Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Birden bukadar yuklenme ara öğün mutlaka yap sut ic şekersiz kahve is meyve mutlaka yemeye calis fındık ceviz kuru meyveler herangi birini tuket güçten dusersin boyle cabuk bikarsin diyetten

günaydın kızlar
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)
kızlaaar ben çok kötü bişey yapım dün nasıl oldu anlamadım baklava ikram ettiler işyerinde ve ben 1 tane yedim
o pişmanlıkla akşam sadece 2 mercimek köfte 4 kaşık turp havuç salatası yedim
sonra yatmadan 1 saat önce 3 minik kepekli grisini ve 2 hurma yedim
sabah 2 dilim kepek ekmek biraz domates biber yarım yumurta 2 zeytin maydanoz 1 kk kaşar
şimdi kayısılı çay içicem

canım acil bağısakları bozman lazım, yağa dönüşmeden...
mercimek-turp gaz yapar çok fena şişmişsindir sen şimdi
baklava da olmasa iyiydi ama kayısılı çay bazılarında bağırsakları bozduğundan umarım sende de bozar.
grisini ekmek gibi bişi, onun yerine süt içseydin keşke
zaten baklava yemişsin hurmaya ne gerek vardı
üstüne bi de bu sabah 2 dilim ekmek hiç yemeseydin keşke

son 12 saatin tümden bozuk olmuş, protesto ediyorum seni

sıkma canını bende yedim 1.5 dilim iki gün önce öğle
saatlerinde akşam da yedim yemeğimi
napalım arada olsun
hiç kaçamak yapmıycaz diye bişey yok

günaydın canım ben de kaçamak yapan biri olarak sana bişey diyemiyorum ama sağolsun kızlar keyfimi yerine getirdi ayrılma sen burdan :)

Merhaba hanımlar . Geçen yıl büyük bir azimle 102 kilodan 85 kiloya indim. Çok zor oldu ama başardım eminim hepiniz başarabilirsiniz..

merhaba kızlar, ben aranızda yeniyim benimde mayıs 18 de düğünüm ve gelinlik provalarım için en az bir ay'a kadar 15 kilo vermem gerekiyor. ben geçen hafta sonu diyete başladım ve tam 1 haftada 4 kilo verdim günde 3 öğün yemek yiyorum, hayatımdan hamur işi, yağ, tuz, ve şekeri çıkarttım her yemekten önce ve sonra yeşil çay içiyorum aynı zamnda bacaklarımın incelmesi ve sıkılaşması içinde krem kullanıyorum inanırmısınız hızla zayıflıyorum ve inceliyorum. midemin küçüldüğünü hissediyorum istesemde artık fazla yiyemiyorum darısı başınıza :81:

bir haftada 4 kilo nasıl verdin ?
benim 3 kilo fazlam var bir türlü veremedim oynamıyor kilom gıcık oluyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…