• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım bende yeşilçay çok içerim çok severim bi süre içmemiştim unutmusum :) evlendik yerleştik derken o ara aldım kiloyu 5 almıstım 2 si gitti bi şekilde 3 kaldı.
şuanda bile fincanım yanımda içiyorum günde 3 4 fincan ve karbonatlı su bunada 8 subatta basladım.
benimde ara öğünüm yok alışkın değilim 3 fındık 1 sütvs bana göre değil.
bu arada yeşilçayı düzenli içtiğim zamnlarda göbeğim dümdüzdü. şimdi ayvanın az büyüğü :(

bende akşam tarhana çorbası içtim ekmeksiz ve ıspanaklı salata yedim. çorbadan biraz daha var bu akşamda ondan içeceğim.
öğlende yoğurt ve 2 kaşık ıspanak yerim.
su kaybetsem bile razıyım ben tartıda istediğim rakamı görmek istiyorum :(
of of :2: eskiden cok rahat kilo verirdim takıldım kaldım ne oluyor ya her sabah cıkardım tartıya daha iyi oluyordu takip ediyordum :(

evet canm ya ama bu doğrultuda gitmelisin bir süre tartı senin canını sıkacak ama sonra oda akıllanacak:1:
Ben akşam yatmadan önce ve sabah kalktığımda giyinmeden önce mutlaka tartılıyorum ve verdiğim kiloyu gördükçe daha da azımli oluyorum. yani emeklerimin boşa gitmediğini anlıyorum. Gece yatmadan önce mutlaka yeşil çay içmelisin hepsinden etkili yağ eritiyor..

bende az önce 2. yeşilçayımı içtim :1::1::1:

poşetli içmicen mi, o yuzden mi bardağını alacaksın

bende bitki çayı süzgeci var top süzgeç çok kullanışlı oluyor... bitki çayı kullananlar için iyi bir tercih..
Şuann yeşil çayımı aldım sabah itibariyle 5. bardağımı içiyorum:1:

3. fincan yeşilçayımıda içtim amma gaza geldim ben ya :9::9:

$86274421_3166706_4b2cddf1bd046.webp

motivasyon :1::1:

Aman da aman motivasyonlarımız tavan yaptı :1::1:

Kızlar harikasınız vallaaa

Bunun üstüne gidip makarna, kızartma yiyenin alnını karışlarım vallaaa :52::52:

Back