• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Evet cok dogru soyluyorsun kotu gunleri atlatmıssın guzel olacak hersey ıyı haberlerimizı de paylaşacağız ınsallah onemlı olan psikolojik olarak rahat olmak sabırlı sakın olmak ve hep ıyı dusunmek.. Ozel degilse sebep neydi rahatsızlığının tansiyon falan mı doktorlar su an bu durumun geçtiğini gebelige hazır oldugunuzu mu söylediler
Sağol canım teşekkürler, Trizomi 18 adlı kromozom anomalisi vardı bebeğimin yaşamla kesinlikle bağdaşmıyodu, gelişim anormaldi, herşeyi kötü durumdaydı yani o kötüleştikçe bende etkileniyodum artık yürüyemiyodum hiçbişey yapamıyodum, 3 hafta geriydi gelişimi hep bi umut bekledik belki doktorlar şaşırır doğru çıkmaz diye ama ömrü o kadarmış oğlumun .. En iyi prof larla görüştüm bu durumla ilgili onlar yardımcı olsun zaten sağolsunlar, bu durum tesadüf bişeymiş 6milyon da 1 kişi de çıkıyomuş o da bize geldi kesinlikle genetik değilmiş biz 2.kez tekrarlayanı görmedik o yüzden korkma hiç korunmana gerek yok dediler, ben anca yeni bi bebekle avutabilirim kendimi .. Hamile kalınca zaten özel takip edilicekmişim sadece 10.haftada Harmony test yapılıcak bebeğin bütün genleri araştırılıcK sonra da Allah nasip ederse gebelik devam edicek ..

Evet cok dogru soyluyorsun kotu gunleri atlatmıssın guzel olacak hersey ıyı haberlerimizı de paylaşacağız ınsallah onemlı olan psikolojik olarak rahat olmak sabırlı sakın olmak ve hep ıyı dusunmek.. Ozel degilse sebep neydi rahatsızlığının tansiyon falan mı doktorlar su an bu durumun geçtiğini gebelige hazır oldugunuzu mu söylediler
En son kontrole geçen gün gittim, hem 40 ım çıktı, hemde ilk adetimi oldum bitti .. Smear testi yaptılar, doktorum hemen denemeye başlayabilirsin vucudun hazır dedi bazı testler de yapılmıştı değerlerimde çok iyiymiş hemen hamile kalırsın zaten sen dedi .. Bakalım biz denemeye başkayalım da kim bilir ne zaman tutar, Allah hayırlısı ve sağlıklısını versin aynı acımı yaşatmasın çok zor günlerdi yeni yeni atlattım topluyorum kendimi ..

En son kontrole geçen gün gittim, hem 40 ım çıktı, hemde ilk adetimi oldum bitti .. Smear testi yaptılar, doktorum hemen denemeye başlayabilirsin vucudun hazır dedi bazı testler de yapılmıştı değerlerimde çok iyiymiş hemen hamile kalırsın zaten sen dedi .. Bakalım biz denemeye başkayalım da kim bilir ne zaman tutar, Allah hayırlısı ve sağlıklısını versin aynı acımı yaşatmasın çok zor günlerdi yeni yeni atlattım topluyorum kendimi ..
Anladım canim cok sukur kalıcı bır durum degilmis yenı bır bebek haberi butun olumsuzlukları sılıp supurur insallah moralını yuksek tut hepimizın imtihanı baska seylerden oluyor demek kı seninki de buymuş atlatmıssın bundan sonra sıfırdan başlıyoruz hep birlikte :nazar:

Anladım canim cok sukur kalıcı bır durum degilmis yenı bır bebek haberi butun olumsuzlukları sılıp supurur insallah moralını yuksek tut hepimizın imtihanı baska seylerden oluyor demek kı seninki de buymuş atlatmıssın bundan sonra sıfırdan başlıyoruz hep birlikte :nazar:
Aynen öyle canım çok sağol, Allah ım bekletmedi çabuk verdi ama çabuk da aldı, hiç bi zaman isyan etmedim etmicem de hayırlısı buymuş demekten başka çare yok .. dediğin gibi sıfırdan başladık yine bakalım .. :)

kızlar slm hayırlı cumalar. dualarımız kabul olur inş.

