hoşbulduk :) ben spor yapamıyorum malesef pek vakit olmuyor 10,.sınıf öğrencisiyim aslında bu yaşlarda kolay kilo verilebiliyor diyorlar metebolizmadan dolayı ama ben veremedim çünkü çok iradesizim( boyum 1,68 kilom 57-56 arası değişiyor (ilginç bi durum bu da ) ben 50 falan olmak istiyorum. Siz?
Evet canım çok haklısın kafama duvara vurasım var yani of of of
Sindireyimde yapayım canım haklısın dikicem agzımı dikicem
bende spor yapmayı seven birisi değilim ama en sık yaptıgım callanetics tavsiye ederim.
ne diyeyim bende çok iradesizim yemege dayanamıyorum.
Ben 55tim şuan 53üm 50 olmak sonrasında eskisi gibi 48 olmak istiyorum ama bana50 ideal.
48 olunca vicdanen rahat oluyorum ..
o kadar eziyet etme kendinearada kaçamak olur, insanız sonuçta. ben geçen hafta yaş pasta yedim, yemeğe çıktık bi sürü şey tırtıkladım hiç de pişman olmadım. içimde uhde kalacağına yiyeyim de sporla eritirim dedim. leslie bacımla yürüdüm, sonuç olarak kilo almadım sadece az kilo verdim bu hafta.
peki uyguladığınız diyet var mı yoksa çok yememeye falan mı dikkat ediyorsunuz . Callanetics nasıl bir şey günlük mü yapıyorsunuz siz
canım ben diyet yapamıyorum sadece dikkat ediyorum 2 3 gündür yag ve tuzu azalttım baya bi hiç koymadıgımda oluyor mesela salata falan..
callanetics yoga bale sentezinden olusuyor pilatese cok benziyor hareketler. sıkılastırıyor cok guzell 36 beden pantolonuma giremiyordum giriyorum artık sayesinde.bitane 34 beden var ona giremiyorum tabigeçen sene giriyodum yine gircem inşallah
haklısın ama kararla baslıyorum yaptıgıma bak ya ..
leslie ile yürümek çok sıkıcı geliyor bana ne güzel yürüyorsun sen.. ben kilo verirken bölgeselde incelmek istediğim için spor şart bana callanetics ve birtakım kalça bacak hareketleri yapıyorum ..
bi sonuc alamadım ama henüzkafayı yicemm
ben her gün farklı bir videoyu yapmaya çalışıyorum, evet biraz sıkıcı olduğunu söyleyenler var ama güzel ter attırıyor, bacaklarım da sıkılaştı. callanetics yapmadım hiç bi bakayım ona da.
inşallah 34de de girersin yakın bi zamandabaşlayalı çok olduğumu Callaneticse
ben her gün farklı bir videoyu yapmaya çalışıyorum, evet biraz sıkıcı olduğunu söyleyenler var ama güzel ter attırıyor, bacaklarım da sıkılaştı. callanetics yapmadım hiç bi bakayım ona da.
peki sizce bu special k veya müsli gibi gevrekler nasıl mesela sabah kahvaltıda sadece onlardan yesek?
peki sizce bu special k veya müsli gibi gevrekler nasıl mesela sabah kahvaltıda sadece onlardan yesek?
merhabalar :) bacaklarınız leslie ile yürüyüşle mi sıkılaştı ? ne zamandır yapıyorsunuz?
ah inşallah canım 1 ay düzenli yapıp sıkıldımbıraktım am etkilerini kaybetmedim hala ara ara yaparım.. onun dısında birtakım kalça bacak basen hareketleri yapıyorum.
anladım aslında callanetics e başlayabilirim yani akşamları yapabilirim sadece sıkıntı olmaz sanırım inş günlük yapabilirsem iyi olur tabi önce videolarını falan bulmam gerekiyor :)
onlardan yediğimde oluyor benim arada ama yogurtla yiyebiliyorum sütledeğil
ben kahvaltı kadar tok tutmadığını düşünüyorum. kilo açısından da ne kadar etkili bilemiyorum.
evet 3-4 haftadır yürüyorum, genelde 3 mile olanını yapıyorum.
sabahları da onlardan yemeyi düşünüyorum okulda da tenefüs aralarında form bisküvi falan acıkırsam :44:
sabahları da onlardan yemeyi düşünüyorum okulda da tenefüs aralarında form bisküvi falan acıkırsam :44:
günlük yapıyor musunuz bu yürüyüşü baya uzun sürüyor galiba bu kadının videoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?