• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Amiiinnn canım insaAllah cömert Rabbim bizi de comertligiyle sevindirir bu kez ağzından bal damladi !

kızlar yazışmalarıda okudum ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.

kısaca yeni gelenler için kendimi özetleyeyim. 5 yıllık evliyim. yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ama henüz tık tok. tüm tahliler önden yapıldı yumurtlamada oluyor ama tık yok.

yarın adet günüm ama göğüslerim acıyor şiştiler sanırım kırmızılar geliyor:(

ben de 36 yasındayım 5 aylık evlıyım 2 aydır denıyor sayılırız tam anlamıyla olmasa da telefondakı takvıme gore 11 ocak yumurtlama gunu bakmalım bu ay da umudum yok nedense R refikad belli olmaz bakarsın gelmez inşallah

ben de 36 yasındayım 5 aylık evlıyım 2 aydır denıyor sayılırız tam anlamıyla olmasa da telefondakı takvıme gore 11 ocak yumurtlama gunu bakmalım bu ay da umudum yok nedense R refikad belli olmaz bakarsın gelmez inşallah

sen 5 aylık ben 5 yıllık:) ama ben 7 aydır korunmuyorum. inş. en kısa sürede bebişleriimiz bize tutunacak allahın izni ile sonra hep beraber bebişlerimizi tanıştıracaz

sen 5 aylık ben 5 yıllık:) ama ben 7 aydır korunmuyorum. inş. en kısa sürede bebişleriimiz bize tutunacak allahın izni ile sonra hep beraber bebişlerimizi tanıştıracaz

amin inşallah benım yaştan dolayı tedırgınlıgım

kızlar yazışmalarıda okudum ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.

kısaca yeni gelenler için kendimi özetleyeyim. 5 yıllık evliyim. yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ama henüz tık tok. tüm tahliler önden yapıldı yumurtlamada oluyor ama tık yok.

yarın adet günüm ama göğüslerim acıyor şiştiler sanırım kırmızılar geliyor:KK43:
Canim adet oncesi belirtilerle gebelik belirtileri ayni biliyorsun. Umutsuzluk yok ;)

Bende 9 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz soğan kuru incir kuru preseed hepsini denedim sonuç hüsran:(

Denediginiz özel yontemler var mi kızlar paylaşalım hemen ayağa kalkmadan beklemek su içmek gibi?

kızlar bende 2 aydır deniyordum olmadı:KK61::KK61: bu 3. ayım şuan yumurtlama dönemindeyim soğan kürü yaptım buay inşallah hamiş olurum:KK69: birde hayıt suyu ile arı sütü poleni kapsulü kullanıpta hamile kalanları duydum onuda denemeyi düşünüyorum inşallah bu ay olurda daha fazla bekletmez beni ve isteyen herhesi inşallahhhhh:KK37::KK37::KK37:

ben de bacakları dikip duruyorum 15 dk falan fazla duramıyorum bacaklarım ağrıyo:KK48::KK48::KK48: bide ayağa kalkmıyorum hemen belimin altına yastık koyuyorum :KK53::KK53: duşuda sabah alıyorum mecburen:KK59::KK59::KK59:

Evet yeni hamile kalan biyolog bi arkadasim söyledi ilişki öncesi su iç tuvalete gitme spermler su içinde daha kolay hareket ediyormuş diye ne kadar doğru bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez

Back