• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

merhabalaaar,benide aranıza alın.73kiloyum,ve hedefim 58.ben diyete daha bugün başladım.yediklerimi sayıyım size:sabah 8de çeyrek yufkayla ve kaşarla yapılmış bir börek yedim.sonra 1 saat yürüyüş yaptım.öğlen saat 2 gibi yarım paket yulaflı büsküvi yedim,1 saat sonra 1 bardak çorba içtim,akşam da yarım paket form büsküvi ve 1 yumurta.çok mu olmuş ya...

Akşamki yumurta hariç full karbonhidrat almışsın
Protein ağırlıklı beslenmeni öneririm

Kahvaltı
Bir dilim kepek ekmeği 55 kalori
30 gr süzme peynir 29 kalori
6 adet yeşil zeytin 26 kalori
Bi kaşık menemen75 kalori
İnce dilim domates 10 kalori
3 dilim salatalık 3 kalori
Şekersiz çay 1 kalori

199 kalori

Ara
Bir avuç kuru üzüm 50 kalori

Saat 16
Vitamin Çorba- 128Kcal
Tavuk Emense- 250 Kcal
Sade Pirinç Pilavı- 270Kcal
Mevsim Salata- 80Kcal

19.00
12 gr'lık bitter çikolata 50 kalori

1027 kalori - sabah sporu 150 kalori = 877 kalori
Akşam sporu planlanan - 100 kalori=777 kalori net

Kalori hesabı yapmakla uğraşmam ben, az ve düzgün şeyler yemem yeterli

slm canlarım akşam yemeğim 1 bardak süte 4 kaşık yulaf ezmesi 2 ceviz 2 incir ilave edip az pişirip üzerine tarçın serptim onu yiyorum nasıl sizce incirden korkuyorum aslında ama tekrar incirli süt yapmama gerek kalmıyo bu sayede :)
şimdide biraz leslie birazda basen çalışayım dayanamayıp tartıldım yemeden önce şaşkınım hala umarım sabaha hedeflediğim rakamı görürüm :))

bu yulaf ezmesi çok tok tutuyo içinede sevdiğiniz yiyecekler katıp lezzetli hale getirebilirsiniz
ben tarçın ceviz incir üçlüsüne bayıldığım için bunları katınca pek lezzetli yiyorum :))
sanırsın bir kase aşure yiyorum :)

Oooo kizlar bigun bakamadim neler neler olmus. Yenigelen arkadaslar hosgeldiniz. Ben bu sabah bi kosusturmanin icine dustum sormayin. Sabah sadece sirkeli suyumu ictim. Dustum yollara ara ogun falan hak getire öğlen 6 tanr ızgara kofte ve itiraf ediyorum 2 minik kiyisindan ekmej yedim. Aksam sadece yogurr yedim simdide 1 portakal yerim ac hissedersen bisiler icer gunu kapatirim. Yarin sabahi merak ediorummmmm

kızlaaaaarrrr
bu ne ya oku oku bir hal oldum
gündüz pek giremeyenleri düşünün ama ya :(((
bir sürü arkadaş gelmiş kalabalık olmuşuz hoş gelmişler
sabah bir bardak süt 2 incir
öğlen köfte salata yoğurt
bu akşam yemek yapamadım domates yumurta peynir portakal suyu ile idare ettim
eşim yemek seçmiyor beni yormuyor çok şükür kızıma da dünden çorba ve poğaça vardı bu akşamda böyle olsun dedik :))

yeni gelen olarak hosbuldum diyorum :) anlaşılan bugün herkes köfte yemiş :)

bu arada bunu bilen var mı ?

Malzemeler:
-1 su bardağı demlenmiş yeşil çay
-1 adet orta boy alaca (yarı kabuklu yarı kabuksuz patlıcan gibi) soyulmuş salatalık
-1 adet kabuğuyla dilimlenmiş limon
-1 adet kabuğuyla dilimlenmiş kırmızı elma
-2 adet zencefil
-4-5 sap nane
-2 adet tarçın

Malzemelerin hepsini bir sürahi suyun içerisine atıp 1 gece bekletiyoruz ve ertesi gün aklımıza geldikçe içiyoruz.

karın incelten su..

Son düzenleme:
Herkese merhaba bende sızdenım benıde aranıza ;)) alın 1.65 boy 73 kılo yaza kadar Bende zayiflamak istiyorum bir haftadır diyetteyim 2 kilo vermişim çok mutluyum ama korkuyorum pes etmekten umarım hepimiz sonunda başarırız ;)))

merhabalar..bende yeni geldim..:):3:

15 kg ..evet versem çok iyi olur..:) zaten sağlıklı besleniyorum..low carb şeklinde..bi hayli kilo verdim zaten, fakat bu aralar biraz daha zorlamam lazım kendimi..

prof. ıbrahim saracoglu , sabah akşam bir bardak domates suyu içmek, zayıflıyana çok yardımcı oluyormuş..

merhabalar..bende yeni geldim..:):3:

15 kg ..evet versem çok iyi olur..:) zaten sağlıklı besleniyorum..low carb şeklinde..bi hayli kilo verdim zaten, fakat bu aralar biraz daha zorlamam lazım kendimi..

prof. ıbrahim saracoglu , sabah akşam bir bardak domates suyu içmek, zayıflıyana çok yardımcı oluyormuş..

asker yarenleri diyet grubuna da bekleriz:52:

Yavv bugün hiziniza yetisemiyorum çocuklar dan bi türlü firsat bulamiyorum biran once sabah olsun ve hedefim olan kiloyu gorim istiyorum buyuk bir heycan kapladi bakalim ne olcak ama tartilmamak banabiyi gelmedi sanirim bundan sonra hep tartilcam insan meraktan catliyoyaa

kızlar bir haftadır giremedim k.validem vardı vaktim olmadı hiç. bozmadım diyetimi dijital tartı aldım hergün tartılıyorum. bana böle çok iyi oldu haftadan haftaya beklemicem .

Bugün maşallah imiz var cok harektli bereketli buralar:))keşke az ince yedigim gofret ve bitki cayini goturmeden once girseydim:((gecti artik yeni gelenler hosgelmisler sefa getrmisler burayi terketmesinler motivasyon süper burda herkes birbirine yardimci küçükte bir tavsiye yeşil caydan cok bahsedilmis fazlasi zarar demir eksikligi yapiyo azz tuketin .5bardaklardn bahsedenlr var cook fazla bide sizler kadar ciddi diyet yapsam süper incelirim ama hem demir eksiklim var hembebek emim tuketiyo zaten sizleride kıskanmiyor degilim hani cok iyi öğünler

canım sen gayet iyi gidiyorsun çok kendini kasma goflet yemişsin iyi yapmışsın. emziren bayanlar günde 1400 kaloriye yakın kybediyorlar zaten. böle şeyler canın isteyince ya sabah kahvaltısında yada öğle ye akşama bırakma onun haricinde sınırlı olarak yemende sıkıntı yok. çikolataya çok düşkünsün anladığım kadarıyla bitter çikolata al ondan ye az az. demir eksikliğine kırmızı et çok iyi gelecektir. demir hapı kullanmaya devam ediyorsan o da iştahı arttırabiliyor. ıbebişin çok küçük daha keşke ek gıdalara geçince başlasaydın diyete . bu arada yeşil çaydan bahsetmişsin emzirenler kullanamıyor doktor söylemişti bana bende içemiyorum o yüzden.

Son düzenleme:
Back