- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
canım kilit nokta ne biliyor musun yaga tuza şekere hamur işlerine yuklenmemek..
bol su içmek, az yemek bol hareket ..
bunları cok iyi biliyorum ama gittim yedim işte,,yerimde oturamıyorum pişmanlıktan ben spor yapmaya gidiyorum
bence sabah haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 6 zeytin, 1-2 dilim ekmek, domates salatık kadar tok tutmaz. ayrıca form bisküvi yerine de kuru kayısı (3 tanesi 1 meyveye eşit), kuru üzüm gibi (1 yemek kaşığı 1 meyveye eşit) atıştırmalık ve az yer kaplayan şeyler al yanına. meyve de olur eğer götürebileceksen. onları ye. öğlen yemeğini okulda yiyorsan da en az kalorili olanı seç ya da evden götür.
haftada 5 gün yapıyorum, 30 dakika olanlar da var 1 saati geçenler de. myzt'nin dediğine bak bir de leslieye bak, hangisi hoşuna giderse yap. maksat hareket etmek, kalori yakmak.
sabahları çok erken kalkamıyorum servis 7,20 gibi alıyor ondan pek vakit olmuyor aslında kahvaltıya fakat dediğiniz daha sağlıklı daha doğal gibi gözüküyor , sırf daha az kalorili bişiler olsun diye yemekhaneye yazıldım zaten ama yanımda meyve falan da götürebilirim tabi iyi olur kesinlikle , zaten hep cips den çikolatadan oldu bunlar bel bölgem ve göbeğim çok iğrenç gözüküyor
böyle bir yazı buldum, tüm sorularını cevaplar herhalde :Callanetics i pek anlayamadım ya videoları falan da bulamadımama leslie daha kolay gibi 30 dklık videoları hangileri acaba ben hep 1 saat falan gördüm de
kola, meyve suyu gibi şekerli içeceklerin yerine ayran iç, öğle ve akşam yemeklerinde mutlaka yoğurt ye, yağ yakımına yardımcıdır. normal yeme düzenine geçince, yeniden ve hızlı kilo aldırmayacak doğal şeyleri tercih et.
inş yapmaya çalışacağım veririm umarım yaa bir yılda 8 9 kilo aldımvereyim artık ... Siz kaç kilosunuz ?
ben 80,5 ile diyete başladım şu an 75 kiloyum. önlemini al gençken kilo vermek kolay, metabolizman hızlı çalışıyorken değerlendir.
vermişsiniz ne güzel :) darısı bize
sen daha çabuk verirsin, benim ideal kilom 65, on kilo daha vermem lazım.
verirsiniz inşallah takip edeceğim bu bloğu :) birlikte verelim
yaşın kaç, kaç kilo vermeyi istiyorsun ? biz her gün yediklerimizi, sporumuzu yazıyoruz, cuma kilo bildirim günümüz. başlangıç kilomuz şuanki kilomuz diye belirtiyoruz. ekmek, yağ, tuz, şeker olabildiğince az yenecek tamam mı ?
timammmm16 yaşındayım , (başlangıç kilom)57 - 50 = 7 kilo vermek istiyorum sonrada o kiloyu korumak :)
oy oy oy kuzusun dahaben 30 yaşındayım bol su içmeyi de unutma.(3 litre)
size anne diyebilir miyim ??D , günlük bi bardak yeşil çay , 2 litre su olur mu ? 3 çok değil mi yaa ben çok içemem sanırım yani 1 litre anca içiyorumdur
ay çok güldüm abla de, kahretme beni :) su 3 litreye yakın iç, aldığın diğer sıvılar su yerine geçmez.
ayrıca bol bol su içiyorum yeşilçay içiyorum ..
örtmeeniimmm :))) tamam abla deyim o zaman annebu da 6 şişe su demek yaa ayy inşallah içebilirim zorlucam kendimi
zorla tabihem sen hareketlisindir okulda, inan çok çabuk verirsin dikkat edersen hadi kolay gelsin.
Cnm sen iki gun oruc tutsan ertesi iki gunde diyet yapsan gene gider o üç kilo gene gider:)yok ille veremiyom diyosan bekunis diye bi ilac var al zirt pirt tuvalete cikartir gene verirsin sonuc olarak üç kilodan bahsediyonn ya insanlar 50kilolar veroyo dertetneee salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?