Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

rica ederim :)
bu arada asker bekliyorsun allah kavustursun bende 15 ay bekledim 8 yıllık ilişki sonucu evlendik herkese nasip olsun ..

Ben 5.5 ay bekliyeceğim :26:
Bizimde ilişkimiz 5 yıllık evlendik ettik diyene kadar 7 8 yıl olacak bizim de galiba
Amiin

Ben 5.5 ay bekliyeceğim :26:
Bizimde ilişkimiz 5 yıllık evlendik ettik diyene kadar 7 8 yıl olacak bizim de galiba
Amiin

inşalah canım..

ıspanaktan vazgeçtim bir kase tarhana corbası ve bir kase meyveli yogurt yicem..sonra tekrar su ve yeşilçay kürü akşama kadar
acıktım, sabah eşimle kahvaltı etmiştik 8de ..

Son düzenleme:
kızlar bende akşamları yeşil çay içiyorum genelde ekmeğide kestim bitek makarnaya dayanamıyorum
sporumuda yapıyorum her akşam ama öğlen makarna oldumu işyeinde dayanamıyorum

canım çok seviyosan az pişir de ye katı gibi olsun
bi yerde okumuştum böle yap bak işe yarayacak
hem hemen tıkanırsın hemde çok yemessin

sayfalar ilerliyo maşallah ne güzel :)

bu arada twister kullanan varmı aranızda basenlerimi eritmek istiyorum faydası olurmu sizce ?

birde ben kakule aldım biyerde okumuştum yağları eritiyormuş ama nasıl yapıldığını unuttum bilen varsa paylaşsınnnn lütfen

canım bende hafif basenliyim dümdüz değilim bi ara spor yapmıyordum genişlemişti callaneticsle düzelttim ara ara gün içinde basen hareketlerini yapıyorum.
tavsiyem indir ve başla. callanetics en cok bacak ve basen bölgesinde etkili.

canım bende hafif çok hafif kalır zayıf halimde bile vardı basenlerim
önerin için sağol bi bakim hemen

sayfaları oku oku bitmiyo maşallah kızlaaaar :)
öğle yimaami yazayım;çorba fırında tavuk bizra da kızartılmış havuç yoğurtlaması vardı yoğurdundan yedim :)

evet kesinlikle katılıyorum bu yüzden çok dikkatli olmam gerekiyor ama kararlıyım çoğu yiyeceklerden soğudum en çok sevdiğim şeyi bile cnm istemiyor böyle gidersem amenna inşallah pes etmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…