• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

ama
Evet yeni hamile kalan biyolog bi arkadasim söyledi ilişki öncesi su iç tuvalete gitme spermler su içinde daha kolay hareket ediyormuş diye ne kadar doğru bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez
hemen ayağa kalkmamak için ben wc ye girip öyle ilişkiye giriyordum bu durumda yanlış yapmışım hımmm:KK57::KK57::KK57:

Önceki sayfalarda yazdık canım. Yumurta takibi için ovulasyon testi kullanıyoruz. Yazdığın gibi ayakları dikip yatmak var. Birr de eşin ve sen sıcak suyla banyo yapmamak lazımmış :)
aaa bunu da yeni duydum eş için sıcak suyun iyi olmadığını biliyordum spermler için ama bize sıcak suyun iyi geldiğini duymuştum hep:confused::confused::confused::confused:kafam karıştı iyice:confused:

Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
anne adayiyasidurum B.A.T
turkuazkebelek31beklemede 6 subat
happy85xbeklemede25 ocak
therapnexdenemedex
dhc83xbeklemede x
yasyxdenemede x
safirr34xdenemede 22 aralik
refikad x denemede 2aralik
Preg 28 denemede 18 ocak
DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak
lapremature x HAMILE:) 11 aralik
denizege34 30 denemede 30 ocak ocak
cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik
Esaskiz43 23 denemede 29aralik
ebruliank x denemede 25 ocak
charmant x denemede 1 ocak
sugar85 x denemede 14ocak
Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak
asilsoy x denemede 10 ocak
hayatguzel2015 X denemede 1 ocak
melev xdenemede25ocak
sissy06xdenemede19 ocak
Neseli_Hatunxdenemede30ocak
Minik_kussxdenemedd31ocak

[/td][/tr]
[tr][td][/td][/tr]
bu tabloya benide eklermisiniz yaşım 28 bat 25 ocak :)

Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
anne adayiyasidurum B.A.T
turkuazkebelek31beklemede 6 subat
happy85xbeklemede25 ocak
therapnexdenemedex
dhc83xbeklemede x
yasyxdenemede x
safirr34xdenemede 22 aralik
refikad x denemede 2aralik
Preg 28 denemede 18 ocak
DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak
lapremature x HAMILE:) 11 aralik
denizege34 30 denemede 30 ocak ocak
cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik
Esaskiz43 23 denemede 29aralik
ebruliank x denemede 25 ocak
charmant x denemede 1 ocak
sugar85 x denemede 14ocak
Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak
asilsoy x denemede 10 ocak
hayatguzel2015 X denemede 1 ocak
melev xdenemede25ocak
sissy06xdenemede19 ocak
Neseli_Hatunxdenemede30ocak
Minik_kussxdenemede31ocak
debraa 28 denemede 25 ocak

[/td][/tr]
[tr][td][/td][/tr]
Tesk ederim tatlım bu arada yasım 32 :110:

ekledim :KK66: Dr a göründün mü kendiliğinden olmasını mı bekliyorsun
Simdiye kadar kendiliginden olmasini bekledik 1.yilimiz dolunca gideriz ilk bir yil olursa olur olmazsa olmaz dedik 1yil doldu sehir degosyormek zorunda kaldik 3aydir doktor hastane falan arastirdim c.tesi ilk kez gidicez bakalim ne diyecek merakla bekliyorum

Simdiye kadar kendiliginden olmasini bekledik 1.yilimiz dolunca gideriz ilk bir yil olursa olur olmazsa olmaz dedik 1yil doldu sehir degosyormek zorunda kaldik 3aydir doktor hastane falan arastirdim c.tesi ilk kez gidicez bakalim ne diyecek merakla bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah hiçbir sıkıntı yoktur ve kısa sürede gelir bebiş. Ben de bu ay denicem meraktayım

Merhaba kızlar, beni de eklermisiniz listeye bat 28 ocak .. Yaşım 24 .. 9 aylık evliyim, ilk bebeğim hemen ilk denemede olmuştu ama ne yazıkki 6.da kaybettim .. Normal doğum oldu .. Korunma sürem yok o yüzden çalışmalara başladık bu ay bakalım ilk deneme, inşallah ilki gibi hemen tutar .. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebek versin ..

Merhaba kızlar, beni de eklermisiniz listeye bat 28 ocak .. Yaşım 24 .. 9 aylık evliyim, ilk bebeğim hemen ilk denemede olmuştu ama ne yazıkki 6.da kaybettim .. Normal doğum oldu .. Korunma sürem yok o yüzden çalışmalara başladık bu ay bakalım ilk deneme, inşallah ilki gibi hemen tutar .. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebek versin ..
6.ayda kaybettim bebeğimi .. Yazamamışım

="turkuazkebelek, post: 38758756, member: 505383"]Hayırlısı olsun inşallah hiçbir sıkıntı yoktur ve kısa sürede gelir bebiş. Ben de bu ay denicem meraktayım[/QUOTE]
Insallah canım cok sagol hepimizin bebisleri bekletmeden gelsin hakkimizda hayirlisi olsun

Cok gecmis olsun canım allah saglıklı hayırlı evlat versin inşallah gonlunce olur

Cok gecmis olsun canım allah saglıklı hayırlı evlat versin inşallah gonlunce olur
Çok sağol canım inşallah .. Tek dileğim o, hayatta sağlıktan başka önemli bişey yok inanın .. Hamile kalmak kimine göre zor kimine göre çok kolay ama maalesef sağlıksız bi hamilelik geçirmek hepsinden zor .. Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı, bi kez tattım hamilelik duygusunu doya doya yaşayamadım ama olsun bu kez daha güzel olucak herşey inşalah inanıyorum ..

Çok sağol canım inşallah .. Tek dileğim o, hayatta sağlıktan başka önemli bişey yok inanın .. Hamile kalmak kimine göre zor kimine göre çok kolay ama maalesef sağlıksız bi hamilelik geçirmek hepsinden zor .. Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı, bi kez tattım hamilelik duygusunu doya doya yaşayamadım ama olsun bu kez daha güzel olucak herşey inşalah inanıyorum ..
Evet cok dogru soyluyorsun kotu gunleri atlatmıssın guzel olacak hersey ıyı haberlerimizı de paylaşacağız ınsallah onemlı olan psikolojik olarak rahat olmak sabırlı sakın olmak ve hep ıyı dusunmek.. Ozel degilse sebep neydi rahatsızlığının tansiyon falan mı doktorlar su an bu durumun geçtiğini gebelige hazır oldugunuzu mu söylediler

Back