Kızlar yaza - 15 ile girmek isteyen varsa Tanisalim :) bi an once başlayalım beraber basaralim
kızlar valla tam 63.00 üm şu an sabah aç karınla tartıldım
acayip mutluyum sanırım başlarda ödem attım yavaş yavaş gidiyor kilolarım
kızlar günaydın
ben dün akşam bişey yaptım dolapta artan karnıbahar kızartması vardı 3 yemek kaşığı kadar,eşime dedim yermisin yerim dedi sonra diğer yemeklerden yiyince yemedi ve ben yedim onu yoğurtla 2 kepçe de çorba içtim salata yedim biraz da yağsız patlıcan ve kırmızı biber mezesi yedim o da yoğurtlu biraz önce de kahvaltı olarak 1 tane peynirli puaça yedim
off kendimi hemen kilo almış ve amacımdan sapmış gibi hissediyorum bana acil destek lazım çok kızıyorum kendime
iyi geceler kızlar tabii ben bunları yazarken kimse yok burdadiyette başlayalı bu gün 5 gün oldu daha şimdiden fark ediliyor verdiğimm bi şey sorcam sabah kahvaltımı 11 gibi yapıyorum 1 yumurta 1 dilim ekmek yiyorum ve bi de akşam 5 gibi yiyorum yemeklerden az az yada sadece çorba ve günde 3 litre su içiyorum acaba bir zararı olurmu az yememin bide meyve yiyemiyorummm.Karnım aç olsa bile yemek yemeye oturunca yemek istemiyorumm. BANA NE OLUYORR çevremdekiler kızıyorlar hasta olursun diyee
BANA NİYE KİMSE BİR YORUM YAPMIYOOOOOOOOOOOOOOOOO
canım sıkma canını abartı yediğin bişey yok merak etme
bende eşimle yediklerimi görsen sen nasıl kilo veriyosun dersin
arada olsun kaçamaklar
ama eğer evdeysen çalışmıyorsan sabah ye akşam çok canının
istediği şeyleri canım
kızlar günaydın
ben dün akşam bişey yaptım dolapta artan karnıbahar kızartması vardı 3 yemek kaşığı kadar,eşime dedim yermisin yerim dedi sonra diğer yemeklerden yiyince yemedi ve ben yedim onu yoğurtla 2 kepçe de çorba içtim salata yedim biraz da yağsız patlıcan ve kırmızı biber mezesi yedim o da yoğurtlu biraz önce de kahvaltı olarak 1 tane peynirli puaça yedim
off kendimi hemen kilo almış ve amacımdan sapmış gibi hissediyorum bana acil destek lazım çok kızıyorum kendime
kızlar valla tam 63.00 üm şu an sabah aç karınla tartıldım
acayip mutluyum sanırım başlarda ödem attım yavaş yavaş gidiyor kilolarım
iyi geceler kızlar tabii ben bunları yazarken kimse yok burdadiyette başlayalı bu gün 5 gün oldu daha şimdiden fark ediliyor verdiğimm bi şey sorcam sabah kahvaltımı 11 gibi yapıyorum 1 yumurta 1 dilim ekmek yiyorum ve bi de akşam 5 gibi yiyorum yemeklerden az az yada sadece çorba ve günde 3 litre su içiyorum acaba bir zararı olurmu az yememin bide meyve yiyemiyorummm.Karnım aç olsa bile yemek yemeye oturunca yemek istemiyorumm. BANA NE OLUYORR çevremdekiler kızıyorlar hasta olursun diyee
canım çok sevindimmm
ödemi attın işte tümden
regl in bitti di mi
oluo işte başarıyoruz
Kızlar sabah ac tartıldım dünden 1,80 kg fazla çıktım yaaaaa
dün size bahsettiklerim dışında da bişi yemedim ki, aksam 5 de yemiştim en son, 10 da da süt içmiştim
regl min 3. günündeyim, o yuzden mi öle dengesiz rakamlar görüyorum acaba
moralim bozuldu
bugün 9 da süt içtim, şimdi de kahve içiorum, daha bişi yemedim :44:
canım gunaydın
akşamki kızartma ve sabahki pogoca olmamış, ne yapalım şimdi sanaaaaaa
bugün hiç ekmek yemiycem ve akşam da biraz temizlik yapayım diyorum benim koca nöbete kalabilirben kendime bu cezayı verdim siz ne uygun görürdünüz acaba tatlım
bak bana diyosun kuzum
seninde vücut su toplamıştır
adet döneminde tuzdan şeker uzak durmak lazımmış
çok su içtiysen o bile olabilir
üzülme bak dün bana diyodun
Kızlar sabah ac tartıldım dünden 1,80 kg fazla çıktım yaaaaa
dün size bahsettiklerim dışında da bişi yemedim ki, aksam 5 de yemiştim en son, 10 da da süt içmiştim
regl min 3. günündeyim, o yuzden mi öle dengesiz rakamlar görüyorum acaba
moralim bozuldu
bugün 9 da süt içtim, şimdi de kahve içiorum, daha bişi yemedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?