kızlar kızlar yetişemiyorum sayfalara maşallah :)
aramı yaptım onbuçukta 1 ceviz 3 fındık 3 badem
birazdan da yemeğe gitcem nohut bulgur çorba varmış bi de ayran nasıl bi kombin yapsam bilemedim nohut da kalorili :26:
kızlar kızlar yetişemiyorum sayfalara maşallah :)
aramı yaptım onbuçukta 1 ceviz 3 fındık 3 badem
birazdan da yemeğe gitcem nohut bulgur çorba varmış bi de ayran nasıl bi kombin yapsam bilemedim nohut da kalorili :26:
Rukiyecim Hoşgeldinnn
sen sanki biraz daha erken uyanmaya başladın, doğru mu?
canım tebrik ederim seni, kendimizi aç iken tutup, düzgün bişiler yedikten sonra nasıl da mutlu hissediyoruz kendimizi değil mi
harika gidiyoruz, devammmmm
hoş buldum güzellik, evet artık erken kalkıyorum :)sanırım çok düzenli yaşamaya başladımsporumu yaptım, kahvaltım da, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, domates- salatalık, 6 zeytin.
aynen canım ben hep sanırdım ki zayıflamaya çalışanlar aç duruyo öyle duranlar da var tabi yanlış da olsa ama ben çok açlık hissetmiyorum sadece içimden gelenlerin yerine kolorisi düşük olanları tercih ediyorum o kadar ben de tam bi abur cubur düşkünüydüm ama çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok
seni de okuyorum kaçamağa rağmen iyisin canım tebrik ederim bide regl olmana ramen yeme isteğini bastırabilmen de ayrı güzel
kızlar benimde regl bitmedi daha ama kilo 63 lerde durdu galiba:26:
canım ödemini daha atamamışsındır, sabret
ya ne bilim canım bitsede kurtulsam
doğumgününde hiç bişey yapamam o zamn
ödül vercektm kendime
sendeki durumlar nasıl bebiş 63 falan mı yazdın
doğrumu okudum ben
kendini bırakma canım, daha yaza çok var her hafta 1 kilo ideal, yavaş olacak ama güzel olacak.
canım ye doğumgününde, 63 e düştün zaten, o gün yedin die kilo alacak değilsin hemen.
benim ayda bir ani iniş oluo sonra takılıo kalıo :)))
ya dün sabah regl oldum, sabah tartıldığımda 69 dum. gün içinde pek bişi yemedim. akşam 5 de tekrar tartıya çıktım bi baktım 65, şok oldum. inanmadım tabii, sabahtan akşama 4 kilo verecek değilim yaneee:))) su da içtim gerçi ama ödemi attım die düşündüm. tartım da bozuk değil.
nitekim bu sabah tartıldım 67,2 çıktım. bu doğrudur herhalde :)))))
cuma sabah diyetisyenimde kontrolüm varya, o anki kilomu esas alıcam artık, yağ-su oranımda belli olacak nasılolsa
kızlar benimde regl bitmedi daha ama kilo 63 lerde durdu galiba:26:
ben birazcık fazla yazıorum galibaa
ya bulgur çorba ve ayran, ya nohut ve ayran, ya da ikisinin de yarısı ve ayran
canım, nohudun tanelerini ye suyunu bırak, çorba iç, pilav da kalsın :) afiyet olsun.
Regli döneminde kimi kadinlar bitmeden kilo düşer kimi bittikten sonra kimide bi hafta sonrasinda sen takilma :-D
tmm canım belkide senn dediğin gibi olmuştur kilon
benimde 2 güne belli olur regl bitsinde:26:
Regli döneminde kimi kadinlar bitmeden kilo düşer kimi bittikten sonra kimide bi hafta sonrasinda sen takilma :-D
evetttt, cumaya netleşecek, merakla beklioruzzz
Ya anlamadim cok güzel gidiyodu anlamadim eşim pasta aburcubur asiri sever normalde surekli ben yapardim artik yapmiyorum yapsam dayanamicam biliyorum aksam geldi esim hic kusura bakma ben pasta yemeden duramiyom dedi gecti karsima yedi ya anlatamam sana benim pastaya hayr demem coj buyuk birsey benim yemekle ekmekle hic isim olmaz ben surekli kurabiye pasta Kek cikolata yiyerek bu hale geldim diyetw baslamadan once gubde 5cikolata yerdim iki gunde bi 4tepsiye yakin kurabiye yapardım iki gun anca dayanirdo surekli cay kahve yaninda kurabiye yani şeker bizim dusmanimiz esimde öyle surekli sekerli yiyo gervi o gayet fit(olan bana oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?