oruç aklıma gelmedi değil![]()
Ben ilk cocugumun kilolarini ramazanda verdim hicde diyet filan yapmadim tabi daha azdi kilolar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oruç aklıma gelmedi değil![]()
Aksam yemeğim : yarim tabak sebze yogurt salata
afiyet olsun, gayet sağlıklı![]()
Ben ilk cocugumun kilolarini ramazanda verdim hicde diyet filan yapmadim tabi daha azdi kilolar:)
Hadi hayırlısı bakalim ins incecik bir anne olursunbilmiyorum ya denemek lazım aslında haklısın
ben şimdi hamile kalırım diyede korkuyorum önce forma girmem lazım
yok canım bekarım henuz. ama benim regl dönemim hep böyle hep gecikmeli. hormonal dengesizlik var ilaç falanda kullanıyorum ama adetim hala düzene girmedi.
bravo cnmm cok güzel gitmis aynenn devam
EDA_NUR CUM
canım sağol desteğin için sende süper
vermişşin inş. iner şişliktir
hala sürüyor çünkü deli olcam:44:
benim sebze ile sıkıntım var, haslanmış sebze veya salata yiorum genelde sebze niyetine, protein ağırlıklı besleniorum.
Diyetisyenim de bu sorunum yüzünden ona göre liste verio.
haftasonu kaçamak yaptım die bu hafta çok aç kaldım. Bu yüzden bugunden itibaren bu kadar aç kalmıcam. Gerek yoktu aç bırakmana kendini dedi, zaten regl idin, siyet listendekileri yesende kilo almıcaktın dedi![]()
Kızlar yedim ya olmadı. Nohut pilav tatlı yedim biraz da ekmek kızın bana ya . Hergün kontrol edin sorun. Yemekten çıksam mı . Ozaman da evde kaçırırım aşırıya. Hergün bana sorun. Bu sefer olsun ya
Ooo supersiniz kızlar topigimiz her geçen gün dahada kalabalık oluo... muhabbetiniz cok iyi.. bende cok iyiyim. Sizi özledim :)
günaydın kızlar
bende bi sandwiç yedim sabah geç gelince poğaça yerine onu tercih
ediyorum ama bugün eşimin doğum günü ve iki gün ara vereceğim galiba:26:
afiyet olsun canım. haftasonu diye sanırım kimseler yok. eşininde doğum günü kutlu olsun. sen yinede çok fazla kaçırma ipin ucunu az az ye :)
yok canım ben pastaya ayırdım zaten ama
benim iş yaş yarın kahvaltıya gitcez mangalada gideriz![]()
mangalda sorun yok canım mangalın yanında yediklerine dikkat et :) ayy aynen bende yarın kahvaltıya giderim. dünyayı yeriz yine![]()
2 günlük ben yokum canım
kilo almam da veremem de
olmassa dönüşte bi detoks yaparım![]()
:) aynen detoksu nasıl yapıosun?