evet canım benim ondan oldu belkide
alıştı vücut tabe
ben şu zencefil zerdaçal çörek otu yağına devam ediyim
1 hafta bakalım
et bakalım, ben hiç öle şeyler kullanmıorum ya :44:
iyi geceler kızlar tabii ben bunları yazarken kimse yok burdadiyette başlayalı bu gün 5 gün oldu daha şimdiden fark ediliyor verdiğimm bi şey sorcam sabah kahvaltımı 11 gibi yapıyorum 1 yumurta 1 dilim ekmek yiyorum ve bi de akşam 5 gibi yiyorum yemeklerden az az yada sadece çorba ve günde 3 litre su içiyorum acaba bir zararı olurmu az yememin bide meyve yiyemiyorummm.Karnım aç olsa bile yemek yemeye oturunca yemek istemiyorumm. BANA NE OLUYORR çevremdekiler kızıyorlar hasta olursun diyee
tahmin edebiliorum, ben direk bikini kombinasyonuna atladım valla
kullan canım destek olsun
bugün bitki çayı bardağı alcam kendime
aldıgım bitkiler kaldı öle
Günaydınlar kahvaltim bi dlm ek donates peynir yumurta
canım senin gene iyi benim 7.30 8 de anca yemiş oluyorum
günaydın kızlar
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)
kızlaaar ben çok kötü bişey yapım dün nasıl oldu anlamadım baklava ikram ettiler işyerinde ve ben 1 tane yedim
o pişmanlıkla akşam sadece 2 mercimek köfte 4 kaşık turp havuç salatası yedim
sonra yatmadan 1 saat önce 3 minik kepekli grisini ve 2 hurma yedim
sabah 2 dilim kepek ekmek biraz domates biber yarım yumurta 2 zeytin maydanoz 1 kk kaşar
şimdi kayısılı çay içicem
bu geç yemelerimiz de olmasa belki daha hızlı gider kilolarımız da işte naparsın şartlar
Günaydınlar kahvaltim bi dlm ek donates peynir yumurta
günaydın kızlar
kızlaaar ben çok kötü bişey yapım dün nasıl oldu anlamadım baklava ikram ettiler işyerinde ve ben 1 tane yedim
sabah 2 dilim kepek ekmek biraz domates biber yarım yumurta 2 zeytin maydanoz 1 kk kaşar
yaşam tarzı bebeğim napalım böle zayıflasın
sonra aynı düzene dönünce yeniden alıyoz
günaydın kızlar
bu arada 20 dk önce ara öğünümü kuru yemişle yaptım 6 tane :)
merhaba kızlar, ben aranızda yeniyim benimde mayıs 18 de düğünüm ve gelinlik provalarım için en az bir ay'a kadar 15 kilo vermem gerekiyor. ben geçen hafta sonu diyete başladım ve tam 1 haftada 4 kilo verdim günde 3 öğün yemek yiyorum, hayatımdan hamur işi, yağ, tuz, ve şekeri çıkarttım her yemekten önce ve sonra yeşil çay içiyorum aynı zamnda bacaklarımın incelmesi ve sıkılaşması içinde krem kullanıyorum inanırmısınız hızla zayıflıyorum ve inceliyorum. midemin küçüldüğünü hissediyorum istesemde artık fazla yiyemiyorum darısı başınıza:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?