• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

afiyet olsun cnm, güne güzel başlamışsın hem yediklerinle hem de regl başlangıcınla, rahatlatır seni haftasonuna kadar :34:

günaydın canım :) evet inşallah cumaya güzel bir kilo bildirimi yaparım. :) şimdiden rahatladım gibi zaten en azından karnımdaki gerginlik ve şişlik gitti :)

günaydın canım :) evet inşallah cumaya güzel bir kilo bildirimi yaparım. :) şimdiden rahatladım gibi zaten en azından karnımdaki gerginlik ve şişlik gitti :)

ben de geçen hafta regl idim, 2 gündür acaip inceldiğimi hissediorum hatta hissetmekle kalmayıp aynada görüyorum bile, tartıdaki rakam takıntım biraz zaldı bu yüzden.

Bu arada bana "yeter artık çok kilo verdin, böle güzel görünüosun" diyenler bile olmaya başladı amaaaaaa ben tabii ki dinlemiorum onları, "daha vaarrrr" diorum cevaben :1::1:

canım senin ismin neydi bu arada?

Günaydın kızlarrrrr

Sizleri nasıl özledim bi bilsenizzzzz
Artık pazartesi günlerinin tek güzel yanı sizinle kavuşmak oldu inanın
Öncelikle herkese güzel bir hafta dilerimm

Haftasonu bende bu sefer kaçamak olmadı gibi, yani olanlar kaçamak sayılmaz aslında size göre, sadece benim diete göre yasak olan şeylerdi :cumartesi 1.5 dilim ekmek, 5 zeytin - pazar da 2 tane zeytinyağlı dolma fazladan yedim
e tabi cuma ve cts akşamı bi de alkol aldım ama bunu zaten ben diyete başladığımdan bu yana her cuma cts yapıorum, diyetisyenim de bilio, izinliyim yani :))

Bugün sabah bağırsakları çalıştırsın die saat 9 da 1 tane kivi yedim, şimdi de sütlü nescafe içiorum.
Sizlerin nasıl durumlar?

Hilal en çok seni merak ediyorum, malum kocacıgının doğumgünüydü :1::1:
Bir de mangal muhabbeti vardı ama senin miydi, rukiye mi temmuztemmuz mu dedi onu tam çıkaramadım :34:

yok bebeğim benimdi ama olmadı
malum yağmur yağdı
cumartesi öğlen yemek yemedim biliyosun zaten perşembe ve cuma akşam yemekelrini atladım
cumartasi akşam kuru pilav yedik
koca bir dilim pasta aldım ama yarısının bile yiyemedim
2 bardak votka içtim
pazarda sabah süper bi kahvaltı alabalık restoranına gittim malum sağlam bi yeşlillik acık hava
gezdik bowling oynadık hareketliydik senin anlıycağın akşamda 1 tane lahmacun yedim 6 gibi bi tanede
tavuk kanat ama midem öle bi gaz yaptı gibi tövbe etiim lahmacuna
aşırıya kaçmadı tabe bunlarda
yemiş görünmek için yedim kocama
kilom sabah baktım 63,20 falan dı
cuma 62,8 falan çıkmıştım yanlış hatırlamıyosam
zaten midemde öle bi gaz var ki bana da
mutlu günün hediyesi oldu öldüm ağrıdan:43:

ben de geçen hafta regl idim, 2 gündür acaip inceldiğimi hissediorum hatta hissetmekle kalmayıp aynada görüyorum bile, tartıdaki rakam takıntım biraz zaldı bu yüzden.

Bu arada bana "yeter artık çok kilo verdin, böle güzel görünüosun" diyenler bile olmaya başladı amaaaaaa ben tabii ki dinlemiorum onları, "daha vaarrrr" diorum cevaben :1::1:

canım senin ismin neydi bu arada?

