- 9 Ocak 2014
- 26
- 1
- 6
- 35
bende nerdeyse sen gibi besleniyorum canım
ama benim yavaşladı kilo vermem
akşam yemeğim geçe kalıyor ondan galiba
:2:
bence kesinlikle onda cnm... düzene soklmalısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nerdeyse sen gibi besleniyorum canım
ama benim yavaşladı kilo vermem
akşam yemeğim geçe kalıyor ondan galiba
:2:
Aktar' lardan alabilirsin daha doğal ve etkili oluyo paket almanı tavsiye etmem...
ben tadından nefret ediyorum canım
o yüzden hiç içemiyorum ki:2:
Merhaba önerdiğiniz bi yeşilçay var mı acaba bende yeşilçay içmek istiyorum![]()
bence kesinlikle onda cnm... düzene soklmalısın![]()
hımm:44: Ama ben ara öğün hiç kullanmıyorum ve her öğünden önce ve sonra ara öğünlerde bile yeşil çay tüketiyorum çok etkili ve unutulmaması gereken birşey her gece yatmadan önce sıcak yeşil çay için çünkü siz uyurken o yağları eritiyor...![]()
merhaba kızlar, ben aranızda yeniyim benimde mayıs 18 de düğünüm ve gelinlik provalarım için en az bir ay'a kadar 15 kilo vermem gerekiyor. ben geçen hafta sonu diyete başladım ve tam 1 haftada 4 kilo verdim günde 3 öğün yemek yiyorum, hayatımdan hamur işi, yağ, tuz, ve şekeri çıkarttım her yemekten önce ve sonra yeşil çay içiyorum aynı zamnda bacaklarımın incelmesi ve sıkılaşması içinde krem kullanıyorum inanırmısınız hızla zayıflıyorum ve inceliyorum. midemin küçüldüğünü hissediyorum istesemde artık fazla yiyemiyorum darısı başınıza:81:
günaydın kızlar, kahvaltım: yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım kk peynir, domates- salatalık.
kızlar bende akşamları yeşil çay içiyorum genelde ekmeğide kestim bitek makarnaya dayanamıyorum
sporumuda yapıyorum her akşam ama öğlen makarna oldumu işyeinde dayanamıyorum
ilk fincanımda midem bulandı renginden kokusundan bu nasıl birşey nasıl içiyorlar dedim..
evlendiğim zamanlar içemedim yogunluktan unuttum onun haricinde 5 6 senedir yeşilçay içerim ben en sevdiğim ve doğal olanda bana göre ÇAYKUR sade yeşilçay limonlusunu sevmiyorum.
zorla için bende ara ara içiyodum 2 3 aydır şimdi tamamen düzenli içmeye basladım eski günlerde ki gibi ..
şu 3 kilomu versem musmutlu olcam..
Teşekkür ederim![]()
günaydın kızlar, kahvaltım: yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım kk peynir, domates- salatalık.
Makarnayi seven insanlara inanamiyorum :))neyini seviyonuz inşallah birakirsin cnm kilo vermk istiyosan bunu basarman gerek
öle bi şansım yok canım 7 de çıkıom buçukda evde oluyorum anca 8 çeyrekte yiyorum![]()