Yaza hamile olarak girmek isteyenler

OOOOOO HADİ HAYIRLISI NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM CANIM YAAA YENİ YIL HEDİYESİNİ VER ARTIK KOÇİŞİNE AAAAAA SANKİ BEN HAMİLEYİM O KADAR SEVİNDİM YAA...

OOOOOO HADİ HAYIRLISI NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM CANIM YAAA YENİ YIL HEDİYESİNİ VER ARTIK KOÇİŞİNE AAAAAA SANKİ BEN HAMİLEYİM O KADAR SEVİNDİM YAA...
çok saol canımmm...darısı sana inşşallah rabbim versin..
çok tuhafım ama belırtılere bakarsan adet olacak gıbıydım
eşime daha solmedım gece 12 yi beklicimm

canım çok sevindim yeniyıl hediyesi çok güzel. kaçıncı denemede oldu bir de belirtileri yazarsan bize çok güzel olur:)
Sagol tatlım..bız fazla beklemedik allahtan...belirti adet olacakmıssın gibi gogus hassasiyeti kasık agrısı ve bence en onemlisi sık idrara cıkma bide cok acıkıyordum bunlar yanı ben bunları adet belırtisi sanmıştım hamile oldugumu regl gecıncr anldım..zaten sizlerde test al diye ısrar edınce yaptım

Yumurtlama gününüzü iyi takip edin kızlar bide ilişki esnasında pozisyonunuza dıkkat edin bilinen bişi ama gerçek yataktan hemen

Yumurtlama gününüzü iyi takip edin kızlar bide ilişki esnasında pozisyonunuza dıkkat edin bilinen bişi ama gerçek yataktan hemen
Ben test aldim gg dan. Pazartesi elimde olur :) Zaten şu an lazım değil. Haftasonu gibi adet olcam adetin 10. Günü kullabamya baslicam. Zaten korunmayı biraktik ama bu ay yumurta olmadığı için hamilelik yok. Inşallah ocak sonu bende hamıleyım heberini veririm. Annelerin duasi kabul olur canım dua et bize. Bir de gelişmeleri yaz nasıl geçiyor neler hissediyorsun. Bırakma bizi

tekrar hayırlı olsun cnm. peki ağrı bacağınıda vuruyormuydu

Kızlar ben 30 günde bi regl oluyorum. Yumurtlamam 17. gün mü oluyo?? Bu ay günü kaçrmak istemiyorum lütfen cvp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…