maşallah canım:) eminim gayet güzel görünüyorsundur. benim ismim Selcan :) seninkide Pınar sanırım :)

yok bebeğim benimdi ama olmadı
malum yağmur yağdı
cumartesi öğlen yemek yemedim biliyosun zaten perşembe ve cuma akşam yemekelrini atladım
cumartasi akşam kuru pilav yedik
koca bir dilim pasta aldım ama yarısının bile yiyemedim
2 bardak votka içtim
pazarda sabah süper bi kahvaltı alabalık restoranına gittim malum sağlam bi yeşlillik acık hava
gezdik bowling oynadık hareketliydik senin anlıycağın akşamda 1 tane lahmacun yedim 6 gibi bi tanede
tavuk kanat ama midem öle bi gaz yaptı gibi tövbe etiim lahmacuna
aşırıya kaçmadı tabe bunlarda
yemiş görünmek için yedim kocama
kilom sabah baktım 63,20 falan dı
cuma 62,8 falan çıkmıştım yanlış hatırlamıyosam
zaten midemde öle bi gaz var ki bana da
mutlu günün hediyesi oldu öldüm ağrıdan:43:

canım bu kadarcık mı kaçamak, hiç bişi olmazz
400 gr fazlan da bağırsaklarının bozulması ile kalmaz zaten, sen bugün karbonatlı su iç bol bol, miğdeni de rahatlatır.
bende pazar günü bowling oynadım :1::1:
bi de laser gate die bişi oynadım arkadaşlarla, kapalı karanlık bi yerde koşup ateş etmeli, acaip yoruldum valla :1::1:

canım bu kadarcık mı kaçamak, hiç bişi olmazz
400 gr fazlan da bağırsaklarının bozulması ile kalmaz zaten, sen bugün karbonatlı su iç bol bol, miğdeni de rahatlatır.
bende pazar günü bowling oynadım :1::1:
bi de laser gate die bişi oynadım arkadaşlarla, kapalı karanlık bi yerde koşup ateş etmeli, acaip yoruldum valla :1::1:

evet canım kahvaltı yaptığım zaman çok kaçırdım ama
bal kaymak yedim yalnız canım
acayip eğlendim kocam çok mutlu oldu ya ben bu hafta ekarde etcem bu haftayı:52:
zaten sporla alakamız yok bol bol eğlence:52:

günaydın cnm,
gevrek sevmiorum ben yaaa:14:
onun yerine yumurta peynir söğüş yemek daha çok tatmin edio beni :1:
bu arada sen iyice erkenci oldun, gözümden kaçmıyor :1:

ben de sevmiyorum, normal kahvaltı kadar tok tuttuğunu da düşünmüyorum ama tek başıma yemek yemekten nefret ederim :) bir iki haftadır kolayıma geliyor böyle, eşim de öğle yemeklerine eve geliyor o gelene kadar idare etsin öğün atlamayayım diye yiyorum ;) şimdilik alarmla uyanıyorum ama olsun alışıp aynı saatte kendiliğimden uyanacağım günler yakındır.

hallederiz bebeğim
bizden bişey kurtulmaz
:7:yaşasın çıtır kızlar:29:

:) canım yogurt-hurma detoksunu yapıcakmısın?

baktım şimdi internetten yoğurt hurma diyeti dio:
""Günlük 21 hurma tüketme iznimiz olacak. Ve bunun yanında 3 kase yağı alınmış yoğurt tüketeceğiz. 7 günlük bir kürden sonra ortama 1 haftada 5 kilo zayıflama hedefini tutturma ihtimali çok yüksek. 3 öğün sabah öğle ve akşam 1 kase yoğurt ve yanında 7 adet yaş hurma tüketeceğiz. Başka bir şey tüketmeyeceğiz. ""

sadece bunla beslenilmez yaaaaaaa

5,5 kilonun ve sporun faydası olmuş bana da :) kıyafetlerden pörtlemiyorum ve 1 beden küçülmüşüm :D sevindirik oldum ya ben :D

ben de sevmiyorum, normal kahvaltı kadar tok tuttuğunu da düşünmüyorum ama tek başıma yemek yemekten nefret ederim :) bir iki haftadır kolayıma geliyor böyle, eşim de öğle yemeklerine eve geliyor o gelene kadar idare etsin öğün atlamayayım diye yiyorum ;) şimdilik alarmla uyanıyorum ama olsun alışıp aynı saatte kendiliğimden uyanacağım günler yakındır.

bence üşenme cnm, salatalık, domates, peynir de kolay :34:

alarmsız uyanmak zaten zor cnm, hergün erken kalkılsa bile ben alarmsız uyanamam yine de :1:

Back