• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

İyi akşamlar kızlar
hiç bakamadım bugün ama geçmişi okudum güzel güzel sohbet etmişsiniz ben fazla katılamıyorum gündüzleri, bu aylar yoğun oluyoruz
akşam yeşillik ve balık yedim
Pınarcım çok güzelsin maşallah resmin çok hoş

İyi akşamlar kızlar
hiç bakamadım bugün ama geçmişi okudum güzel güzel sohbet etmişsiniz ben fazla katılamıyorum gündüzleri, bu aylar yoğun oluyoruz

Sanada iyi akşamlar sonuc olarak burayi tamamen terketmede sıkıntı nolmaz cnm.balik icinde afiyet olsun

Bugün bende bişeyler vardi hic yemek istemedi cnim sadece guzelimm kurabiyelerimi keklerimi pastalarimi özledim sonra sizler sayesinde düşman olduklarini hatrladim ama genede istahsizdim aksan yemeğinde biraz fasulye dünden kalan birazda kıyma kavurmustum salatayla ondan cok cok az suan bisey yesemmi diye dusunuyom ac dilim midem bulaniyo ams napsam bilemedim sütte icmek istemiyom bugün bitsin istiyorum artik cok fenayim

Afiyetler olsun baya olmuş yiyeli iyi dayaniyosun bravooo

Canım malum kafada bitiyor.
Karar vermekle zaten biz yolu yarıladık.
Yemeyeceğiz canım yemeyeceğiz.
Zamanında çok yedık, onlar bizi aylarca götürür.
Şunun surasında max 5 ay yemicez, bir ömrün 5 ayı mı dayanamıcaz.
Dayan cnm, zor geliosa günü tamamlamak, erkenden yat, uyu.

Ben 5 de yedim, 1 saat once de süt içtim. Yarım saate de uyurum :)

İyi akşamlar kızlar

Balık da çok iyi bişi valla afiyet olsun cnm. Ben maalesef ne balık ne de başka bir deniz ürünü yemiyorum.
Teşekkür ederim bu arada ;)

Hosgeldinnnn :) benimde agustos sonu dugunum var. Vermem gerekende tam 25 kilom var 10 günde neredeyse 4 u gitti :) katl hemen bize başarırsin inan buna

maşallahhh
başarabiliriz inanıyorum bende yarn başlıyorumm ne yaptın neler yapıosun diyetinde
artık kilo verip isteğim gibi gelinlik giymek istiyorum gün benm günüm kilomdan rahatsız olmak istemiyorum

maşallahhh
başarabiliriz inanıyorum bende yarn başlıyorumm ne yaptın neler yapıosun diyetinde
artık kilo verip isteğim gibi gelinlik giymek istiyorum gün benm günüm kilomdan rahatsız olmak istemiyorum

Sabah aksam sirkeli su iciyorum. Tum porsiyonlarimi azalttim seker yok ekmek yok tuz yok. Bol yoğurt yiyorum. Bol su iciyorumm hic ac kalmiyorummm

:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:en son kaçta yiyosun sirkeli suyu aç karnamı içiyosun?**

Evet sabah ac karna iciorum.1 yemek kasigi sirke 1 cay kasigi bal bir bardak sicak su :) aynisini aksam 22 gibi yine iciyorum aksam en son mecburen 20 de yiyorum (isten gec cikiyorum :( ) ama oyle agir seyler degil salata yogurt veya corba gibi seyler yiyorum.

iyi geceler kızlar tabii ben bunları yazarken kimse yok burda:9: diyette başlayalı bu gün 5 gün oldu daha şimdiden fark ediliyor verdiğimm:nazar: bi şey sorcam sabah kahvaltımı 11 gibi yapıyorum 1 yumurta 1 dilim ekmek yiyorum ve bi de akşam 5 gibi yiyorum yemeklerden az az yada sadece çorba ve günde 3 litre su içiyorum acaba bir zararı olurmu az yememin bide meyve yiyemiyorummm.Karnım aç olsa bile yemek yemeye oturunca yemek istemiyorumm. BANA NE OLUYORR :25: çevremdekiler kızıyorlar hasta olursun diyee:56:

Back