Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

sıkma canını bende yedim 1.5 dilim iki gün önce öğle
saatlerinde akşam da yedim yemeğimi
napalım arada olsun
hiç kaçamak yapmıycaz diye bişey yok

günaydın canım ben de kaçamak yapan biri olarak sana bişey diyemiyorum ama sağolsun kızlar keyfimi yerine getirdi ayrılma sen burdan :)

ben biraz gaddar mıyım ne
bozanlara kızdığımda bana kızıo musunuz?
rahatsız ediosa yorumlarım, bişi demiyim ben :44::44:

bu kadar hızlı kilo verebiliosan düğününe kadar güzel kilo verirsin o zaman cnm
tebrik ederim

karbonatlı su içen var mı aranızda etkilerini nasıl gördünüz ?

bir haftada 4 kilo nasıl verdin ?
benim 3 kilo fazlam var bir türlü veremedim oynamıyor kilom gıcık oluyorum :2:

ben hızlı kilo verme tekniğini seçtim canım tamamen kendi diyetimi uyguluyorum.
ara öğün hiç yemiyorum araöğünlerimde sadece yeşil çay içiyorum çok tüketiyorum kesinlikle hiç bir zararı yok tam tersi faydasını görüyorum geçen sene haftada 7 kilo verdiğimi biliyorum bu çayın çok etkisi var düzenli kullanırsanız.
yapacağın şey çok basit günde 3 öğün ve az yemek mesela her sabah kahvaltıda küçük kepekli yağsız beyaz peynirli tost, öğlen sadece yağsız ana yemek ve salata yiyorum çorba içmiyorum çünkü unlu yapıyorlar, akşam da eve gittiğimde yağsız ve olabildiğince az salçalı çorba yanında yoğurt ve bir dilim kepe bu kadar.
inanırmısın tartıya çıktığımda hergün beni biraz daha heveslendiriyor
tavsiye ederim....

bu kadar hızlı kilo verebiliosan düğününe kadar güzel kilo verirsin o zaman cnm
tebrik ederim

teşekkürler canım, ama emin olun bence sende başarabilirsin denemeni tavsiye ederim hem böyle olunca verdiğin kiloyu düşünerek arada kaçırma derdinde olmuyor pişmanlığında..:)

ne desen haklısın öğlende yayla çorba dolma yoğurt kırmızı lahana salata var
sence ne tercih etmeliyim ?

ben biraz gaddar mıyım ne
bozanlara kızdığımda bana kızıo musunuz?
rahatsız ediosa yorumlarım, bişi demiyim ben :44::44:

yok canım ne kızması senin kızmaların beni çok motive ediyo,olsun bu kadar da olur diyen arkadaşlar da vicdan azabımı alıyo ki ikisi de lazım devam edebilmem için :) iyi ki varsınız

yok canım ne kızması senin kızmaların beni çok motive ediyo,olsun bu kadar da olur diyen arkadaşlar da vicdan azabımı alıyo ki ikisi de lazım devam edebilmem için :) iyi ki varsınız

bunu duyduğum iyi oldu cnm, hilal için de sorun olmuo biliorum da, acaba temmuztemmuz ne düşünüo :44:

canım bende yeşilçay çok içerim çok severim bi süre içmemiştim unutmusum :) evlendik yerleştik derken o ara aldım kiloyu 5 almıstım 2 si gitti bi şekilde 3 kaldı.
şuanda bile fincanım yanımda içiyorum günde 3 4 fincan ve karbonatlı su bunada 8 subatta basladım.
benimde ara öğünüm yok alışkın değilim 3 fındık 1 sütvs bana göre değil.
bu arada yeşilçayı düzenli içtiğim zamnlarda göbeğim dümdüzdü. şimdi ayvanın az büyüğü

bende akşam tarhana çorbası içtim ekmeksiz ve ıspanaklı salata yedim. çorbadan biraz daha var bu akşamda ondan içeceğim.
öğlende yoğurt ve 2 kaşık ıspanak yerim.
su kaybetsem bile razıyım ben tartıda istediğim rakamı görmek istiyorum
of of :2: eskiden cok rahat kilo verirdim takıldım kaldım ne oluyor ya her sabah cıkardım tartıya daha iyi oluyordu takip ediyordum

bende nerdeyse sen gibi besleniyorum canım
ama benim yavaşladı kilo vermem
akşam yemeğim geçe kalıyor ondan galiba
:2:

bu arada poşey yeşilçay içiyorum canım benim. demlemeyle ugrasmak zor geliyo cok içiyorum cunku..

size callanetics tavsiye ederim çok inceldim sayesinde ..ama kg verdirmiyor tabi sıkılaştırıyor..

Merhaba önerdiğiniz bi yeşilçay var mı acaba bende yeşilçay içmek istiyorum

valla ben de senin yediklerine benzer yiorum ama 1 haftada da 4 kilo veremiyorum :44:

hımm:44: Ama ben ara öğün hiç kullanmıyorum ve her öğünden önce ve sonra ara öğünlerde bile yeşil çay tüketiyorum çok etkili ve unutulmaması gereken birşey her gece yatmadan önce sıcak yeşil çay için çünkü siz uyurken o yağları eritiyor...

bu önerini dikkate alıcam cnm tşkler.
ben sabah kahvaltı sonrası ve akşam yemeği sonrası yeşil çay içiorum.
günde 2 kere de aralarda sütlü kahve içiorum şekersiz.
kahve yerine de yeşil çay mı içiyim o zaman :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…