- 11 Haziran 2014
- 2.372
- 2.421
- 88
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.221
Sağol canım teşekkürler, Trizomi 18 adlı kromozom anomalisi vardı bebeğimin yaşamla kesinlikle bağdaşmıyodu, gelişim anormaldi, herşeyi kötü durumdaydı yani o kötüleştikçe bende etkileniyodum artık yürüyemiyodum hiçbişey yapamıyodum, 3 hafta geriydi gelişimi hep bi umut bekledik belki doktorlar şaşırır doğru çıkmaz diye ama ömrü o kadarmış oğlumun .. En iyi prof larla görüştüm bu durumla ilgili onlar yardımcı olsun zaten sağolsunlar, bu durum tesadüf bişeymiş 6milyon da 1 kişi de çıkıyomuş o da bize geldi kesinlikle genetik değilmiş biz 2.kez tekrarlayanı görmedik o yüzden korkma hiç korunmana gerek yok dediler, ben anca yeni bi bebekle avutabilirim kendimi .. Hamile kalınca zaten özel takip edilicekmişim sadece 10.haftada Harmony test yapılıcak bebeğin bütün genleri araştırılıcK sonra da Allah nasip ederse gebelik devam edicek ..Evet cok dogru soyluyorsun kotu gunleri atlatmıssın guzel olacak hersey ıyı haberlerimizı de paylaşacağız ınsallah onemlı olan psikolojik olarak rahat olmak sabırlı sakın olmak ve hep ıyı dusunmek.. Ozel degilse sebep neydi rahatsızlığının tansiyon falan mı doktorlar su an bu durumun geçtiğini gebelige hazır oldugunuzu mu söylediler