5,5 kilonun ve sporun faydası olmuş bana da :) kıyafetlerden pörtlemiyorum ve 1 beden küçülmüşümsevindirik oldum ya ben
![]()
5.5 kilo canım, az mııı
çok sevindim senin adına, sonuç alıyoruz işte, emeklerimizin karşılığı bu mutluluk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5,5 kilonun ve sporun faydası olmuş bana da :) kıyafetlerden pörtlemiyorum ve 1 beden küçülmüşümsevindirik oldum ya ben
![]()
baktım şimdi internetten yoğurt hurma diyeti dio:
""Günlük 21 hurma tüketme iznimiz olacak. Ve bunun yanında 3 kase yağı alınmış yoğurt tüketeceğiz. 7 günlük bir kürden sonra ortama 1 haftada 5 kilo zayıflama hedefini tutturma ihtimali çok yüksek. 3 öğün sabah öğle ve akşam 1 kase yoğurt ve yanında 7 adet yaş hurma tüketeceğiz. Başka bir şey tüketmeyeceğiz. ""
sadece bunla beslenilmez yaaaaaaa
tam olarak uyamayız zaten canım. ama ödem atmak için 1 öğün yenebilir ki çoğu kişi tam olarak uygulamamış. bende okadar yapamam zaten :)
tam olarak uyamayız zaten canım. ama ödem atmak için 1 öğün yenebilir ki çoğu kişi tam olarak uygulamamış. bende okadar yapamam zaten :)
böyle tek yönlü beslenmeleri 1 günden fazla yapmayın diyorlar, aman dikkat.
böyle tek yönlü beslenmeleri 1 günden fazla yapmayın diyorlar, aman dikkat.
baktım şimdi internetten yoğurt hurma diyeti dio:
""Günlük 21 hurma tüketme iznimiz olacak. Ve bunun yanında 3 kase yağı alınmış yoğurt tüketeceğiz. 7 günlük bir kürden sonra ortama 1 haftada 5 kilo zayıflama hedefini tutturma ihtimali çok yüksek. 3 öğün sabah öğle ve akşam 1 kase yoğurt ve yanında 7 adet yaş hurma tüketeceğiz. Başka bir şey tüketmeyeceğiz. ""
sadece bunla beslenilmez yaaaaaaa
:) canım yogurt-hurma detoksunu yapıcakmısın?
yok bebeğim tüm gün değil ya sadece
bir öğün yaparım diye düşündüm
çok kaçırırsam haftasonu diye
ama fazla kaçırmadım zaten yapmama gerek yok 2 öğün akşam sadece yoğurt yesem yeter bana
kilo alsaydım yapardım zaten kesin![]()
yok canım ipin ucunu kaçırmadım
sadece biraz gazım var o kadar onuda karbonatlı su ile hallederim![]()
iyi bariii
bende saat 11 de yumurta, domates, salatalık, peynir yedim. yeşilçayımı da içtim.
şimdi karbonatlı suya devammm![]()
evet kaçırmamışsın ben sanırım kaçırdım azıcık :))) bu yüzden bir öğün olarak yapmayı planlıyorum. zaten akşamları yogurt yiyordum yanınada 5 tane hurma atıveririm :))))
afiyet olsun kuzu
bende karbonatlı su içiyorum
yeşilçayımıda içtim bende alıştım![]()
evet bebeğim aynen dikkat et bişey olmaz
bizim haftasonları olay zaten
herkesin kaçamağı var![]()
Günaydın hayırlı haftalar olsun ins. Sabah domates peynir maydanoz zeytin az kaymak bal bide kucuk bir parca tandir ekmegi daysnamadim ekmege sicacik nisgibi koktu(dun gayet iyi giderken birdenbelimde bi paket bisküvi ve cay yedim pişman oldum sabah tartidada sonucunu gördüm moralim bozuk. .bide sizler hafta sonunu bomba gibi gecirmissiniz ben sadce kurana gittim evdeydim sonrasinda çocuklarla uras
(cok yorgunum bekarlik sultanlik diye bosa denmemis yaa
Günaydın cnm.
canım haftasonu kaçamaklarını bizler haftaiçi tolere edebilir hale geldik, sen kafanı takma.
dünki bisküviyi yedin madem de sabah nie bal ve kaymak yedin bakiiim sen
çocuklarla uğraşmak senin için de bi hareket cnm.
bekar olmak bi yönden cazip gelse de, evliliğin de güzel yanlarını biz bekarlar yaşayamıoruz ama bi de bunu düşün![]()
Slm arkadaşlar motıvasyon için bende aranıza katılmak ıstıyorum....
69 kg yum bugun ıtıbarıyle hedefım 58 kg 2,5 ayda vermeyı planladım haftada 1 kg olmak uzere bugun ıtıbarıyle
hem dıyet hem spora basladım kg verırken sarkık bır vucut olsun ıstemem
Daha once 78 kgdan 64 kg ya dusmustum yıne aynı dıyet ve sporla dılerım yıne basarırım
hadı bakalım basarılar tartı gununuz ne zaman
sağolun cnm çok hzılı olmam lazım o vakıt 4 gunum var 1 kg hedefıme :18:hoşgeldin cnm sana ilk tavsiyem burayi sıkı takipet gerçekten insan çok motive oluyo ikincisi coook su ic burda herkes birbirine yardimci cok sıcak bir topluluk:))cuma günü tarti bildrimi
sağolun cnm çok hzılı olmam lazım o vakıt 4 gunum var 1 kg hedefıme :18:
Içiyorum cnm benım dıyetım cok sıkı şeker tuz yağ un 0
ekmek kepek yada çavdar olmak kosulu ıle gunde 2 dılım
ara ogunlerım meyve,galeta yada 1 kase yağsız yoğurt
ara ogunlerımde yıne 2 fından yeşil çay gunde en az
12 bardak su .... Gunde 5 ogun yıyorum amacım metabolızmayı hızlandırmak ama
porsıyonlarım ınanılmaz kucuk sanırım yaptıgım dıyet dukan dıyetıne yakın proteın agırlıklı beslenıyorum
daha once dedıgım gıbı yaptım 78 kg dan 64 ky ındım 2 ayda.... Dılerım sımdı yıne basarırım
yaptıgım sporsa jillan michales 30 day shred bugun ılk level 1 gunum olcak ayda 10 cm ıncelmeyı garantıleyen bır spor vucudu zımba gıbı yapıyo bakalım dılerım hepımız koydugumuz hedeflere ulasırız su anda 40 bedenım
36 ya gırmeyı hedeflıyorumYağlarımdan kurtulup taş gibi bir vucuda sahığ olmak ıcın tam gaz ileri
![]()