• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hoşbulduk :) ben spor yapamıyorum malesef pek vakit olmuyor 10,.sınıf öğrencisiyim aslında bu yaşlarda kolay kilo verilebiliyor diyorlar metebolizmadan dolayı ama ben veremedim çünkü çok iradesizim :(( boyum 1,68 kilom 57-56 arası değişiyor (ilginç bi durum bu da :D ) ben 50 falan olmak istiyorum. Siz?

bende spor yapmayı seven birisi değilim ama en sık yaptıgım callanetics tavsiye ederim.
ne diyeyim bende çok iradesizim yemege dayanamıyorum.
Ben 55tim şuan 53üm 50 olmak sonrasında eskisi gibi 48 olmak istiyorum ama bana50 ideal.
48 olunca vicdanen rahat oluyorum ..

Evet canım çok haklısın kafama duvara vurasım var yani of of of :5:
Sindireyimde yapayım canım haklısın dikicem agzımı dikicem :30:

o kadar eziyet etme kendine :D arada kaçamak olur, insanız sonuçta. ben geçen hafta yaş pasta yedim, yemeğe çıktık bi sürü şey tırtıkladım hiç de pişman olmadım. içimde uhde kalacağına yiyeyim de sporla eritirim dedim. leslie bacımla yürüdüm, sonuç olarak kilo almadım sadece az kilo verdim bu hafta.

bende spor yapmayı seven birisi değilim ama en sık yaptıgım callanetics tavsiye ederim.
ne diyeyim bende çok iradesizim yemege dayanamıyorum.
Ben 55tim şuan 53üm 50 olmak sonrasında eskisi gibi 48 olmak istiyorum ama bana50 ideal.
48 olunca vicdanen rahat oluyorum ..

peki uyguladığınız diyet var mı yoksa çok yememeye falan mı dikkat ediyorsunuz . Callanetics nasıl bir şey günlük mü yapıyorsunuz siz

o kadar eziyet etme kendine :D arada kaçamak olur, insanız sonuçta. ben geçen hafta yaş pasta yedim, yemeğe çıktık bi sürü şey tırtıkladım hiç de pişman olmadım. içimde uhde kalacağına yiyeyim de sporla eritirim dedim. leslie bacımla yürüdüm, sonuç olarak kilo almadım sadece az kilo verdim bu hafta.

haklısın ama kararla baslıyorum yaptıgıma bak ya ..
leslie ile yürümek çok sıkıcı geliyor bana ne güzel yürüyorsun sen.. ben kilo verirken bölgeselde incelmek istediğim için spor şart bana callanetics ve birtakım kalça bacak hareketleri yapıyorum ..
bi sonuc alamadım ama henüz :27: kafayı yicemm

tesellime bakın makarnam yagsız tuzsuzdu :1:
ah myzt ahh

peki uyguladığınız diyet var mı yoksa çok yememeye falan mı dikkat ediyorsunuz . Callanetics nasıl bir şey günlük mü yapıyorsunuz siz

canım ben diyet yapamıyorum sadece dikkat ediyorum 2 3 gündür yag ve tuzu azalttım baya bi hiç koymadıgımda oluyor mesela salata falan..
callanetics yoga bale sentezinden olusuyor pilatese cok benziyor hareketler. sıkılastırıyor cok guzell 36 beden pantolonuma giremiyordum giriyorum artık sayesinde.bitane 34 beden var ona giremiyorum tabi :27::27: geçen sene giriyodum yine gircem inşallah

ayrıca bol bol su içiyorum yeşilçay içiyorum ..

