Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddenmi kız
denedinmi söle çabuk çok heyecan yaptım acayip merakettim![]()
kızlar vakit buldukça yazılanları okuyacam ama siz bana özet olarak neler yapmam gerekenleri söylermisiniz
bi deneyim canım bakalım belki gün aşırı yatarken içerim çok fazla alıştırmak da istemiyorum :)[/Q
aynen canım fazla kilon yoksa hiç alıştırma kendini bağımlılık yapıyor, Siyah çayı bıraktım yeşil çay'a asılıyorum.
Biri beni durdursun..:18:
kızlaar öğle yemeğim 1 kabak dolma 3 kaşık yoğurt 1 tabak kırmızı lahana salata arkasına 1 fincan yeşil çay
nasılım amaa
twisteri sormuştum alsam basenlerim için iyi olurmu diye arada kaynadı gitti :)
kızlar vakit buldukça yazılanları okuyacam ama siz bana özet olarak neler yapmam gerekenleri söylermisiniz
kızlar 78 kiloyum hep 50 kilolarda güzel bi bayandım simdi ne aynalara bakmak istiyorum ne foto . bir başlasam sonuna kadar götürsem benide alın aranıza elimden bir tutun bırakmayın hep yoklayın ne olur sizi görünce cok hırslandım......YARDIM
kızlaar öğle yemeğim 1 kabak dolma 3 kaşık yoğurt 1 tabak kırmızı lahana salata arkasına 1 fincan yeşil çay
nasılım amaa
twisteri sormuştum alsam basenlerim için iyi olurmu diye arada kaynadı gitti :)
Canım, valla benim arkadaşım denedi göbekliydi bayağı geçen hafta görüştük 1 aydır karşılaşmıyorduk, Ama abi böyle birşey olmaz yani sıfır göbek sıfır yağ yani çok etkiliymiş![]()
hazır vişne sularındanmı nasıl kullandı tam olarak
maden suyuna 2 çorba kaşığı hazır vişne suyu ekle ve her sabah aç karnına iç cnm etkisini göreceksin..
tamam canım sağol![]()
Bugün maşallah imiz var cok harektli bereketli buralar:))keşke az ince yedigim gofret ve bitki cayini goturmeden once girseydim(gecti artik yeni gelenler hosgelmisler sefa getrmisler burayi terketmesinler motivasyon süper burda herkes birbirine yardimci küçükte bir tavsiye yeşil caydan cok bahsedilmis fazlasi zarar demir eksikligi yapiyo azz tuketin .5bardaklardn bahsedenlr var cook fazla bide sizler kadar ciddi diyet yapsam süper incelirim ama hem demir eksiklim var hembebek emim tuketiyo zaten sizleride kıskanmiyor degilim hani cok iyi öğünler
Afiyet olsun tvstri bilmiyom ama sana pratik bi çözüm önerim sandalyeyi önüne al yaslandimiz kismin basindan tut bacaklar omuz genislinde ac yarim yarim cok kalk bunu 40carpi üç yap arada dinlenerk
menü süpermiş cnm.
ama twistera bence gerek yok onu yapana kadar aç bir mezdeke kıvır kıvırabildiğin kadar basenlere çok iyi geliyor.![]()