• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ben ilk cocugumun kilolarini ramazanda verdim hicde diyet filan yapmadim tabi daha azdi kilolar:)

bilmiyorum ya denemek lazım aslında haklısın :1::1:
ben şimdi hamile kalırım diyede korkuyorum önce forma girmem lazım

Ayyyyyy cok pişmanım kücük çocuklarım var oğlum bugün mantı ıstedı yaptım bende kendımı zorladım tuttum ama sonunda dayanamayıp 5,6 kasık yedım ama çok pısman oldum offffff gitsın bu kılolar yaaaa...

yok canım bekarım henuz. ama benim regl dönemim hep böyle hep gecikmeli. hormonal dengesizlik var ilaç falanda kullanıyorum ama adetim hala düzene girmedi.

anladım canım o zaman sen adet bitiminde 2 kilo civarı eksik görüceksin tartırda inşallah. bu arada adet düzensizliği için İbrahim saracoğlunun soğan kürü var deneyenler çok faydasını görmüş internetten araştır istersen.

bravo cnmm cok güzel gitmis aynenn devam

teşekkür ederim. bu hafta o kadar hızlı bi gidiş beklemiyorum bende regl öncesiyim. bu arada herkes aynı tarihte regl oluyor sanırım:1:
EDA_NUR CUM
canım sağol desteğin için sende süper
vermişşin inş. iner şişliktir
hala sürüyor çünkü deli olcam:44:

iner iner biz senle aynı boydayız 1.70 din dimi . ben 63 lerde çok iyi oluyorum kesin sende şimdiden çok güzel görünüyorsundur darısı başıma..

benim sebze ile sıkıntım var, haslanmış sebze veya salata yiorum genelde sebze niyetine, protein ağırlıklı besleniorum.
Diyetisyenim de bu sorunum yüzünden ona göre liste verio.
haftasonu kaçamak yaptım die bu hafta çok aç kaldım. Bu yüzden bugunden itibaren bu kadar aç kalmıcam. Gerek yoktu aç bırakmana kendini dedi, zaten regl idin, siyet listendekileri yesende kilo almıcaktın dedi:1::1:

anladım canım haşlama sebze yiyebiliyorsan o da güzel

Kızlar yedim ya olmadı. Nohut pilav tatlı yedim biraz da ekmek kızın bana ya . Hergün kontrol edin sorun. Yemekten çıksam mı . Ozaman da evde kaçırırım aşırıya. Hergün bana sorun. Bu sefer olsun ya

olur canım merak etme ilk hafta zor oluyo zamanla alışacaksın ama ilk hafta çok sabırlı ol. ondan sonra miden küçülecek.

Ooo supersiniz kızlar topigimiz her geçen gün dahada kalabalık oluo... muhabbetiniz cok iyi.. bende cok iyiyim. Sizi özledim :)

günaydın kızlar :) sabah yine sirkeli suyumu içtim. 2 kaşık yoğurdumu yiyip işe geldim. itiraf ediyorum az önce bi dilim böreğin yarısını yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum. bugünkü ekmek hakkımı kapatıyorum. yarın pazar kesin kahvaltıda ekmek yerim. :( bugünden alt yapısını ayarliim en iyisi :))))

günaydın kızlar
bende bi sandwiç yedim sabah geç gelince poğaça yerine onu tercih
ediyorum ama bugün eşimin doğum günü ve iki gün ara vereceğim galiba:26:

günaydın kızlar
bende bi sandwiç yedim sabah geç gelince poğaça yerine onu tercih
ediyorum ama bugün eşimin doğum günü ve iki gün ara vereceğim galiba:26:

afiyet olsun canım. haftasonu diye sanırım kimseler yok. eşininde doğum günü kutlu olsun. sen yinede çok fazla kaçırma ipin ucunu az az ye :)

Back