• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

BUNA BENZİYOR FOTOSUNU ÇEKMEDEN ATTIMDA AMA TEST YANLIŞ OLABİLİRMİ YA 6 YADA 7 Sİ GİBİ ADET OLMAM GEREKİYOR..
images.jpg

CANIM HANGİ TESTEN YAPTIN EŞİM CERTAİN DİYE Bİ MARKA ALMIŞ UCUZUNDAN YANİ İNTERNETTE OKUDUM PEK GÜVENİLİR DEĞİLMİŞ. BENDE PEMBE BİR ÇİZGİ ÇIKTI DAYANAMADIM DÜN YAPTIM AMA KAFAM KARIŞTI BİLEMEDİM YAA :KK35:
Canım gözün aydin Hamilesin bence ;) Zaten testin açıklamasında yazar açık çizgi pozitif tir diye. Uufuuu bissürü hamilemiz oldu :KK46:

Canım gözün aydin Hamilesin bence :KK66: Zaten testin açıklamasında yazar açık çizgi pozitif tir diye. Uufuuu bissürü hamilemiz oldu :KK46:
Tşk ediyorum kızlar darısı sizlere inşallahhhh ben eniyisi bir kan testi vereyim beynimi kemiren bu kuşkudan kurtulayım...

Tşk ediyorum kızlar ayy nasıl heyecanlandım ikinci kez yaşıyorum bu duyguyu ama sanki ilkmiş gibi Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah ;)

CANIM HANGİ TESTEN YAPTIN EŞİM CERTAİN DİYE Bİ MARKA ALMIŞ UCUZUNDAN YANİ İNTERNETTE OKUDUM PEK GÜVENİLİR DEĞİLMİŞ. BENDE PEMBE BİR ÇİZGİ ÇIKTI DAYANAMADIM DÜN YAPTIM AMA KAFAM KARIŞTI BİLEMEDİM YAA :KK35:

ov. testlerinin yanında almıştım laboquick marka canım.. bence doğrudur çizgi çıkınca yanlış olma ihtimali yok diyorlar genelde hadi hayırlısı canım hamişler çoğalıyor :KK49::KK49: kan testi yaptır istersen bugün...

kızlar
hamıle oldugumu ogrenmeden verdıgım ovulasyon testlerı geldı bugun
bende ıhtıyacı olan bırıne hedıye etmek ıstıyorum
sakın yanlış anlamayın boşuna nıye para verılsın ki
bana ozelden yazarsanız adresınızı gonderırırım

kızlar
hamıle oldugumu ogrenmeden verdıgım ovulasyon testlerı geldı bugun
bende ıhtıyacı olan bırıne hedıye etmek ıstıyorum
sakın yanlış anlamayın boşuna nıye para verılsın ki
bana ozelden yazarsanız adresınızı gonderırırım
Supersin :)
Ben 60 li aldım canım bugün artık gelir diye dusunuyorum. Aras Kargo sağolsun 1 haftadir teslim edecek.

canım bencede hamilesin. en azında hcg de yükselme var ikinci çizgi çıktığına göre. belirtiler nelerdi yazarmısın bize
Canım ben kasıklarımdan anladım bu ay kıpırtılar oluyor değişik kramp giriyor arada normalde adet olduğum zaman anlarım hiç ben geliyorum sinyai vermez yani

Back