• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar benim ovulasyon testi 60 lı değil altılıymış :) Ben 6 Ovulasyon testini 60 olarak okumuşumm :) Yenisini sipariş edicem 6 bana yetmez :)

Hakikaten baya erken başlamış bulantıların. 3. aydan sonra geçiyormuş ama daha da var :KK43: Gerçi
Canım bi sıkıntın yoksa kullanma bence. Buarada bir arkadaş yazmış December olabilir tam hatırlamıyorum ilk sayfalarda kaldı. İncir kürü yapmış o ay kist olmuş. Bende yapacaktım onu okuyunca vazgeçtim

evet ya ben de korkuyorum açıkçası başıma iş açmaktan, en iyisi bekleyim ben gene :KK64:

Slm kızlar.

benden sürekli akıntı geliyor, rengi sarımsı ama kokmuyor. bu nedir bilen varmı sanırım adet gelmek üzere

Zor seyler yasamissin. Dr nedeni konusunda bisey dedi mi. insallah bebis bekletmeden saglikla gelir. Ekliyorum listeye
Teşekkür ederim canım, nedeni yok malesef tamamen tesadüf bişeymiş ilk gebeliklerde olabiliyomuş anomali bebek, genelde düşükle sonuçlanıyormuş ilk 3 ayda bizimki dayandı demekki düşmedi 6.ayına kadar .. Doktorlar bi daha tekrarlamaz dediği için çok fazla neden aramıyorum aslında artık Allahtan geldi o verdi o aldı .. Bunada şükür demekten başka çarem yok .. İlk günler çok kötüydüm 3.aydan beri biliyoduk zaten bi ümit bekledik 9 ayına kadar yaşar belki diye sonra zaten nefes alıp yaşaması inkansızmış ta işte bekledik yinede 6.aya kadar olmadı tutanamadı daha fazla .. Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı .. İnşallah yeni bebekle biraz olsun dinicek acım Allah izin verirse .. Doktorlarda hemen yapabilirsin sorun yok dedi o yüzden hemen başladık çalışmalara bakalım ne zaman kısmet olursa ..

bugün adet günüm canım ama adet olucam gibi bacaklarım ve belim çok ağrıyor. geldi gelecek sanki
Gelmeyebilir cnm belirtileri ayirt etmek zor benim bir gebeligimde de oyle olmustu hem akintin fln da var bir tedt yap bence guzel haberler ver bize

Ben de kendimi hamile hissediyorum ya ama hicbir belirtiye inanmayacagim cift cizgiyi gorene kadar adetime daha 10 gun var halsizligim cok belim agriyor ama tum bunlar yalanci olabilir inanmak yok

Teşekkür ederim canım, nedeni yok malesef tamamen tesadüf bişeymiş ilk gebeliklerde olabiliyomuş anomali bebek, genelde düşükle sonuçlanıyormuş ilk 3 ayda bizimki dayandı demekki düşmedi 6.ayına kadar .. Doktorlar bi daha tekrarlamaz dediği için çok fazla neden aramıyorum aslında artık Allahtan geldi o verdi o aldı .. Bunada şükür demekten başka çarem yok .. İlk günler çok kötüydüm 3.aydan beri biliyoduk zaten bi ümit bekledik 9 ayına kadar yaşar belki diye sonra zaten nefes alıp yaşaması inkansızmış ta işte bekledik yinede 6.aya kadar olmadı tutanamadı daha fazla .. Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı .. İnşallah yeni bebekle biraz olsun dinicek acım Allah izin verirse .. Doktorlarda hemen yapabilirsin sorun yok dedi o yüzden hemen başladık çalışmalara bakalım ne zaman kısmet olursa ..
Dediğin gibi nasip kısmet demek ki. Neyseki kalıtsal bir sorun yok. Doktorlar umutlu konuşmazlar kolay kolay canım. Onlar ikinciye tekrarlamaz diyorlarsa tekrarlamaz hiç merak etme sen. Bak kolayda hamile kalıyormuşssun. İnşallah çok beklemeden gelsin bebeğin

ooo canım daha çok var adete bu kadar erken belirti olur mu bilemedim
Ya yalan mi dogru mu bilmiyorum belki grip olacagm onun icin halsizim ama bunyeden bunyeye fark ediyor ben oglumu ogrendigimde idrarda cikmadi kan testi diye diretip ogrendim var diye tepinmistim kaldiysam cok cabuk belirtiler basliyor bunu biliyorum simdiye kadar uc hamilelik gecirdim biri oglum diger ikisinde dusuk yapmistim. Ama suan emin olamiyorum sanki var gibi geliyor ama dedigim gibi adet gecikene kadar onemsemeyecegim:)

Ya yalan mi dogru mu bilmiyorum belki grip olacagm onun icin halsizim ama bunyeden bunyeye fark ediyor ben oglumu ogrendigimde idrarda cikmadi kan testi diye diretip ogrendim var diye tepinmistim kaldiysam cok cabuk belirtiler basliyor bunu biliyorum simdiye kadar uc hamilelik gecirdim biri oglum diger ikisinde dusuk yapmistim. Ama suan emin olamiyorum sanki var gibi geliyor ama dedigim gibi adet gecikene kadar onemsemeyecegim:)
benımde reglı olmadan 10 gun once başladı belirti

hadi inşallah hamile haberını alırız

hımmm sem kendini daha iyi tanırsın canım. Erken gebelik testleri var onlara bak istersen ama bu kadar erken sonuç vermeyebilir onlarda

Insallah arkadaslarim insallah. Testte cikmaz diye dusunuyorum turkuaz adet gecmesini bekleyecegim. Corollina34 bel agrisi beni dusunduren sende de hatirladigim kadariyla hep kasik agrisi vardi.hayirlisi bakalm su 10 gun de gecsinde olmadi subatta ara martta devam:=)

Back