Ya kızlar benim moralim bozuldu nolurrr destek olun bana kendi kendime diyomki birsuru kilo var bukadar ay var yapamicam herhalde dün gece birden böyle düşünmeye başladım gece bebisim cok gec uyudu geneldede öyle uyuyo ve cok aclik hissettim dun gece moralim bozuldu yaa offf nerden çıktı bu psikoloji birden
Bugün benim burdan hic cikmamam gerek cok fenayim dolapta koca bi pasta var azima hic vurmadim henüz ama veni cagiriyo resmen al önüne ye beni diyo
Canım benim sen takma bu kadar kafanı, inan veriyoruz kilo, hemen olmayacak tabii , sabretmemiz lazım.
Kimler kimler ne kilolar veriyor. Hem sen diyete başlayalı daha ne kadar oldu ki... Bak benim bugün 42. günüm ve 6 kilo verdim.
Kii geçtiğimiz son 2 haftada kaçamaklarım var biliosun. Hedefimize yaklaştıkça daha da yavaşlayacak kilo vermemiz. Bu yuzden şimdiden pes etme.
Bugün de burdan çıkmaaaaa, bak bugün bende hep burda olucam, pasta dan da uzak dur, hatta birine verebiliosan ver ya da direk çöpe... Çöpe gideceğine miğdeme gitsin deme, miğden çöp değil unutma ..
Hem o pastanın içindeki ne kadar fazla şeker ve yağ var... Üstelik kaliteli yağ da değil...