- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Teşekkürler canim. Akinti için 3. Kez Ilac kullanisim. Evet kullanıma geçiyor ama biraktigim an geri geliyor. Ya aslında aşırı bi akıntım yok gibi geliyor bana. Şimdi igrenc bi detay vericem ama sabah çamaşır giysem aksama mutlaka leke kalinti oluyor az bişey. Ama öyle rahatsız eden bir islaklik yok. Ben normal saniyodum bu durumu. Yani herkeste az bi akinti olir saniyordum. Ama Dr akinti var dedi. 2 doktor dedi sanırım ya. Bu hamilelik öncesi için gittiğim akinti var demedi. Kızlar merak ediyorum bu akinti tek bende mi var. Benim sadece adet sonrasi kuru onun disinda islaklik hissetmesemde camasirimda hep bi leke var
Kızlar benim erken gebelik testi negatif çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama durum koskoca bir tek çizgi.....
Ayynnennnn :) Ahh bi de yarın tatil olaydı tadından yinmezdiSelam guzeller cuma gununun tatile eklenmesiyle mutluluk katlandi benim icinhepimize iyi mutlu bebisli gobisli bir yil dilerim
iyi akşamlar canlar ciğerler
Iyi aksamlar. Haberler sende bebisimiyi akşamlar canlar ciğerler
günaydın kızlariyi akşamlaaarr canım var mı gelen giden ?? bugündü sanırım senin
günaydın canm...bakalım bugunde olmazsam yarın acile gider bı kan verırımIyi aksamlar. Haberler sende bebisim
GÜNAYDIN HADİ BAKALIM YENİ YILIN İLK HAMİLESİ OLURSUN İNŞALLAHgünaydın canm...bakalım bugunde olmazsam yarın acile gider bı kan verırım
ayy şimdi öle dedeınya bi heyecanlandımGÜNAYDIN HADİ BAKALIM YENİ YILIN İLK HAMİLESİ OLURSUN İNŞALLAH
Oovvv bebis mi geliyo kiiii :) test alsan eczaneden çıkmaz mi ki çok heyecanlıgünaydın canm...bakalım bugunde olmazsam yarın acile gider bı kan verırım
bilmiyorum canım gelıyomu gelmıyomu :)Oovvv bebis mi geliyo kiiii :) test alsan eczaneden çıkmaz mi ki çok heyecanlı
BUGÜN TEST ALSAYDIN YAAA ÇOK HEYECANLIIIIIbilmiyorum canım gelıyomu gelmıyomu :)
ama gelmeyen bişi var :) test almıcam bıraz daha beklıyım olmazdsa kan verırım yarın
daha ılıskıye gırdıkten 1 hafta ıcınde gıttım aldımKEŞKE
BUGÜN TEST ALSAYDIN YAAA ÇOK HEYECANLIIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?