Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar vakit buldukça yazılanları okuyacam ama siz bana özet olarak neler yapmam gerekenleri söylermisiniz

kızlar vakit buldukça yazılanları okuyacam ama siz bana özet olarak neler yapmam gerekenleri söylermisiniz

hoş geldin, genelde ekmek, tuz ve yağa dikkat ediyor, ara öğünler yapıyoruz. bazılarımız spor da yapıyor. yediklerimizi içtiklerimizi yazıyoruz, cuma kilo bildirimi yapıyoruz. moral depoluyoruz bol bol, böylece sıkılmadan devam ediyoruz

kızlaar öğle yemeğim 1 kabak dolma 3 kaşık yoğurt 1 tabak kırmızı lahana salata arkasına 1 fincan yeşil çay
nasılım amaa
twisteri sormuştum alsam basenlerim için iyi olurmu diye arada kaynadı gitti :)

menü süpermiş cnm.
ama twistera bence gerek yok onu yapana kadar aç bir mezdeke kıvır kıvırabildiğin kadar basenlere çok iyi geliyor.

hoş geldin canım aramıza
inşallah sen de verirsin kilolarını,ekmeğe yağa ve hamur işi herşeye dikkat tabi tuza da,yavaş yavaş çok çiğneyerek ye öğünlerini böylece az yemekle doyuyosun zaten,ara öğün yap,kendini çok aç bırakıp kan şekerini düşürme,yoğurt yemeye çalış öğle akşam öğünlerinde o da yağ yakımını kolaylaştırıyo,bunun dışında burayı iyi takip et arkadaşların önerileri çok iyi

sen de katıl aramıza hemen hemenherkezle vermen gereken kilo aynı burda az vermek isteyen
çok vermek isteyende aynı azimle kararlılıkla ve birbirine destekle devam ediyor
ben 1 aydır bağımlı oldum buraya sende gel çok şey öğrenirsin herkez bildigini paylaşıyor canım burda

Afiyet olsun tvstri bilmiyom ama sana pratik bi çözüm önerim sandalyeyi önüne al yaslandimiz kismin basindan tut bacaklar omuz genislinde ac yarim yarim cok kalk bunu 40carpi üç yap arada dinlenerk

Bugün maşallah imiz var cok harektli bereketli buralar:))keşke az ince yedigim gofret ve bitki cayini goturmeden once girseydim(gecti artik yeni gelenler hosgelmisler sefa getrmisler burayi terketmesinler motivasyon süper burda herkes birbirine yardimci küçükte bir tavsiye yeşil caydan cok bahsedilmis fazlasi zarar demir eksikligi yapiyo azz tuketin .5bardaklardn bahsedenlr var cook fazla bide sizler kadar ciddi diyet yapsam süper incelirim ama hem demir eksiklim var hembebek emim tuketiyo zaten sizleride kıskanmiyor degilim hani cok iyi öğünler

bende oku oku ancak bitirdim.Keşke bende makarna yemeden önce girseymişim.tartıya bir gün kalada bu olacak şey değil ama oldu bikere.2 litre suyumu bitirdim 3. geçiyorum akşama salatayla telafi edceğim şu yediğim makarnayı.

2bardak ayran içtim çok acıkmıştım kesti
eşim gelince yeriz artık..

kızlar tanısalım kendinizden bahsedin evliler bekarlar

motivasyon

benim vucudum 3.kıza benziyor onun 3 kilofazlası

Afiyet olsun tvstri bilmiyom ama sana pratik bi çözüm önerim sandalyeyi önüne al yaslandimiz kismin basindan tut bacaklar omuz genislinde ac yarim yarim cok kalk bunu 40carpi üç yap arada dinlenerk

onun yerdeki halini yapmaya çalışıyorum ama sağ dizimin arkası sanki damar kopacak gibi ağrıyo bırakıyorum neden bilmem bide dediğin gibi deniyim canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…