- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Ne kadar iyi niyetlisin canım eksik olma :) Insallah hamilesindir de gerek kalmaz o testlere. Ben 60 lik siparis verdim bekliyorum :) Yani o yasadiklarinin hepsi hem hamilelik hem adet öncesi belirtiler ama inşallah seninki hamilelik tir. Dört gözle yarını bekliyoruuuzz :*eğitimim vardı kuşum .....canım ben daha fazla yasıyorum bu ay anlamadım gitti sancı gıbı gıren kasık agrıları goguslerım çok acıyobılmıyorum yarın belli olacak ...bakalım hayırlısı
şimdi de ovulasyon testı verdım siparriş eger olursam bırınızin işine yarasın dıye gonderırırım kargoyla
Ama daha çok erken canım ya. Bakma sen o testlere ben o kadar erken sonuç vereceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü önce kana karışmaliymis idrarda çıkması için. E daha kana bile karismamistir. Bence sen umudunu kaybetmeden bekleKızlar benim erken gebelik testi negatif çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama durum koskoca bir tek çizgi.....
Ya zaten görev gibi yapmak çok tuhaf :) Arkadaşım yeni evlendi 3 ay sona korunmayı bıraktı yumurtlama günlerini hesapladi falan. Olması gereken gün tuhaflarina gitmiş gulmusler yapamamislarBen geriliyorum ya o yuzden almayacagim oluruna birakacagm sevidmek istedigimde sevisecegm :)
günaydın canlarrrNe kadar iyi niyetlisin canım eksik olma :) Insallah hamilesindir de gerek kalmaz o testlere. Ben 60 lik siparis verdim bekliyorum :) Yani o yasadiklarinin hepsi hem hamilelik hem adet öncesi belirtiler ama inşallah seninki hamilelik tir. Dört gözle yarını bekliyoruuuzz :*
hadi yaa bunu da ilk kez duydumBende çarşamba yumurtlamadigimi duydugumdan beri korunmuyorum. Zaten bu ay pek ihtimal yok Dr bazı aylar yumurtlama olmayabilir sizin olmamış dedi. Küçük ihtimal geç yumurtlama ama benden adet öncesi belirtiler başladı adet olucam yumurtlayamadan yani. Zaten henüz korunma dobemindeydik eşimin tedavisi nedeniyle ama yumurtlama rahim ağzı yarası prostat iltihabı bi arada olunca koyverdik gitti
Belirtilerin ne olduğu daha net değil dur bakalımgünaydın canlarrr
iyi bir gün olsun hepimize inşalllahh ...tum belırtılerımle ben beklıyorum regli olmayı...
ayroca bugun doktora gıdıcem saçlarım çok dökülüyor
Canım tedavi için ilaç aldım fitil aldım ama olmadı iyileşmedi. Yaktirmakta doğum olmadığı için çok doğru değilmiş. