• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

hamiş olanlar :)

kasık ağrısı acaip bel ağrısı çeken varmı.
ben bu ay mahvoldum bel ağrısı ve kasık ağrısı :(
ama bacaklarımıda ağrı vuruyor. Genelde bacağım ağrıdığı zaman adet olurum ya:(

hamiş olanlar :)

kasık ağrısı acaip bel ağrısı çeken varmı.
ben bu ay mahvoldum bel ağrısı ve kasık ağrısı :KK43:
ama bacaklarımıda ağrı vuruyor. Genelde bacağım ağrıdığı zaman adet olurum ya:KK43:
Canım kasık bel ağrısı adetten de oluyor hamislikte de oluyomus. Senin inşallah hamilelik tir. Ne zaman senin bat

kızlar
hamıle oldugumu ogrenmeden verdıgım ovulasyon testlerı geldı bugun
bende ıhtıyacı olan bırıne hedıye etmek ıstıyorum
sakın yanlış anlamayın boşuna nıye para verılsın ki
bana ozelden yazarsanız adresınızı gonderırırım

valla iyi fikir :) bende var daha, elinde olmayan alsın hep beraber yapalım ov testini.. ;)

ama ben evde olmuyorum çalşıyorum iş yerinede yasak göndermek. neyse canım ev hanımlardan biri alsın en iyisii

R refikad denizege34 denizege34 ve benim adet tarihlerimiz çok yakın. Beraber ogrenicez inşallah bu ay hamile kaldığımızı uufff heyecan yaptım adet gelse bitse yunurtlasam deneme yapsak sonra çift çizgiyi gorsek :KK46:

:KK19: arkadaşım bu arada benim yeni bat 30 Ocak sanırım ocakta 2. şans :) bu ay doktor randevusunuda aldım 10 gün sonraya şimdiden :D bu sefer yumurtalarımı sorucam var mı yok mu ne alemdeler :D

Kızlaaarrr! eşi spermiogram testi yaptıranlaar nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız bilgi verirmisiniz ? R refikad canım siz yaptırmıştınız sanki ...?

:KK19: arkadaşım bu arada benim yeni bat 30 Ocak sanırım ocakta 2. şans :) bu ay doktor randevusunuda aldım 10 gün sonraya şimdiden :D bu sefer yumurtalarımı sorucam var mı yok mu ne alemdeler :D
Canım benimde 30 ocak yeni bat beraber takip edelim mi? Adetim düzenli oluyo. Senin nasıl? yumurtlama takibini nasıl yapıyon?

Kizlllaarrr hala adet olmadım o da gerginlik yaptı bende patlamaya hazır bomba gibiyiiimmm :KK11: lanet aras kargo hala testlerimi getirmedi sinirden patliyom. Adamla çarşamba tartıştık adrese getirmicem kargoyu dedi getirmedi. 10 kere şikayeti aradım çözüm yok nerdeyse geri dönecek kargom

Kizlllaarrr hala adet olmadım o da gerginlik yaptı bende patlamaya hazır bomba gibiyiiimmm :KK11: lanet aras kargo hala testlerimi getirmedi sinirden patliyom. Adamla çarşamba tartıştık adrese getirmicem kargoyu dedi getirmedi. 10 kere şikayeti aradım çözüm yok nerdeyse geri dönecek kargom
Yavrucum ne dıye patlıyorsun yarın tatil sıze ohh mıs otur evinde sakınles adet bile stresı kaldıramıyor relax lutfen :KK45::KK54:

Kargoya gelınce keske teslim edilmedıgınde gıdıp subeden alsaydın aksaç aksam6 ya kadar acıklar cmt de 1 e kadar internettende kargon nerede takıp edebilirsin:KK73:

Back