Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

yeşilçayı içinde wc yolları geri dönülmez oluyor anacım ya

ben de gideyim bi aktara şu yeşil çayı merak ettim,tadını hiç bilmesem de canım çekti valla

Ben ilk yeşilçayı içtiğimde kokusu aynı kına gibi gelmişti bana hiç beğenmemiştim, bir arkadaşıma da tavsiyede bulundum o da almış kokusunu balığa benzetmiş, şimdi ise vazgeçemiyor tadı güzel canm beğenirsin merak etme....

ben zaten işyerinde tuvalete gitmek için merdiven in çık veriyom
benim sporumda bu

süpermiş ya

bu arada demin yazdım gören olmamıstır die tekrar yazıyorum karbonatlı su içip etkisini gören var mı?
8 subattan beri içiyorum sanki ödem atıyor gibi geldi :44::44:

Bu arada kızlar göbek yağlarını eritmek için maden suyunun içerisine biraz vişne suyu döküp sabahları aç karnınıza içer, bu uygulamayıda sürekli aksatmadan yaparsanız göbek yazlarınızdan kurtulabilirsiniz.. Benden söylemesi

süpermiş ya

bu arada demin yazdım gören olmamıstır die tekrar yazıyorum karbonatlı su içip etkisini gören var mı?
8 subattan beri içiyorum sanki ödem atıyor gibi geldi :44::44:

atıyor bebğim ben kullandım
bağırsaklarım fena durumdaydı sürekli bir faaliyet
şimdi eski etkiyi göstermedi alıştı diye ara verdim bitki çayı
içeceğim bir hafta sonra devam
bu aralar kabızlık çekiyorum gerçi eskisi gibi
birşey yemiyorumda

ay canım şimdi arada kaldım ama merak da ettim gidip bi aktara danışayım bari

canım dikkat edersen, yeşil çay için günde 2-3 bardak normal diyo ama fazlası zararlı ben günde 1 bardaktan fazla içmiyorum çünkü benim demir eksikliğim var.

ciddenmi kız
denedinmi söle çabuk çok heyecan yaptım acayip merakettim

sağol canım cevabın için

bi deneyim canım bakalım belki gün aşırı yatarken içerim çok fazla alıştırmak da istemiyorum :)

kızlar 78 kiloyum hep 50 kilolarda güzel bi bayandım simdi ne aynalara bakmak istiyorum ne foto . bir başlasam sonuna kadar götürsem benide alın aranıza elimden bir tutun bırakmayın hep yoklayın ne olur sizi görünce cok hırslandım......YARDIM

hoşgeldin mertnaz iyi bir topiğe geldin şanslısın bende bugün keşfettim ve arkadaslara cok ısındım vermem gereken kilo 15olmamasına ragmen .. sevdim burayı bura sayesinde 3 kilomu vereceğim..

sende katıl bize azim istekk olur inşallah

12 bucuk gibi çorbamı içtim ve yogurdumu yedim ekmeksiz tabi :)
acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…