• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Ayy kızlar cok sayfa ilerlemissiniz bebis yüzünden okuyamiyorum neler konustunuz merakta ettim firsat bulursam okicam .tartiya bigun kaldi hic tartilmamak bana iyi gelmedi sanırım bakalim yarin kac cikcam hic fark gormuyorum kendimde :(

kızlar bende akşamları yeşil çay içiyorum genelde ekmeğide kestim bitek makarnaya dayanamıyorum :(:(:(:(:(:(
sporumuda yapıyorum her akşam ama öğlen makarna oldumu işyeinde dayanamıyorum

ben tadından nefret ediyorum canım
o yüzden hiç içemiyorum ki:2:

Merhaba önerdiğiniz bi yeşilçay var mı acaba bende yeşilçay içmek istiyorum:10:

ilk fincanımda midem bulandı renginden kokusundan bu nasıl birşey nasıl içiyorlar dedim..
evlendiğim zamanlar içemedim yogunluktan unuttum onun haricinde 5 6 senedir yeşilçay içerim ben en sevdiğim ve doğal olanda bana göre ÇAYKUR sade yeşilçay limonlusunu sevmiyorum.

zorla için bende ara ara içiyodum 2 3 aydır şimdi tamamen düzenli içmeye basladım eski günlerde ki gibi ..
şu 3 kilomu versem musmutlu olcam..

hımm:44: Ama ben ara öğün hiç kullanmıyorum ve her öğünden önce ve sonra ara öğünlerde bile yeşil çay tüketiyorum çok etkili ve unutulmaması gereken birşey her gece yatmadan önce sıcak yeşil çay için çünkü siz uyurken o yağları eritiyor...:34:

aynen katılıyorum bence yaglara en güzel silah gece yatarken yeşilçay içmek..

öfff bende makarna delisiyim ya malesef :5:

bu arada yeşilçay demleme zor gelmiyorsa öyle için daha dogaldır ben usendiğim için çaykur poşet içiyorum yıllardır ...

günaydın kızlar, kahvaltım: yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, yarım kk peynir, domates- salatalık.

merhaba kızlar, ben aranızda yeniyim benimde mayıs 18 de düğünüm ve gelinlik provalarım için en az bir ay'a kadar 15 kilo vermem gerekiyor. ben geçen hafta sonu diyete başladım ve tam 1 haftada 4 kilo verdim günde 3 öğün yemek yiyorum, hayatımdan hamur işi, yağ, tuz, ve şekeri çıkarttım her yemekten önce ve sonra yeşil çay içiyorum aynı zamnda bacaklarımın incelmesi ve sıkılaşması içinde krem kullanıyorum inanırmısınız hızla zayıflıyorum ve inceliyorum. midemin küçüldüğünü hissediyorum istesemde artık fazla yiyemiyorum darısı başınıza :21::81:

Ilk haftada verilen bu kilolar sonrasinda pek devam etmez sanada öyle birşey olursa moral bozukluğu olmasin ben 9gunde 9kilo vermiştim coook onceden 4kilosunu hemn geri aldim bide geri almak varr kendine cok dikkatetmelisn gelinde olcakmissin neguzel istikrarini bozma sakinn

hayalperest umarım istediğin fizikle girersin gelinliğine..
bende mayıs geliniyim 11 mayıs istediğim kilo ve fiziklegirdim zaten hayatımda ilk defa kilo vermeye calısıyorum balayı tadında gecen aylar sebebiyle aldım aman dikkat :)
allahtanipin ucunu cok kacırmadım kıyafetlerim değişmedi hala 36 beden giyebiliyorum aman dikkat et deminki yorumu okuyunca yazayım dedim :)

ilk fincanımda midem bulandı renginden kokusundan bu nasıl birşey nasıl içiyorlar dedim..
evlendiğim zamanlar içemedim yogunluktan unuttum onun haricinde 5 6 senedir yeşilçay içerim ben en sevdiğim ve doğal olanda bana göre ÇAYKUR sade yeşilçay limonlusunu sevmiyorum.

zorla için bende ara ara içiyodum 2 3 aydır şimdi tamamen düzenli içmeye basladım eski günlerde ki gibi ..
şu 3 kilomu versem musmutlu olcam..

Teşekkür ederim:8:

hoşbuldukkk :)

buraya takılacagım artık daha bi motive oldum :51:
evli olunca durum değişiyormus onu anladım bebek memek olur hamiş mamiş olurum dikkat etmek lazım erimek lazım :1:

Makarnayi seven insanlara inanamiyorum :))neyini seviyonuz inşallah birakirsin cnm kilo vermk istiyosan bunu basarman gerek

ben de seviyorum ama sade değil :D bolonez soslu, karidesli thai usulü, ton balıklı salata ile karıştırınca ayyy ağzım sulandı. tabii kalorisi çok çok fazla oluyor.

Back