• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Peki hergün aynı koyulukta mi çıkıyor yoksa gittikçe koyulasiyormu. Bir de gün gün saklayip kiyasliyormusun. Ne çok soru sordum :)

canm ben erken başladım teste adetim bitti hemen yapmaya başladı aslında 13.gün başlamam gerekiyormuş ama ben ne olur ne olmaz diye başladım.her gün aynı saattte sabah yapıyorum çok silik bir çizgi çıkıyor 5 gündürlü..Atıyorum testi saklamıyorum koyulaşmaya ,başlayınca biriktirirrim bir kaç gün boyunca

canm ben erken başladım teste adetim bitti 3 gün sonra yapmaya başladmı aslında 13.gün başlamam gerekiyormuş ama ben ne olur ne olmaz diye başladım.her gün aynı saattte sabah yapıyorum çok silik bir çizgi çıkıyor 5 gündürlü..Atıyorum testi saklamıyorum koyulaşmaya ,başlayınca biriktirirrim bir kaç gün boyunca

canm ben erken başladım teste adetim bitti hemen yapmaya başladı aslında 13.gün başlamam gerekiyormuş ama ben ne olur ne olmaz diye başladım.her gün aynı saattte sabah yapıyorum çok silik bir çizgi çıkıyor 5 gündürlü..Atıyorum testi saklamıyorum koyulaşmaya ,başlayınca biriktirirrim bir kaç gün boyunca
Erken başlamakla iyi etmissin. Arkadasim reglin hemen sonrasi hamile kaldı canım herkesin yumurtlama si farkli.

:KK31:slm kızlar. ben de 4 aydır deniyorum ve bu ay ovu. testine başladım. çalışmamızı teste göre yaptım bakalım. benim bat 19 ocak. ovu testi, hamilelik varsa da çift çizgi oluyormuş, bunu gerçekten deneyen var mı ve bi de adetten kaç gün önce çift çizgi çıkar?
Hoşgeldin canım. Hamilelik varsa ovu. testi nin çift çizgi çıkmaya devam edeceğini bende burda okudum ama deneyen var mı bilmiyorum. Senin bat a az kalmış. Çift çizgiyi yakaladın mi sen yumurtlama oldu mu

Selam kızlar ben aralık ayında korunmayı bıraktım tahmini yumurtlama günlerinde denememe ragmen gecen ay olmadı bu ay ikinci denemem olucak sizde ovulasyon testi kullanmalımıyım yoksa daha panik yapmam için erkenmi :oops: yakın zamanda iki arkadaşımın ilk denemede oldu benimde öyle olur sanmıştım

Selam kızlar ben aralık ayında korunmayı bıraktım tahmini yumurtlama günlerinde denememe ragmen gecen ay olmadı bu ay ikinci denemem olucak sizde ovulasyon testi kullanmalımıyım yoksa daha panik yapmam için erkenmi :oops: yakın zamanda iki arkadaşımın ilk denemede oldu benimde öyle olur sanmıştım
evet canım benimde ilk denemede olan çok tanıdığım var hatta istemeden olanlar çoğunlukta ama 5 sene bekleyen de biliyorum ki hiç problem yoktu görünürde yani nasip kısmet biraz da psikolojik taktıkça geriliyor bence :KK51:ilk denemede tutmadı benimki de daha ovulasyon testi almayı düşünmedim ne bileyim ...Panik yapma ama kafana takıyorsan test alabilirsin :KK30:

Hoşgeldin canım. Hamilelik varsa ovu. testi nin çift çizgi çıkmaya devam edeceğini bende burda okudum ama deneyen var mı bilmiyorum. Senin bat a az kalmış. Çift çizgiyi yakaladın mi sen yumurtlama oldu mu

Çift çizgiyi yakaladım canım. Şöyle ki; pazar akşam iki çizgi birbirine yakındı, pazartesi ise 2. çizgi hafiflemişti. pazartesi akşamı çalışma yaptık. Bugün de yapsak mı yoksa artık gerek kalmamış mıdır bilemiyorum :KK17:

