Dayanamadim sıcak ekmege(bugun daha dorusu bu hafta cok dikkatetcem suan 69.4ciktim sinir teoene cıktı. Evlilik güzel tabi aslinda Allahima şükür cok mutluyun çocuklar zorluyo ikiside küçük esimle birbirimize vakit ayiramiyoz biraz butusunler hersey güzel olcak cocukla gezmek biseyler yapnak heleki bide kış cok zir yazi bekliyom dort gozle:))bide zayiflayinca çok daha güzel olcak
maalesef her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi yaptığımız kötü şeylerin de bedeli var; tartıda fazla çıkmak gibi
çocukalar elbet büyüyecek, sende rahat gezeceksin, herkes bu yoldan geçecek, ben daha evlenmedim, çocuk yapmadım vs düşün,
sen benden öndesin ve bunun artıları var
üşüyorum ben ya bu arada ufffff
Slm arkadaşlar motıvasyon için bende aranıza katılmak ıstıyorum....
69 kg yum bugun ıtıbarıyle hedefım 58 kg 2,5 ayda vermeyı planladım haftada 1 kg olmak uzere bugun ıtıbarıyle
hem dıyet hem spora basladım kg verırken sarkık bır vucut olsun ıstemem
Daha once 78 kgdan 64 kg ya dusmustum yıne aynı dıyet ve sporla dılerım yıne basarırım
hadı bakalım basarılar tartı gununuz ne zaman
Haklisin :)evt soğuk bugun ama yagsin biraz susuz kalcaz
yağsın tabii yağsın da bir anda soğudu sanki hava
e malum bizi sıcak tutan yağlarımızda azaldıya ondan herhal
aynen canım ben zayıflayınca daha çok üşüyorum
yağsın tabii yağsın da bir anda soğudu sanki hava
e malum bizi sıcak tutan yağlarımızda azaldıya ondan herhal
kızlar yağmur, soğuk deyince hangi şehirlerde olduğunuzu merak ettim.benim nickimdeki rakamlardan da anlaşılır az çok ama yazayım yine de antalyalım, eski foçada yaşıyorum.
öğle aramı yaptım kızlar :) bir parça haşlanmış tavuk yedim yanına kocaman bir kase yogurt :) allllaaaaammm bu cuma güzel sonuçlar ver bana
olacak merak etme, bu hafta olmazsa sonraki hafta olacak ama illaki güzel sonuçlar olacak.
ahha canım inşallah inşallah :) inan her hafta daha çok uğraşıyorum. ama sanki yapıştı kaldı kilolar. Bi yerde bi yanlışmı yapıyorum diyorum ama yediklerimi görüyordunuz.herşeyi yazıyorum.((
Bilmiyorum artik havami sogudu yaglardanmi:)genelde kilolur cok usur diye biliyom ama:))
kızlar yağmur, soğuk deyince hangi şehirlerde olduğunuzu merak ettim.benim nickimdeki rakamlardan da anlaşılır az çok ama yazayım yine de antalyalım, eski foçada yaşıyorum.
öğle aramı yaptım kızlar :) bir parça haşlanmış tavuk yedim yanına kocaman bir kase yogurt :) allllaaaaammm bu cuma güzel sonuçlar ver bana
geçmi kaldım zayıflamaya yaaaa şubatta bitiyorrr imdattt motivasyon istiyorum lütfennn bide kilo vermemi hızlandıracak bilgiler dostlarrr(
:18:
o bence biraz kansızlık/demir eksikliği ile de bağlantılı
Ben Ankara'da yaşıyorum, aslen de Ankaralıyım
Az önce gök gürüldedi, yağmur yağıyor burda
ohh afiyet olsun cnm
geçmi kaldım zayıflamaya yaaaa şubatta bitiyorrr imdattt motivasyon istiyorum lütfennn bide kilo vermemi hızlandıracak bilgiler dostlarrr(
:18:
:) hehe evet anlaşılıyor :) bende çanakkale liyim ama Balıkesir / Edremit te yaşıyorum :)
gazi mezunuyum, ankara'da 6 yılım geçti,severim angarayı da angaralıyı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?