henüz adet olmadım. her zaman çıkan sivilcem hala çıkmadı. sadece ara sıra cbacak ağrım var ve göğüslerime dokunamıyorum

merhaba kızlar
kısa bi aradan sonra sıze selam verıımm dedım
oncelıkle D DECEMBER2014 tebrik ederimm ikinci gebeliğini
hepinize bol şans diliyorum bu ay için inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz.
bende de durumlar aynı gecen gun gittik keseyı gorduler bakalım yarında tekrar kontrole gıdecegım
sizi okudukça ben strese giriyorum..bılıyorum heyecanlısınız ama lutfen strese gırmeyın çünkü sizi olumsuz etkiliyor..
allah kalbinize gore versın ...sizde bana dua edin herşey yolunda gitsin...öpüyorum hepinizi

kızlar slm hayırlı cumalar. dualarımız kabul olur inş.

henüz adet olmadım. her zaman çıkan sivilcem hala çıkmadı. sadece ara sıra cbacak ağrım var ve göğüslerime dokunamıyorum

Hayırlı cumalar canım.. Hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin heyecanla bekliyoruz ;)

merhaba kızlar
kısa bi aradan sonra sıze selam verıımm dedım
oncelıkle D DECEMBER2014 tebrik ederimm ikinci gebeliğini
hepinize bol şans diliyorum bu ay için inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz.
bende de durumlar aynı gecen gun gittik keseyı gorduler bakalım yarında tekrar kontrole gıdecegım
sizi okudukça ben strese giriyorum..bılıyorum heyecanlısınız ama lutfen strese gırmeyın çünkü sizi olumsuz etkiliyor..
allah kalbinize gore versın ...sizde bana dua edin herşey yolunda gitsin...öpüyorum hepinizi

Amin canım inşallah herkesin gönlüne göre olur.. Arada gelişmelerden haberdar et bizi ;)

Evt eczaneden aldım canm. Bu ay bunları kullanıyım gebelik olmassa netten alırım. Bide ben incir kürü uygulamaya başladm bu ay. Herkes çok faydasını görmüş. Ama merak ettiğim şey incir kürü Yumurtlamayı öne çeker mi acaba? ?

Hiç bilmiyorum kii, ben hiç kür uygulamadım.. genelde yumurta gelişiminde sorunu olanlar kullanıyor diye okumuştum. Ovulasyon testi belli eder. Başladın mı kullanmaya?

incir kürü kesinlikle yumurtlamayı öne çekiyor sakın kaçırma o günleri ben 12de yumurtlarken gecen ay 9.gün yumurtladım adetim de erken geldi

etkiledi canım ben akıntımdan anladım sonra ovülasyon testi yaptım 9.gün pozitif çıktı 11.gün silik çıktı

kasıklarımda cok agrı yaptı bi gebelik testi alıp yapim dedim bariz pozitif cıktı eşim havalara uçtu ben hissedemediğim için acele etme dedim kanda baktırdım kocaman bi sıfır!incir kürü sayesinde kaliteli yumurtlama olmuş test o yüzden yanıltmış yani agrı yapıyor yumurtlamayı öne çekiyor vücutta farklı tepkimelere yol açıyor adetin geçmeden ümide kapılma benim gibi:KK61:

kasıklarımda cok agrı yaptı bi gebelik testi alıp yapim dedim bariz pozitif cıktı eşim havalara uçtu ben hissedemediğim için acele etme dedim kanda baktırdım kocaman bi sıfır!incir kürü sayesinde kaliteli yumurtlama olmuş test o yüzden yanıltmış yani agrı yapıyor yumurtlamayı öne çekiyor vücutta farklı tepkimelere yol açıyor adetin geçmeden ümide kapılma benim gibi:KK61:

çok enteresan ilk defa duydum gebelik testinde pozitif çıkarttığını.. peki devam ediyor musun incir kürüne? Bu arada kaç aydır deniyorsunuz?

çok enteresan ilk defa duydum gebelik testinde pozitif çıkarttığını.. peki devam ediyor musun incir kürüne? Bu arada kaç aydır deniyorsunuz?
bende dr. a ilk söyledim bakalım kaç günlükmüş dedi sonra hcg degerini görünce döndü 180 derece idrar testlerine aldanmayın gününüz gecmeden de test yapmayın dedi hak vermedim diil:63:
yeni bitti incir kürüm tekrar soğan kürü yapıcam 4.aya giricez:110:

Back