• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

bende dr. a ilk söyledim bakalım kaç günlükmüş dedi sonra hcg degerini görünce döndü 180 derece idrar testlerine aldanmayın gününüz gecmeden de test yapmayın dedi hak vermedim diil:63:
yeni bitti incir kürüm tekrar soğan kürü yapıcam 4.aya giricez:110:

Evet günümüz geçmeden test yapmamak lazım ama işte bazen insan çok sabırsız oluyor. Bizde 7 ayı bitirdik 8. aya başlıyoruz:)

evet yenı basladı sayılır bu ay ucuncu olacak ama dıger aylar cok duzenlı denedım sayılmaz.bende nedense bastan umutsuzluk var
neden umutsuzluk olsun ki Rabbimiz varken?gecen dr. senede 2 kez adet gören bi hastasının hamile kaldıgını söyledi fiziksel saglıgın yanında zihinsel saglık da gerekli hep pozitif olmak akısına bırakmak gerekiyor

neden umutsuzluk olsun ki Rabbimiz varken?gecen dr. senede 2 kez adet gören bi hastasının hamile kaldıgını söyledi fiziksel saglıgın yanında zihinsel saglık da gerekli hep pozitif olmak akısına bırakmak gerekiyor

hem yaşımdan dolayı hem de forumdakı konuları okuduğum zaman hemen hamile kalan pek olmadığı için benim de daha varmış gibi geliyor.tabi her şeyin hayırlısı

evet yenı basladı sayılır bu ay ucuncu olacak ama dıger aylar cok duzenlı denedım sayılmaz.bende nedense bastan umutsuzluk var

Hiç umutsuzluğa kapılma canım kötü etkiliyor biliyorsun. ama bence bu ayda olmazsa doktora git 35 yaş üstünde çok beklemiyorlar genelde tetkikler için. İnşallah gerek kalmaz da bu ay hamiş haberini alırız ;)

Hiç umutsuzluğa kapılma canım kötü etkiliyor biliyorsun. ama bence bu ayda olmazsa doktora git 35 yaş üstünde çok beklemiyorlar genelde tetkikler için. İnşallah gerek kalmaz da bu ay hamiş haberini alırız :KK66:
çalışmalara başlamadan once kontrol ıcın gıttım şimdilik bir sıkıntı yok 5 -6 ay dene olmazsa gel dedi.bakalım denemeye devam ediyorum. :)

Aynen ... Vakti zamanı vardır diyorum bende biz elimizden geleni yapalım da :)
elimizden gelenin fazlasını yaptıgımıza eminim benim herseyim zor ve zaman alarak gerçekleşti ama en sonunda hep en güzeliyle karşılaştım yine öyle olacagına inanıyorum sabrın başı acı sonu tatlı imtihan verilerek kazanılan şeyler daha degerli

Kızlar ovulasyon testini uyguluyorumm daha çift çizgiyi yakalayamadım hep çok açık renkte çizgi çıkıyorr resimde gördüğünüz gibi normalde salı günü başlamam gerekiyor ben erken başladım adet bitiminden sonra ... inş. çift çizgiyi yakalarım haftayaaa

Eklentiler

• IMG_20150109_122611.jpg
    IMG_20150109_122611.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kızlar, beni de eklermisiniz listeye bat 28 ocak .. Yaşım 24 .. 9 aylık evliyim, ilk bebeğim hemen ilk denemede olmuştu ama ne yazıkki 6.da kaybettim .. Normal doğum oldu .. Korunma sürem yok o yüzden çalışmalara başladık bu ay bakalım ilk deneme, inşallah ilki gibi hemen tutar .. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebek versin ..
Zor seyler yasamissin. Dr nedeni konusunda bisey dedi mi. insallah bebis bekletmeden saglikla gelir. Ekliyorum listeye

incir kürü kesinlikle yumurtlamayı öne çekiyor sakın kaçırma o günleri ben 12de yumurtlarken gecen ay 9.gün yumurtladım adetim de erken geldi
Indir kürü kullanan bi tanıdığım ikiz bebeklere hamile, yumurtaları büyütücü etkisi varmş bende duyunca denemeden zarar olmaz dedim. Tadı da gayet güzel ☺ Erkenden yumurtlama takibine başlayacam canım çok sağol

merhaba kızlar
kısa bi aradan sonra sıze selam verıımm dedım
oncelıkle @DECEMBER2014 tebrik ederimm ikinci gebeliğini
hepinize bol şans diliyorum bu ay için inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz.
bende de durumlar aynı gecen gun gittik keseyı gorduler bakalım yarında tekrar kontrole gıdecegım
sizi okudukça ben strese giriyorum..bılıyorum heyecanlısınız ama lutfen strese gırmeyın çünkü sizi olumsuz etkiliyor..
allah kalbinize gore versın ...sizde bana dua edin herşey yolunda gitsin...öpüyorum hepinizi
Tesekkur ediyoruz canim. Nasil hissediorsun. Bunalti var mi

Tesekkur ediyoruz canim. Nasil hissediorsun. Bunalti var mi
valla ben rahat bı hamıleleık gecırmıyorum
belırtı olarak baslayan kasık agrılarım devam edıyor (doktor rahım genişlmesıne baglı olarak olabılır dedı)
bulantı hafıf vardı ama bu sabah 6 itibariyle mıde bulnatıusına uyandım.:(
bılmıyorum ınsallah kısa surede normale donerım

Indir kürü kullanan bi tanıdığım ikiz bebeklere hamile, yumurtaları büyütücü etkisi varmş bende duyunca denemeden zarar olmaz dedim. Tadı da gayet güzel ☺ Erkenden yumurtlama takibine başlayacam canım çok sağol

kızlar bişey sorucam; ya bu incir kürü adetin düzenini bozar mı ki? yani benim adet ve yumurtlama günlerim çok düzenli. yumurtayı zorla çatlatmak sakıncalı olur mu acaba cesaret edemiyorum ben bi türlü :KK43:

valla ben rahat bı hamıleleık gecırmıyorum
belırtı olarak baslayan kasık agrılarım devam edıyor (doktor rahım genişlmesıne baglı olarak olabılır dedı)
bulantı hafıf vardı ama bu sabah 6 itibariyle mıde bulnatıusına uyandım.:KK43:
bılmıyorum ınsallah kısa surede normale donerım
Hakikaten baya erken başlamış bulantıların. 3. aydan sonra geçiyormuş ama daha da var :( Gerçi
kızlar bişey sorucam; ya bu incir kürü adetin düzenini bozar mı ki? yani benim adet ve yumurtlama günlerim çok düzenli. yumurtayı zorla çatlatmak sakıncalı olur mu acaba cesaret edemiyorum ben bi türlü :KK43:
Canım bi sıkıntın yoksa kullanma bence. Buarada bir arkadaş yazmış December olabilir tam hatırlamıyorum ilk sayfalarda kaldı. İncir kürü yapmış o ay kist olmuş. Bende yapacaktım onu okuyunca vazgeçtim

Back