Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Selam kızlar iyi hafta sonları dün akşamda giremedim maalesef evde değildik
bugün de evde işlerim var biraz geçmişi okuyayım dedim ama bitecek gibi değil sonra okurum inşallah şimdi yine kaçıyorum eve iş getirdim bitirmem lazım

Selam kizlar,
Bugun hic vaktim olmadi size yazmaya. Okudum yazdiklarinizi. Herkesde bi sekilde kacamaklar olacak sanirim bu haftasonu. Çok sorun etmeyin çünkü biz artık kaçamaklarımızı da abartmıyoruz

Benim de yemek saatlerim şaşıyor haftasonu.
12 de 1 bardak süt
4 de 2 tane haşlanmış yumurta, kaşar peynir, 5 zeytin, domates, yarım dilim ekmek
7 de kıyma, az turşı, ayran, salatalık, domates, 1 dilim ekmek

Diyetim bu şekilde de bozuldu çünkü bu hafta diyetimde ekmek de zeytin de yoktu :/

Dün gece de alkol aldım her hafta oldugu gibi..

Bugün az kaldın hamburger yiyecektim, zor tuttum kendimi :))))

o kadarcıktan bozulmaz, hakikaten kaçamakların bile ölçülü olmuş :)

saat 16.00'da 4 köfte 2 parça tavuk ızgara, salata ve 1 dilim ekmek yedim. biraz çok ama iki öğün yediğim için sorun etmedim açıkçası. sporumu da yaptım, leslie ile 4 mile.

Slm kizlar Anca firsatim oldu bugun sabah yumurta domates salatalk maydanoz iki ek yedim öğle Mevlüte gittim sarna ayran azda tatlibyedim aksamda bidlm kek cay salata kek olmasa iyidi ama dayanamadim yaas napim

selam kızlar bende 15 kilo vermek için diyetteyim şuan 5i gitti 10u kaldı :) bugün mesela sadece kahvaltı ettim başka hiç bişey yemedim ama canım istemedi gerçekten şimdi de korkmaya başladım yarın öbür gün yersem kilo alırım tekrar diye heralde bi gün yememekten bişey olmaz(genelde bugün yemekten bir şey olmaz derdim ama hayret ) bu arada maden suyu içmek mideyi şişiriyomuş yani aslında kilo vermekle alakasız bir şey diye duydum sizce öyle mi

hoş geldin, ben de 5 kg verdim 10 kg kaldı. hiçbir şey yemeden kilo verirsen normal yeme düzenine dönünce alırsın. bence ara öğün yap, az da olsa öğünlerde de ye ki metabolizman hızlansın. maden suyu hakkında bilgim yok.

çok teşekkür ederim :)) gerçekten çok saolun bana baya yardımcı oldunuz öyle yapcam

bugün sabah 2 dilim ekmek , 2 çay kaşığı nutella :S , 1 kk beyaz penir ve sıcak su içtim

Kızlar günaydınnnn
Dün yediklerimi sizinle paylaşmıştım. Bir sorun yok gibiydi.
Dün akşam 2 bardak viski içtim.
Sabah 9 da 1 bardak süt içtim.
Bu haftasonu iyi gidiyorum

Güzel pazarlar

Merhaba kizlar :) haftasonu kacamaklarimiz artik klasik oldu. Bende dun aksam alkol alarak bozdum diyeti.bugunde guzel bir pazar kahvaltisi oysa gune iyi baslamisyim sirkeli suyumla. hic ekmek yemedim ama 2 dilim börek yedim.tatli falanda yok.hatta vicdan azabimdan ustunede bi kase yogurt yedim.

selam kızlar dün akşam kocişle sinemaya gittik bir küçük mısır yiyerek kaçamak yapmış bulunuyorum yine
bugün hiç kaçamağım yok
evdeyim bugün maalesef

Iyi pazarlar kızlar sabah iki dlm ek domates peynir maydanoz zeytin ve az kuynak yedim arada meyve öğlen ispanak yoğurt az patates salata arada süt iccem

slm kızlar, kahvaltıda yarım simit, yarım kk peynir, 1 haşlanmış yumurta yedim. arada yoğurt ve portakal yedim. leslie ile 4 mile yürüdüm.

öğle 1 yeşil elma akşam bi tabak ekşili mantı çorbası gibi bişi içtim 20 tane mekik çektim yatmadan sirkeli su içmeyi düşünüyorum :)

iyi gidiyor gibi...
[/QUOTE][/QUOTE]

günaydın kızlar, iyi haftalar. sabah yine sirkeli suyumu içtim. minik bi kase yogurt yedim. şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorummmm :)

Günaydın kızlarrrrr

Sizleri nasıl özledim bi bilsenizzzzz
Artık pazartesi günlerinin tek güzel yanı sizinle kavuşmak oldu inanın
Öncelikle herkese güzel bir hafta dilerimm

Haftasonu bende bu sefer kaçamak olmadı gibi, yani olanlar kaçamak sayılmaz aslında size göre, sadece benim diete göre yasak olan şeylerdi :cumartesi 1.5 dilim ekmek, 5 zeytin - pazar da 2 tane zeytinyağlı dolma fazladan yedim
e tabi cuma ve cts akşamı bi de alkol aldım ama bunu zaten ben diyete başladığımdan bu yana her cuma cts yapıorum, diyetisyenim de bilio, izinliyim yani :))

Bugün sabah bağırsakları çalıştırsın die saat 9 da 1 tane kivi yedim, şimdi de sütlü nescafe içiorum.
Sizlerin nasıl durumlar?

Hilal en çok seni merak ediyorum, malum kocacıgının doğumgünüydü
Bir de mangal muhabbeti vardı ama senin miydi, rukiye mi temmuztemmuz mu dedi onu tam çıkaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…