Ya kızlar benim moralim bozuldu nolurrr destek olun bana kendi kendime diyomki birsuru kilo var bukadar ay var yapamicam herhalde dün gece birden böyle düşünmeye başladım gece bebisim cok gec uyudu geneldede öyle uyuyo ve cok aclik hissettim dun gece moralim bozuldu yaa offf nerden çıktı bu psikoloji birden
Bugün benim burdan hic cikmamam gerek cok fenayim dolapta koca bi pasta var azima hic vurmadim henüz ama veni cagiriyo resmen al önüne ye beni diyo
o görüdğün kilo çok uzağında değilki :) bu azimle onada ulaşman an meselesi bence. çok iyi gidiyorsun :) tebrikler. incirli sütü nasıl yapıyorsun ?
canım 2 tane kuru inciri ufak parçalar şeklinde doğra ve bir bardaklık sütün içine koy, cezvede kaynat. Kaynadıktan sonra bardağa al, önce kaşıkla içindeki incirleri ye, üstüne de sütü iç
Yaa aslinda kacamak yapsak bile normalde yedimizin yarisini yedimiz icin vermeye devam ediyoruz bide reglinin etkisi oluyo şişligi ve ödemi atiyosun bide bu donemde bünye biraz daha hızlı calisiyo iyi degerlendirmek gerek sende öyle yaptin cnm bunun ödülu tartidaki rakam:)♥♥
Canım benim sen takma bu kadar kafanı, inan veriyoruz kilo, hemen olmayacak tabii , sabretmemiz lazım.
Kimler kimler ne kilolar veriyor. Hem sen diyete başlayalı daha ne kadar oldu ki... Bak benim bugün 42. günüm ve 6 kilo verdim.
Kii geçtiğimiz son 2 haftada kaçamaklarım var biliosun. Hedefimize yaklaştıkça daha da yavaşlayacak kilo vermemiz. Bu yuzden şimdiden pes etme.
Bugün de burdan çıkmaaaaa, bak bugün bende hep burda olucam, pasta dan da uzak dur, hatta birine verebiliosan ver ya da direk çöpe... Çöpe gideceğine miğdeme gitsin deme, miğden çöp değil unutma ..
Hem o pastanın içindeki ne kadar fazla şeker ve yağ var... Üstelik kaliteli yağ da değil...
evet tam da regl öncesine geldiya kaçamaklar, tolere etti galiba :)
dediğin gibi aslında kaçamak dediğim de, aslında diyet yapmazkenki yediklerimden olmalarına rağmen miktarları az.
Örneğin, ufak 2 kalp şeklinde çikolata veya patates püresi veya ekmek.
Hadi çikolata yenmemesi gerekn bişi de, patates püresiyle ekmek aslında dietlerde kısmen az olarak yenilebilecek şeyler.
Benim bu haftaki diyetim protein diyeti olduğu için yasaktı.
Zaten gelir gelmez diyetisyenimi aradım, itiraf ettim, bunları bunları yedim die, bana bukadarcıksa hiç sorun değil dedi. Sırf ben rahat ediyim die randevuyu çarşambadan cumaya attı. 2 gün 2 gündür :))
Yaniii. Yokbe gayet iyi gidoyosun diyetisyende senin icin ayribi motive
Ya anlamadim cok güzel gidiyodu anlamadim eşim pasta aburcubur asiri sever normalde surekli ben yapardim artik yapmiyorum yapsam dayanamicam biliyorum aksam geldi esim hic kusura bakma ben pasta yemeden duramiyom dedi gecti karsima yedi ya anlatamam sana benim pastaya hayr demem coj buyuk birsey benim yemekle ekmekle hic isim olmaz ben surekli kurabiye pasta Kek cikolata yiyerek bu hale geldim diyetw baslamadan once gubde 5cikolata yerdim iki gunde bi 4tepsiye yakin kurabiye yapardım iki gun anca dayanirdo surekli cay kahve yaninda kurabiye yani şeker bizim dusmanimiz esimde öyle surekli sekerli yiyo gervi o gayet fit(olan bana oluyo
canım 2 tane kuru inciri ufak parçalar şeklinde doğra ve bir bardaklık sütün içine koy, cezvede kaynat. Kaynadıktan sonra bardağa al, önce kaşıkla içindeki incirleri ye, üstüne de sütü iç
Kızlar yaza - 15 ile girmek isteyen varsa Tanisalim :) bi an once başlayalım beraber basaralim
alışkanlıklardan vazgeçmek zor tabii, anlayabiliyorum seni..
gün içinde ara öğünlerinde meyve yiyerek, akşamları da tarçınlı süt içerek tatlı krizini aza indirgeyebilirsin.
en kötü ihtimal eşinin karşında pasta yediği bir an, sen de dayanamayacak noktaya gelirsen, git mutfağa 2 kaşık pekmez al ağzına.
benim diyetimde bazı haftalarda sabahları pekmez var. hem kansızlığa iyi gelir.
Bende denicem bakalim ise yaricakmi iki gündür cikamiyorum
Bende o pastalari götürurken kayisi yedim oyle cay ictim dayancam yaa noluyo bana şöyle bi kendime gelimm kalkim biraz zumba yapim kızım da bayiliyo zumbaya:))
Ya kızlar benim moralim bozuldu nolurrr destek olun bana kendi kendime diyomki birsuru kilo var bukadar ay var yapamicam herhalde dün gece birden böyle düşünmeye başladım gece bebisim cok gec uyudu geneldede öyle uyuyo ve cok aclik hissettim dun gece moralim bozuldu yaa offf nerden çıktı bu psikoloji birden
73 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum beraber zayıflayalım mı ?
Dene canım, bi zararı yok zaten.
iyi yapmıssın cnm kayısı yemekle
zumbaaaa, çok hareketli, e hadi yapın kızınla, eğlenirsiniz
sakınnnn kötü şeylerrr düşünmüyoruzzzz. şöyle düşün şimdi vazgeçersen yaza şimdiden daha çok pişman olcaksın. tatlıyı görmezden gel. hep beraber yaza burdan zayıf fotograflarımızı paylaşıcaz :)
Bi yarim saat yapalim bak görüşürüz cnm kolaygelsin
73 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum beraber zayıflayalım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?