Canim ben ne sut icerim nede tarçınlı bisiler yerim ama kilo vermek adina hersey mubah; ))) kendime bile sasiyorum o derece yanii
Inanirim harbiden bende nelerden vazgectim anlatamam hayatta en zevk aldim se çay yaninda aburcuburlarr nasil hayr diyorum bilmem tebrik efiyom kendimi
Bak bugunun ne guzel gecmis bozmamaya gayret et. Meyve ye yoğurt ye :) bitki cayi ic
Bende sen kocamannn tebrik ediyorum afferinnn bizeeee :)
Aynennnn aferinnn burdski tüm mm kadinlara
Bir arkadasim kadinlar istese elleri uzerinde yurur derdi hakliymis :) biz istersek herseyi yapariz buna daha fazla kanaat getirdim bu ekip sayesinde :)
İyi akşamlar kızlar
hiç bakamadım bugün ama geçmişi okudum güzel güzel sohbet etmişsiniz ben fazla katılamıyorum gündüzleri, bu aylar yoğun oluyoruz
akşam yeşillik ve balık yedim
Pınarcım çok güzelsin maşallah resmin çok hoş
akşam yemeğim: tavuk sote( yağsız ve tuzsuz), mercimek çorbası, salata, ayran, yarım dilim de ekmek. biraz çok geldi sanki :/
Bugün bende bişeyler vardi hic yemek istemedi cnim sadece guzelimm kurabiyelerimi keklerimi pastalarimi özledim sonra sizler sayesinde düşman olduklarini hatrladim ama genede istahsizdim aksan yemeğinde biraz fasulye dünden kalan birazda kıyma kavurmustum salatayla ondan cok cok az suan bisey yesemmi diye dusunuyom ac dilim midem bulaniyo ams napsam bilemedim sütte icmek istemiyom bugün bitsin istiyorum artik cok fenayim
Afiyetler olsun baya olmuş yiyeli iyi dayaniyosun bravooo
İyi akşamlar kızlar
hiç bakamadım bugün ama geçmişi okudum güzel güzel sohbet etmişsiniz ben fazla katılamıyorum gündüzleri, bu aylar yoğun oluyoruz
akşam yeşillik ve balık yedim
Pınarcım çok güzelsin maşallah resmin çok hoş
eylülde düğünüm var o zamana kadar 20 kilo vermeliyim((((((
Sabahtan itibaren başlıosun cnm bizimle. Yazıoruz yediklerimizi. Sen de yediklerini bizimkilere benzer yaparsan sorun olmaz :)
eylülde düğünüm var o zamana kadar 20 kilo vermeliyim((((((
Hosgeldinnnn :) benimde agustos sonu dugunum var. Vermem gerekende tam 25 kilom var 10 günde neredeyse 4 u gitti :) katl hemen bize başarırsin inan buna
maşallahhh
başarabiliriz inanıyorum bende yarn başlıyorumm ne yaptın neler yapıosun diyetinde
artık kilo verip isteğim gibi gelinlik giymek istiyorum gün benm günüm kilomdan rahatsız olmak istemiyorum
Sabah aksam sirkeli su iciyorum. Tum porsiyonlarimi azalttim seker yok ekmek yok tuz yok. Bol yoğurt yiyorum. Bol su iciyorumm hic ac kalmiyorummm
en son kaçta yiyosun sirkeli suyu aç karnamı içiyosun?**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?