- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
hurmayla yapcam canım ben
öğlen yicem haftaya akşam
hurmayla yoğurt o kadar
ceza vercem yane
ama yediklerime bağlı tabe belki bozmam diyetimi:26:
hımm anladım. ya bi sürü detoks türü varya aslında bende bi tane yapmak istiyorum ama hangisi en sağlıklı bilemedim. daha önce hiç yapmadımda :)
bende yapmadım ama hurma yoğurt diyeti sağlıklı
diyolar okudum bide zaten hurma ilginç bi besin ya
Evet öyleymiş. bende araştırdım şimdi olmadı yapıcaz artık bişler :) acil zayıflamak gerek. buhafta 400 gr verince ben tabi ek yöntemler arıyorum :)
bende öle az verdim yavaşladı az kaldı kilom da ondan
ama dayananlar da var dayanamayanlarda böle diyetlere
2 gün falan yapcam gibi bakalım
pazartesi bellil olur:44:
ben daha 2 hafta oldu diyete başlayalıama ona rağmen bu hafta neden böle oldu anlayamadım. sanırım regl den kaynaklı. regl olmadım 1 haftadır sürünüyorum karın agrısıyla. bakalım bi regl olayım sonra bakıcam kaç kilo gitmiş diye. ama motivasyonum düşmedi de değil yani sabah tartıya çıkınca
canım ödem tutmuş vücut
rejim yaptıgında regl zamanları şaşıyor
sıkma canını tuzu falan kes
karbonatlı su iç
biraz rahatlatır
bi bardağa çokca at iç bakalım
idrara çok çıkartıyor ama iyi geliyor
1 hafta olcak benimkide hala geliyor az az deli etti beni
ama ödemi attım gibi vücuttan
günaydın kızlar :) sabah yine sirkeli suyumu içtim. 2 kaşık yoğurdumu yiyip işe geldim. itiraf ediyorum az önce bi dilim böreğin yarısını yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum. bugünkü ekmek hakkımı kapatıyorum. yarın pazar kesin kahvaltıda ekmek yerim.bugünden alt yapısını ayarliim en iyisi :))))
merabalar :) sirkeli su zararlı değil midir yaa bi de tadı kötü mü :18: sirkeli suyun ne faydası oluyor acaba
merhaba, hoş geldin. yok zararlı değil. elma sirkesini kullanıyorum. 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşıgıda bal koyup içilebilecek kadar sıcak suyla tabi sabah akşam içiyorum. yağ yakımını hızlandırıyor. 2 haftadır kullanıyorum buna rağmen özellikle göbek bölgemde incelme oldu.
aaa vayy bee ee süpermiş o zaman sabah kahvaltıdan önce akşam uyumadan önce mi kullanıyorsunuz
evet öyle kullanıyorum :)
Biz iyizde senbkayboldun ya nerelerdesin
12 gibi yemek yedim geç uyandığım için , bi bardak yeşil çay sanırım 25-30 adet patates kızartması ve 1 zeytin 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir , 4 dilim ekmek :44: buradakileri okuyunca diyorum valla ben baya yiyormuşum aslında :125:
kızartma olmasa ve ekmeği biraz daha azaltsak iyi olur
kızartma olmasa ve ekmeği biraz daha azaltsak iyi olur
annem yapmış yedim mecburen ama akşam yemeğini az yemeyi düşünüyorum, yarın daha da dikkat ederim sabah yediklerime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?