Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar günaydın
ben dün akşam bişey yaptım dolapta artan karnıbahar kızartması vardı 3 yemek kaşığı kadar,eşime dedim yermisin yerim dedi sonra diğer yemeklerden yiyince yemedi ve ben yedim onu yoğurtla 2 kepçe de çorba içtim salata yedim biraz da yağsız patlıcan ve kırmızı biber mezesi yedim o da yoğurtlu biraz önce de kahvaltı olarak 1 tane peynirli puaça yedim
off kendimi hemen kilo almış ve amacımdan sapmış gibi hissediyorum bana acil destek lazım çok kızıyorum kendime

Diyete İlk Başladığım Gün Tartılmayı Unutmuştum 2. Günü 69,9 ile Güne Başlangıç Yapmıştım Ama Bugün 4. Gün Olmasına Rağmen Giden Sadece 100 Gr. Oysaki İlk Hafta ' Kilo Verirsin Ödem Su Vs. Gider Vücuttan Sonra Hafta da 1 Kilo Verirsin Niye Böyle Olduki

canım sıkma canını abartı yediğin bişey yok merak etme
bende eşimle yediklerimi görsen sen nasıl kilo veriyosun dersin
arada olsun kaçamaklar
ama eğer evdeysen çalışmıyorsan sabah ye akşam çok canının
istediği şeyleri canım

BANA NİYE KİMSE BİR YORUM YAPMIYOOOOOOOOOOOOOOOOO

BANA NİYE KİMSE BİR YORUM YAPMIYOOOOOOOOOOOOOOOOO

canım üzülme ben yapıyım
bende sen gibi 11 de yapmak istedim ama bi türlü olmuyor işe geldiğim için kahvaltımı
erken yapmak zorunda kalıyorum
böle yapıp günde 2 öğün beslenmeyi düşündüm
sende öyle yapabilirsin bölelikle 5 te yemek faslını kapatmış olursun daha iyi olur
ama sabah kalktıgında mutlaka su iç sen

sağolasın canım ben de çalışıyorum o yüzden öğleden sonra ara olarak meyve de yesem eve gittiğimde aç oluyorum dün de gözüm dönmüştü resmen açlıktan o yüzden tutamadım kendimi

canım gunaydın

akşamki kızartma ve sabahki pogoca olmamış, ne yapalım şimdi sanaaaaaa

canım sabah kahvaltın geç olduğu için akşam ile öğlen ana öğününü birleştirmen uygun
sadece aralarda ya meyve yemeni ya da süt/ayran içmeni öneririm

çevrendekilere de kulak asma, kıskanıolar

canım kusura kalmayasın ben de kendi derdime düştüm,o kadar aç bırakma bence vucudunu kan şekerin düşmesin sonra yağ depolamaya başlıyomuş,hem öyle dayanırsın dayanırsın benim dün olduğu gibi bi gün gözün döner götürürsün herşeyi aralar yapmaya çalış derim öğleden sonra ve akşam saatlerinde

Kızlar sabah ac tartıldım dünden 1,80 kg fazla çıktım yaaaaa

dün size bahsettiklerim dışında da bişi yemedim ki, aksam 5 de yemiştim en son, 10 da da süt içmiştim
regl min 3. günündeyim, o yuzden mi öle dengesiz rakamlar görüyorum acaba
moralim bozuldu

bugün 9 da süt içtim, şimdi de kahve içiorum, daha bişi yemedim :44:

bak bana diyosun kuzum
seninde vücut su toplamıştır
adet döneminde tuzdan şeker uzak durmak lazımmış
çok su içtiysen o bile olabilir
üzülme bak dün bana diyodun

bak bana diyosun kuzum
seninde vücut su toplamıştır
adet döneminde tuzdan şeker uzak durmak lazımmış
çok su içtiysen o bile olabilir
üzülme bak dün bana diyodun

evet yaa sana derken bana oldu
tuz çok az kullanıorum, şeker ise hiç...

su olayını abarttım ben galiba evet
günde 4 lt içiorum en az
bi de ben 2 haftadır tüm sularımı karbonatlı içtim
o da tuzlu gibiya, ondan olabilir mi acaba :44::44:

biraz bu karbonat a ara veriyim ben en iyisi, bugün sade su içiyim.
yarın sabah da diyetisyen kontrolüm var aksi gibi, telaşa kapıldım :18:

canım kilo alacak bişey yemiyosun ki senden kaynaklanan bişey yok yani regli döneminde olamanla ilgili bişey hilal'e dediğin gibi sabret bikaç güne gerçek kilonu görürsün inşallah ve bence daha hızlı gidicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…