Bekleriz :) canım ben ovulasyon testi aldım geçen ay bu ayda onunla takip etmeye çalışıcam istersen sende al fotoları paylaşırız burda :KK66:
Peki canm bende yarın aliyim. Hiç uygulamadım daha önce ovulasyon testini nasıl kullanılıyo?? Benim bu ay 2. ay olucak denemem. Gecen ay yumurtlamadan önceki gün çalışma yapmştık heryerde okuyorum Sperm 3 gün yaşar diyolar neden tutmamş olabilr aacaba ?? Bilgin var mı

evet canım benimde ilk denemede olan çok tanıdığım var hatta istemeden olanlar çoğunlukta ama 5 sene bekleyen de biliyorum ki hiç problem yoktu görünürde yani nasip kısmet biraz da psikolojik taktıkça geriliyor bence :KK51:ilk denemede tutmadı benimki de daha ovulasyon testi almayı düşünmedim ne bileyim ...Panik yapma ama kafana takıyorsan test alabilirsin :KK30:
Haklısın canım herkeste farklı stres yaptıkca olmuyo demeleri komik gelirdi inandım artık

Canım aynı durumdayız. Bende aralık ayında ilk kez denedim yumurtlama günlerinde çalşma yaptık kesin hamileyim die düşünmüştüm ama malesef adet oldum Neden tutmadı acaba bilmiyorum ama bende burada okuduklarımdan sonra ovulasyon testi almaya karar verdim

Öncelikle hoşgeldin. bence panik yapman için çok çok erken :) Senin yerine olsam bu denemede tutmazsa ovulasyon testi alırdım. Standart yumurtlama hesabı her kadına uymuyor çünkü. Belkide senin yumurtlama günün farklıdır test sayesinde öğrenirsin ;)

Canım aynı durumdayız. Bende aralık ayında ilk kez denedim yumurtlama günlerinde çalşma yaptık kesin hamileyim die düşünmüştüm ama malesef adet oldum Neden tutmadı acaba bilmiyorum ama bende burada okuduklarımdan sonra ovulasyon testi almaya karar verdim
Bende kesin hamileyim gözütle baktım iyi bişey değil aslında yaz sonuna gelcek falan diye planladım. Kul kurar kader gülermiş ya o hesap o_Onsallah bebeklerimiz bekletmeden bu ay bizimle olurlar canım

Çift çizgiyi yakaladım canım. Şöyle ki; pazar akşam iki çizgi birbirine yakındı, pazartesi ise 2. çizgi hafiflemişti. pazartesi akşamı çalışma yaptık. Bugün de yapsak mı yoksa artık gerek kalmamış mıdır bilemiyorum :KK17:
Benim bildiğim kadarıyla çift çizgi gördükten sonraki gün tutma ihtimali çok yüksek. Ama bence bu gecede dene ne kaybedersin ki :)

Öncelikle hoşgeldin. bence panik yapman için çok çok erken :) Senin yerine olsam bu denemede tutmazsa ovulasyon testi alırdım. Standart yumurtlama hesabı her kadına uymuyor çünkü. Belkide senin yumurtlama günün farklıdır test sayesinde öğrenirsin :KK66:
Hoşbulduk canım dediğin gibi bu ayda tutmazsa ovulasyona geçicem inşallah gerek kalmaz Hoppa

Bende kesin hamileyim gözütle baktım iyi bişey değil aslında yaz sonuna gelcek falan diye planladım. Kul kurar kader gülermiş ya o hesap o_Onsallah bebeklerimiz bekletmeden bu ay bizimle olurlar canım
Evt bende öğretmen olduğum için yaz sonuna getirmeye çalştm aklımca,, malesef evdeki hesap çarşıya uymadı Biz ne desekte Rabbimin dediği olur, inşaallah canm hayırlısıyla bu ay olur. Ben kayganlaştırıcı kullanıyorum ilşkide spermlere zarar verir die okumuştum bilginiz var mı bu konuda? ?

Evt bende öğretmen olduğum için yaz sonuna getirmeye çalştm aklımca,, malesef evdeki hesap çarşıya uymadı Biz ne desekte Rabbimin dediği olur, inşaallah canm hayırlısıyla bu ay olur. Ben kayganlaştırıcı kullanıyorum ilşkide spermlere zarar verir die okumuştum bilginiz var mı bu konuda? ?
Bende kayganlaştırıcı zarar veriyor diye biliyorum ama rabbim ol derse olur yanlışla olan bile varken onu yap onu yapma ayakları dikmek falan tamamen son çare psikolojisi bence

Back