canım ben diyet yapamıyorum sadece dikkat ediyorum 2 3 gündür yag ve tuzu azalttım baya bi hiç koymadıgımda oluyor mesela salata falan..
callanetics yoga bale sentezinden olusuyor pilatese cok benziyor hareketler. sıkılastırıyor cok guzell 36 beden pantolonuma giremiyordum giriyorum artık sayesinde.bitane 34 beden var ona giremiyorum tabi :27::27: geçen sene giriyodum yine gircem inşallah

inşallah 34de de girersin yakın bi zamanda :40: başlayalı çok olduğumu Callaneticse

haklısın ama kararla baslıyorum yaptıgıma bak ya ..
leslie ile yürümek çok sıkıcı geliyor bana ne güzel yürüyorsun sen.. ben kilo verirken bölgeselde incelmek istediğim için spor şart bana callanetics ve birtakım kalça bacak hareketleri yapıyorum ..
bi sonuc alamadım ama henüz :27: kafayı yicemm

ben her gün farklı bir videoyu yapmaya çalışıyorum, evet biraz sıkıcı olduğunu söyleyenler var ama güzel ter attırıyor, bacaklarım da sıkılaştı. callanetics yapmadım hiç bi bakayım ona da.

ben her gün farklı bir videoyu yapmaya çalışıyorum, evet biraz sıkıcı olduğunu söyleyenler var ama güzel ter attırıyor, bacaklarım da sıkılaştı. callanetics yapmadım hiç bi bakayım ona da.

merhabalar :) bacaklarınız leslie ile yürüyüşle mi sıkılaştı ? ne zamandır yapıyorsunuz?

inşallah 34de de girersin yakın bi zamanda :40: başlayalı çok olduğumu Callaneticse

ah inşallah canım 1 ay düzenli yapıp sıkıldımbıraktım am etkilerini kaybetmedim hala ara ara yaparım.. onun dısında birtakım kalça bacak basen hareketleri yapıyorum.

ben yıllarca callaneticse önyargılı baktım yaptım 1 haftadan sonra inanılmaz değişimi gördüm abartmıyorum böyle yazarlardı inanmazdım yaptım gördüm ama devamlılık sart..

peki sizce bu special k veya müsli gibi gevrekler nasıl mesela sabah kahvaltıda sadece onlardan yesek?

onlardan yediğimde oluyor benim arada ama yogurtla yiyebiliyorum sütledeğil

ah inşallah canım 1 ay düzenli yapıp sıkıldımbıraktım am etkilerini kaybetmedim hala ara ara yaparım.. onun dısında birtakım kalça bacak basen hareketleri yapıyorum.

anladım aslında callanetics e başlayabilirim yani akşamları yapabilirim sadece sıkıntı olmaz sanırım inş günlük yapabilirsem iyi olur tabi önce videolarını falan bulmam gerekiyor :)

onlardan yediğimde oluyor benim arada ama yogurtla yiyebiliyorum sütledeğil

sabahları da onlardan yemeyi düşünüyorum okulda da tenefüs aralarında form bisküvi falan acıkırsam :44:

sabahları da onlardan yemeyi düşünüyorum okulda da tenefüs aralarında form bisküvi falan acıkırsam :44:

canım kilit nokta ne biliyor musun yaga tuza şekere hamur işlerine yuklenmemek..
bol su içmek, az yemek bol hareket ..
bunları cok iyi biliyorum ama gittim yedim işte,,yerimde oturamıyorum pişmanlıktan ben spor yapmaya gidiyorum :1:

bence sabah haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 6 zeytin, 1-2 dilim ekmek, domates salatık kadar tok tutmaz. ayrıca form bisküvi yerine de kuru kayısı (3 tanesi 1 meyveye eşit), kuru üzüm gibi (1 yemek kaşığı 1 meyveye eşit) atıştırmalık ve az yer kaplayan şeyler al yanına. meyve de olur eğer götürebileceksen. onları ye. öğlen yemeğini okulda yiyorsan da en az kalorili olanı seç ya da evden götür.

günlük yapıyor musunuz bu yürüyüşü baya uzun sürüyor galiba bu kadının videoları

haftada 5 gün yapıyorum, 30 dakika olanlar da var 1 saati geçenler de. myzt'nin dediğine bak bir de leslieye bak, hangisi hoşuna giderse yap. maksat hareket etmek, kalori yakmak.

Back