- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.021
Bak şimdi tatili düşününce bi rahatladımYavrucum ne dıye patlıyorsun yarın tatil sıze ohh mıs otur evinde sakınles adet bile stresı kaldıramıyor relax lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şimdi tatili düşününce bi rahatladımYavrucum ne dıye patlıyorsun yarın tatil sıze ohh mıs otur evinde sakınles adet bile stresı kaldıramıyor relax lutfen
Canım bende inat ettim. O kargo adrese geleceek yarın tatil okulda yokum tutar yarın getirler . Neyse idareye bilgi verdim alacaklar. Zaten daha adet olmadım ya aceleside yok ama vurdumduymazliklari sinir bozucu. Ben devlet memuruyken işimi böyle savsaklayamam adamda ki rahatlığı bakKargoya gelınce keske teslim edilmedıgınde gıdıp subeden alsaydın aksaç aksam6 ya kadar acıklar cmt de 1 e kadar internettende kargon nerede takıp edebilirsin
Peki hergün aynı koyulukta mi çıkıyor yoksa gittikçe koyulasiyormu. Bir de gün gün saklayip kiyasliyormusun. Ne çok soru sordum :)Kızlar bende ovulasyon testine başladım 4-5 gündürlü yapıyorum net çizgi çıkmadı dahaa
Peki hergün aynı koyulukta mi çıkıyor yoksa gittikçe koyulasiyormu. Bir de gün gün saklayip kiyasliyormusun. Ne çok soru sordum :)
özel hastanelerde tüm hpsi yapıyor cnm 70 tl 20 tl de nuayene
Canım benimde 30 ocak yeni bat beraber takip edelim mi? Adetim düzenli oluyo. Senin nasıl? yumurtlama takibini nasıl yapıyon?
kaç ay olmuştu canım senin?Kızlar merhaba.
Uzun süredir deneyip daha sonra neden tutar acaba. yani tutmamasının sebebi neki anlamıyorum. hadi bir problem olsa neyse ama problem yokken neden böyle zamanı uzuyor.
Kızlar bende ovulasyon testine başladım 4-5 gündürlü yapıyorum net çizgi çıkmadı dahaa
Hımmm o zaman üzerine tarihleri not edip saklamayı. Sağol canim. Bebis olsun sağlıklı olsun cınsıyetı ne olursa olsun tabi de sen kizin olmasını mi oğlun olmasını mi daha çok istersin :)turkuazcım gün geçtikçe koyulaşır, sen sakla bence. Hatta şöyle bir şey duydum tam koyu gördüğü zaman ve ondan sonraki gün yapanların bebekleri genelde erkek oluyomuş:)
Canım ister kader de ister tesadüf :) Biz ne yaparsak yapalım bir zamanı var ve ol dedi mi olacakKızlar merhaba.
Uzun süredir deneyip daha sonra neden tutar acaba. yani tutmamasının sebebi neki anlamıyorum. hadi bir problem olsa neyse ama problem yokken neden böyle zamanı uzuyor.
korunmayı bırakalı 7.ay bu ay ama yumurtlamayı öğreneli 4 ay oldukaç ay olmuştu canım senin?
Hımmm o zaman üzerine tarihleri not edip saklamayı. Sağol canim. Bebis olsun sağlıklı olsun cınsıyetı ne olursa olsun tabi de sen kizin olmasını mi oğlun olmasını mi daha çok istersin :)
Canım ister kader de ister tesadüf :) Biz ne yaparsak yapalım bir zamanı var ve ol dedi mi olacak
korunmayı bırakalı 7.ay bu ay ama yumurtlamayı öğreneli 4 ay oldu
Bizimde 7 ay oldu
HADİ BAKALIM CANIM 6 AYI GEÇİNCE %90 a giriyormuşuz gebelik için.
Olur canım benim olur. Ben inanıyorum olacak ve cok zamanı yok ; )önce sağlıklı olsun. her ikiside olsun :) ah bi tane olsaydı. cinsiyet hiç düşünmedim canım ya