- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.001
benım yaş 28 telefonumdakı yumurtlama gunune gore yaptımBi kasık krampimiz bile olmadı Corolinna34 canım sen ovu testiyle ilk kez denedin dimi yaş kaçtı senin
ilk kez evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım yaş 28 telefonumdakı yumurtlama gunune gore yaptımBi kasık krampimiz bile olmadı Corolinna34 canım sen ovu testiyle ilk kez denedin dimi yaş kaçtı senin
Sen gencmissin beya Benim yaş 32 olacak. Hadi bakalım kızlar şu adet gelsin bitsin bu ay tam anlamıyla bir deneme yapacağız inşallah bize dua edinbenım yaş 28 telefonumdakı yumurtlama gunune gore yaptım
ilk kez evet
kasık agrım var canımhamiş olanlar :)
kasık ağrısı acaip bel ağrısı çeken varmı.
ben bu ay mahvoldum bel ağrısı ve kasık ağrısı
ama bacaklarımıda ağrı vuruyor. Genelde bacağım ağrıdığı zaman adet olurum ya
Canım kasık bel ağrısı adetten de oluyor hamislikte de oluyomus. Senin inşallah hamilelik tir. Ne zaman senin bathamiş olanlar :)
kasık ağrısı acaip bel ağrısı çeken varmı.
ben bu ay mahvoldum bel ağrısı ve kasık ağrısı
ama bacaklarımıda ağrı vuruyor. Genelde bacağım ağrıdığı zaman adet olurum ya
Canım kasık bel ağrısı adetten de oluyor hamislikte de oluyomus. Senin inşallah hamilelik tir. Ne zaman senin bat
kızlar
hamıle oldugumu ogrenmeden verdıgım ovulasyon testlerı geldı bugun
bende ıhtıyacı olan bırıne hedıye etmek ıstıyorum
sakın yanlış anlamayın boşuna nıye para verılsın ki
bana ozelden yazarsanız adresınızı gonderırırım
evetvalla iyi fikir :) bende var daha, elinde olmayan alsın hep beraber yapalım ov testini..
bende yok alabilirm:):)evet
henuz yazan olmadı
beklıyorum
OK CANIMbende yok alabilirm:):)
OK CANIM
bana msj bolumunden ad soyad tel ve adres bılgısıını gonderırsen yollarım
R refikad denizege34 ve benim adet tarihlerimiz çok yakın. Beraber ogrenicez inşallah bu ay hamile kaldığımızı uufff heyecan yaptım adet gelse bitse yunurtlasam deneme yapsak sonra çift çizgiyi gorsek9 ocak inş.olmam
R refikad denizege34 ve benim adet tarihlerimiz çok yakın. Beraber ogrenicez inşallah bu ay hamile kaldığımızı uufff heyecan yaptım adet gelse bitse yunurtlasam deneme yapsak sonra çift çizgiyi gorsek
Canım benimde 30 ocak yeni bat beraber takip edelim mi? Adetim düzenli oluyo. Senin nasıl? yumurtlama takibini nasıl yapıyon?arkadaşım bu arada benim yeni bat 30 Ocak sanırım ocakta 2. şans :) bu ay doktor randevusunuda aldım 10 gün sonraya şimdiden bu sefer yumurtalarımı sorucam var mı yok mu ne alemdeler
Yavrucum ne dıye patlıyorsun yarın tatil sıze ohh mıs otur evinde sakınles adet bile stresı kaldıramıyor relax lutfenKizlllaarrr hala adet olmadım o da gerginlik yaptı bende patlamaya hazır bomba gibiyiiimmm lanet aras kargo hala testlerimi getirmedi sinirden patliyom. Adamla çarşamba tartıştık adrese getirmicem kargoyu dedi getirmedi. 10 kere şikayeti aradım çözüm yok nerdeyse geri dönecek kargom
Kargoya gelınce keske teslim edilmedıgınde gıdıp subeden alsaydın aksaç aksam6 ya kadar acıklar cmt de 1 e kadar internettende kargon nerede takıp edebilirsinKizlllaarrr hala adet olmadım o da gerginlik yaptı bende patlamaya hazır bomba gibiyiiimmm lanet aras kargo hala testlerimi getirmedi sinirden patliyom. Adamla çarşamba tartıştık adrese getirmicem kargoyu dedi getirmedi. 10 kere şikayeti aradım çözüm yok nerdeyse geri dönecek kargom