• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

günaydın kızlar
umarım tatlınız güzel geçmiştir.
ben evde popo büyüttüm hıc bı yere gıtmedım ..
bu arada adet belırtısı yaşayıp olucam sananlar erken karar vermeyın...zaten herşey adet olacak gibi belırtılerle başlıyor
olulasyon testıne başlayanların o ay hamıle kalma şansı %90 mış...inşallah güzel haberlerinizi duyarım

günaydın kızlar
umarım tatlınız güzel geçmiştir.
ben evde popo büyüttüm hıc bı yere gıtmedım ..
bu arada adet belırtısı yaşayıp olucam sananlar erken karar vermeyın...zaten herşey adet olacak gibi belırtılerle başlıyor
olulasyon testıne başlayanların o ay hamıle kalma şansı %90 mış...inşallah güzel haberlerinizi duyarım
Caniimmm ne güzel umu verdin bize :) Demek ki bir dahaki ay yüzde 90 hamileyiz :KK46: Tabi benim önce şu adeti olup bitirip çalışmalara başlamak gerek :KK76: Tatilde bende yattım zaten en büyük tatilde evde yatmak bu havalarda. Sadece yilacı gecesi disardaydik

Günaydın kizlaaarr. Ben bu ay % 10 un içindeyim sanırım.. Bu gün sabah sabah geldi benimkilerr:cry:

Şimdi söyle oldu:) Ben bir kez bebek düşünüyoruz diye Dr. A gittim rahim ağzı yarasini öğrendim adetin 20. Günü falandi Dr bir iki gun önce catlamis yumurta var dedi. Ertesı ay 21 gün gibi başka Dr. A gittim kahverengi akıntım oldu çünkü o ay. O Dr da hazır yumurtan var dedi. Bende bunlardan yumurtanin gec catlaDigi sonucuna vardım emin olmak için geçen ay 18. Gun gittim yumurta yok dedi :KK43:

Anladım canım benim gittiğim Dr hiç bahsetmek yumurtadan falanda bende gittiğimde sorayım bu sefer hatta yumurtlamaya yakin gideyim bu ay .

şunu da söliimmm
beslenmenıze dıkkat edın kızlar..gunde bır avuç fındık badem ceviz siz yıceksınız eşlerınızden zıyade

Hımm anladım canim. O zaman bu ay tutar inşallah :110: biz boşuna endişe ediyoruz aslında. 1 seneye kadar olmamasını Dr lar bile onemsemiyor. Bu ay birlikte denicez yani :KK50: bende adet olsamda denemeler baslasa :KK46:

ben şu adetimi 1-2 gün sindireyim bunalımımi yaşayım sonra yeni ay yeni heyecan der yolumuza devam ederiz napalim

Iyi pazarlar kızlar ben bugun dayanamadım test yaptım maalesef hayalet çizgi bile yok.. :KK43: bat 6 ocak moralimi bozdum simdidenn
CANIM HANGİ TESTEN YAPTIN EŞİM CERTAİN DİYE Bİ MARKA ALMIŞ UCUZUNDAN YANİ İNTERNETTE OKUDUM PEK GÜVENİLİR DEĞİLMİŞ. BENDE PEMBE BİR ÇİZGİ ÇIKTI DAYANAMADIM DÜN YAPTIM AMA KAFAM KARIŞTI BİLEMEDİM YAA :KK35:

Son düzenleme:
Back