- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.181
Beni de ekler misin canım?? BAT 30 ocakIlk sayfada bir tablo var oraya ekliyorum. Hemen senide ekleyeyim :). Yeni gelen arkadaslar isteyeni eklerim
sissy06 bat ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de ekler misin canım?? BAT 30 ocakIlk sayfada bir tablo var oraya ekliyorum. Hemen senide ekleyeyim :). Yeni gelen arkadaslar isteyeni eklerim
sissy06 bat ne
Ekledim canimBeni de ekler misin canım?? BAT 30 ocak
Ekledim senide . 1 Subatta hamile yazariz insallahbeni de ekleyin beklenmeyen adet tarihi 31 ocak
Ekledim syamanenide . 1 Subatta hamile yazariz insallah
Amin canim amin hepimiz adinaAmiiinnn canım insaAllah cömert Rabbim bizi de comertligiyle sevindirir bu kez ağzından bal damladi !
Canim esim bilgisayirimi aldi telden duzenlemeye calisiyorum ve zor oluyor. Gece duzenlerimT turkuazkebelek yasim 18 ocak olmus tabloda:=) yasim 28 batim 18 Ocak :=)
Canim adet oncesi belirtilerle gebelik belirtileri ayni biliyorsun. Umutsuzluk yokkızlar yazışmalarıda okudum ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.
kısaca yeni gelenler için kendimi özetleyeyim. 5 yıllık evliyim. yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ama henüz tık tok. tüm tahliler önden yapıldı yumurtlamada oluyor ama tık yok.
yarın adet günüm ama göğüslerim acıyor şiştiler sanırım kırmızılar geliyor
su içmek mi canım?Denediginiz özel yontemler var mi kızlar paylaşalım hemen ayağa kalkmadan beklemek su içmek gibi?
Önceki sayfalarda yazdık canım. Yumurta takibi için ovulasyon testi kullanıyoruz. Yazdığın gibi ayakları dikip yatmak var. Birr de eşin ve sen sıcak suyla banyo yapmamak lazımmış :)Denediginiz özel yontemler var mi kızlar paylaşalım hemen ayağa kalkmadan beklemek su içmek gibi?