracak bilgiler dostlarrr (

yok geç kalmış sayılmazsın hemen başla diyete :) bol su ile başlayabilirsin mesela vede şeker tuz ve ekmeği bırakarak.

o bence biraz kansızlık/demir eksikliği ile de bağlantılı

Ben Ankara'da yaşıyorum, aslen de Ankaralıyım
Az önce gök gürüldedi, yağmur yağıyor burda

ohh afiyet olsun cnm

gazi mezunuyum, ankara'da 6 yılım geçti,severim angarayı da angaralıyı da

nie geç kalasın cnm, elbet bi yerden başlayacaksın, başlamaya karar vermek zaten bitirmenin yarısı.
ilk yapacağın iş bol su içmek.
2- kızartma, hamurişi, aburcubur, fastfood, şeker i hayatından çıkar.
3- 3 ana öğün 3 ara öğün
4- protein ağırlıklı beslen
5-ekmek ye ama günde 2-3 dilimden fazla yeme
6-Her ana öğününde mutlaka salata ve yoğurt tüket
7-bitki çaylarını sev ve tüket

:)

gazi mezunuyum, ankara'da 6 yılım geçti,severim angarayı da angaralıyı da

sağol cnm, bende antalyayı da antalyalıyı da çok severim.
Antalya benim 2. memleket gibi, çok sık giderim, 2013 de 8 defa geldim.
En yakın arkadaşımda Finikeli, Antalya da yaşıo şu an

bu arada haberleri okudum Temmuz da 40 bin öğretmen atanacakmış, sen bekliodun di mi atanmayı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…