- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
afiyet olsun cnm, güne güzel başlamışsın hem yediklerinle hem de regl başlangıcınla, rahatlatır seni haftasonuna kadar
günaydın canım :) evet inşallah cumaya güzel bir kilo bildirimi yaparım. :) şimdiden rahatladım gibi zaten en azından karnımdaki gerginlik ve şişlik gitti :)
Günaydın kızlarrrrr
Sizleri nasıl özledim bi bilsenizzzzz
Artık pazartesi günlerinin tek güzel yanı sizinle kavuşmak oldu inanın
Öncelikle herkese güzel bir hafta dilerimm
Haftasonu bende bu sefer kaçamak olmadı gibi, yani olanlar kaçamak sayılmaz aslında size göre, sadece benim diete göre yasak olan şeylerdi :cumartesi 1.5 dilim ekmek, 5 zeytin - pazar da 2 tane zeytinyağlı dolma fazladan yedim
e tabi cuma ve cts akşamı bi de alkol aldım ama bunu zaten ben diyete başladığımdan bu yana her cuma cts yapıorum, diyetisyenim de bilio, izinliyim yani :))
Bugün sabah bağırsakları çalıştırsın die saat 9 da 1 tane kivi yedim, şimdi de sütlü nescafe içiorum.
Sizlerin nasıl durumlar?
Hilal en çok seni merak ediyorum, malum kocacıgının doğumgünüydü
Bir de mangal muhabbeti vardı ama senin miydi, rukiye mi temmuztemmuz mu dedi onu tam çıkaramadım
ben de geçen hafta regl idim, 2 gündür acaip inceldiğimi hissediorum hatta hissetmekle kalmayıp aynada görüyorum bile, tartıdaki rakam takıntım biraz zaldı bu yüzden.
Bu arada bana "yeter artık çok kilo verdin, böle güzel görünüosun" diyenler bile olmaya başladı amaaaaaa ben tabii ki dinlemiorum onları, "daha vaarrrr" diorum cevaben
canım senin ismin neydi bu arada?
yok bebeğim benimdi ama olmadı
malum yağmur yağdı
cumartesi öğlen yemek yemedim biliyosun zaten perşembe ve cuma akşam yemekelrini atladım
cumartasi akşam kuru pilav yedik
koca bir dilim pasta aldım ama yarısının bile yiyemedim
2 bardak votka içtim
pazarda sabah süper bi kahvaltı alabalık restoranına gittim malum sağlam bi yeşlillik acık hava
gezdik bowling oynadık hareketliydik senin anlıycağın akşamda 1 tane lahmacun yedim 6 gibi bi tanede
tavuk kanat ama midem öle bi gaz yaptı gibi tövbe etiim lahmacuna
aşırıya kaçmadı tabe bunlarda
yemiş görünmek için yedim kocama
kilom sabah baktım 63,20 falan dı
cuma 62,8 falan çıkmıştım yanlış hatırlamıyosam
zaten midemde öle bi gaz var ki bana da
mutlu günün hediyesi oldu öldüm ağrıdan
maşallah canım:) eminim gayet güzel görünüyorsundur. benim ismim Selcan :) seninkide Pınar sanırım :)
evet selcan, ismin pınar
güzel görünüorumdur da önemli olan bizim mutlu olduğumuz kiloda ve görüntüde olmak bence
canım bu kadarcık mı kaçamak, hiç bişi olmazz
400 gr fazlan da bağırsaklarının bozulması ile kalmaz zaten, sen bugün karbonatlı su iç bol bol, miğdeni de rahatlatır.
bende pazar günü bowling oynadım
bi de laser gate die bişi oynadım arkadaşlarla, kapalı karanlık bi yerde koşup ateş etmeli, acaip yoruldum valla
evet canım kahvaltı yaptığım zaman çok kaçırdım ama
bal kaymak yedim yalnız canım
acayip eğlendim kocam çok mutlu oldu ya ben bu hafta ekarde etcem bu haftayı
zaten sporla alakamız yok bol bol eğlence
moral olmuş cnm senin için de..
halledersin bu hafta
hallederiz bebeğim
bizden bişey kurtulmaz
yaşasın çıtır kızlar
günaydın kızlar, kahvaltılık gevrekle yaptım kahvaltımı.
hallederiz bebeğim
bizden bişey kurtulmaz
yaşasın çıtır kızlar
:) canım yogurt-hurma detoksunu yapıcakmısın?
günaydın cnm,
gevrek sevmiorum ben yaaa
onun yerine yumurta peynir söğüş yemek daha çok tatmin edio beni
bu arada sen iyice erkenci oldun, gözümden kaçmıyor
hallederiz bebeğim
bizden bişey kurtulmaz
yaşasın çıtır kızlar
:) canım yogurt-hurma detoksunu yapıcakmısın?
ben de sevmiyorum, normal kahvaltı kadar tok tuttuğunu da düşünmüyorum ama tek başıma yemek yemekten nefret ederim :) bir iki haftadır kolayıma geliyor böyle, eşim de öğle yemeklerine eve geliyor o gelene kadar idare etsin öğün atlamayayım diye yiyorumşimdilik alarmla uyanıyorum ama olsun alışıp aynı saatte kendiliğimden uyanacağım günler yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?