- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Selam kizlar,
Bugun hic vaktim olmadi size yazmaya. Okudum yazdiklarinizi. Herkesde bi sekilde kacamaklar olacak sanirim bu haftasonu. Çok sorun etmeyin çünkü biz artık kaçamaklarımızı da abartmıyoruz
Benim de yemek saatlerim şaşıyor haftasonu.
12 de 1 bardak süt
4 de 2 tane haşlanmış yumurta, kaşar peynir, 5 zeytin, domates, yarım dilim ekmek
7 de kıyma, az turşı, ayran, salatalık, domates, 1 dilim ekmek
Diyetim bu şekilde de bozuldu çünkü bu hafta diyetimde ekmek de zeytin de yoktu :/
Dün gece de alkol aldım her hafta oldugu gibi..
Bugün az kaldın hamburger yiyecektim, zor tuttum kendimi :))))
saat 16.00'da 4 köfte 2 parça tavuk ızgara, salata ve 1 dilim ekmek yedim. biraz çok ama iki öğün yediğim için sorun etmedim açıkçası. sporumu da yaptım, leslie ile 4 mile.
Supersin cnmm ya sporunuda eksik etmiyon alkışlar sana
selam kızlar bende 15 kilo vermek için diyetteyim şuan 5i gitti 10u kaldı :) bugün mesela sadece kahvaltı ettim başka hiç bişey yemedim ama canım istemedi gerçekten şimdi de korkmaya başladım yarın öbür gün yersem kilo alırım tekrar diye heralde bi gün yememekten bişey olmaz(genelde bugün yemekten bir şey olmaz derdim ama hayret) bu arada maden suyu içmek mideyi şişiriyomuş yani aslında kilo vermekle alakasız bir şey diye duydum sizce öyle mi
illa dayanamıyorum diyorsan küçük bir tabak al kendine kahvaltılıklarını önceden hazırla kızartma illa ki yiyeceksen 5-10 tane koy tabağa ve sadece onları ye. akşam yemeklerinde de 6-8 kaşık yemek 1 porsiyondur ona göre al tabağına. avuç içi kadar et, tavuk , 4-5 köfte gibi ayarla porsiyonlarını. bir de ekmeğe dikkat et. senin yaşın küçük buradaki her diyeti yapmaya çalışma :) sağlığından olursun senin bizden daha fazla enerjiye ihtiyacın var. sadece porsiyonlarını azaltarak ve ekmek, yağ, tuz, şekere dikkat ederek bizden daha kısa sürede ve daha fazla kilo verebilirsin. bir de sporu unutma
günaydın kızlar, iyi haftalar. sabah yine sirkeli suyumu içtim. minik bi kase yogurt yedim. şimdide bol limonlu yeşil çayımı içiyorummmm :)
buarada regl de oldum cumaya iyi bir sonuç bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?