- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
Hem de nasılll cok ozluyorum İstanbul uIstanbuldan sonra Ankara sıkı cı gelmiştir sana dimi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasılll cok ozluyorum İstanbul uIstanbuldan sonra Ankara sıkı cı gelmiştir sana dimi :)
Bende ist.a alışamadım. Cok kalabalık. Tamam çok güzel şehir ama trafik belasindan ağız tadiyla gezilmiyor ki. Gerçi böyle verip veristiriyorum istanbula sonra kadikoye gidiyoruz eşimle içim açılıyor iyiki istanbuldayım diyorum :)Hem de nasılll cok ozluyorum İstanbul u![]()
Icındeyken ben de ısyan ediyordum bazen ama mumla arıyorum simdi boyle guzel sehır yok ya ahh denizi yeter bı de sahile yakın oturuyor aılem her sıkıldığımda cıkıp giderdim off offBende ist.a alışamadım. Cok kalabalık. Tamam çok güzel şehir ama trafik belasindan ağız tadiyla gezilmiyor ki. Gerçi böyle verip veristiriyorum istanbula sonra kadikoye gidiyoruz eşimle içim açılıyor iyiki istanbuldayım diyorum :)
Istanbul cnm bende nerde çalışıyosunCanım ben ist.da çalışıyorum. Sen nerdesin
iyi düşün cnm ya istanbul çok kalabalıkCanim iki yıldır Ankara da yasiyorum es durumundan dolayı.. ailem dogup buyudugum yer İstanbul nasipse İstanbul a yerleşmeyi istiyoruz.. Ankara da ogretmenım![]()
Canim biliyorum aılem cevrem orada tum hayatım orada gecti orada devam etmesını istiyorum cocugum oldugunda annem baksın istiyorum bu yuzden İstanbul dıye tutturuyorumiyi düşün cnm ya istanbul çok kalabalık
Aaa tabi ailen İstanbul'da ise güzel senin için Dediğin gibi bebişine bakarCanim biliyorum aılem cevrem orada tum hayatım orada gecti orada devam etmesını istiyorum cocugum oldugunda annem baksın istiyorum bu yuzden İstanbul dıye tutturmam![]()
Sagol canim inşallah hepimizin gönlünce olsunAaa tabi ailen İstanbul'da ise güzel senin için Dediğin gibi bebişine bakar
Canım sen yumurtlama testiyle denedin bu ay sanırım dimi. Eşinde gider test yaptirirsa için rahatlar aslında. Hem bat 6 ocaksa henüz testte çıkmayabilir. Bir iki gün daha sabretmeye çalış. Biliyorum çok zor benim ihtimal yok gibiyken test yaptım akıl verecek son insanım ama ... :)
Bizimle 6 ay olunca eşime git dedim Herşey normal çıktı eşimde de hatta çok iyi dedi doktor.ama bu ayda sanırım gebelik olmadı bat 9 Ocak sol kasık ve bacak bir de bel ağrım var sanırım hasta olacam
Tutmuştur belki :) Bekle biraz daha canım. Tutmadiysa bu ay vardır bunda da bir hayır. Bu ay bende ovu. Testi aldiiimmm. Henüz elime geçmedi bi gelse hergün denicem çok meraklandim :):) evet canım ya beklemek zor ilk ay da böyle olmuştum şimdi ov. testiyle denedim ya ayrı bir heyecan yaptım![]()
Eşim diyorki ayaklarından tutup sallicam seni bak gör hemen tutacakbende bu adama çocuk yapiyom işte
hadi happycim ara tatilde memlekete gidip mujdeyi evdekilere yüzyüze verelim inşallah
Ben EskisehirdeydimIcındeyken ben de ısyan ediyordum bazen ama mumla arıyorum simdi boyle guzel sehır yok ya ahh denizi yeter bı de sahile yakın oturuyor aılem her sıkıldığımda cıkıp giderdim off offsen nereden geldin canım
Tutmuştur belki :) Bekle biraz daha canım. Tutmadiysa bu ay vardır bunda da bir hayır. Bu ay bende ovu. Testi aldiiimmm. Henüz elime geçmedi bi gelse hergün denicem çok meraklandim :)
Aynı kafabenimkide aynı espiriyi yaptı bu ayy ben şöle mi yapsak bölemi yapsak derken o da tutayım ayaklarından sallayım demişti kopmuştummm
![]()
Canım sorma ben geçen hafta pazar verdim Kargo görevlisi sağolsun kocaman okulumu bulamadı sinir oldum bir dünya kavga ettim. Arayada tatil girince baya bi gecikti Yarın gelir inşallah.Aynen vakti zamanı gelince gelecek inşallah bebişimiz :) Benim testler 2 gün içinde gelmiştii. onu yapmakta bir sorun yaa.. koyu mu değilmi sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor bide. benimde gelirse kırmızılar bu ay yapmaya devam edicem beraber bakarız![]()
Insallah senin yapman gerek kalmaz ama adet olursanda beraber yapar resim paylaşır yorumlasirizAynen vakti zamanı gelince gelecek inşallah bebişimiz :) Benim testler 2 gün içinde gelmiştii. onu yapmakta bir sorun yaa.. koyu mu değilmi sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor bide. benimde gelirse kırmızılar bu ay yapmaya devam edicem beraber bakarız![]()
Canım sorma ben geçen hafta pazar verdim Kargo görevlisi sağolsun kocaman okulumu bulamadı sinir oldum bir dünya kavga ettim. Arayada tatil girince baya bi gecikti Yarın gelir inşallah.
Aaa canım esimin memleketı cok guzel sehırBen Eskisehirdeydim
Şimdi söyle oldu:) Ben bir kez bebek düşünüyoruz diye Dr. A gittim rahim ağzı yarasini öğrendim adetin 20. Günü falandi Dr bir iki gun önce catlamis yumurta var dedi. Ertesı ay 21 gün gibi başka Dr. A gittim kahverengi akıntım oldu çünkü o ay. O Dr da hazır yumurtan var dedi. Bende bunlardan yumurtanin gec catlaDigi sonucuna vardım emin olmak için geçen ay 18. Gun gittim yumurta yok dedineyse canım nasılsa adet sonrası başlıcaksın... bu arada dr a yumurtlama günlerine yakın mı gitmiştin.. ultrasonla mı söyledi yumurta olmadığını?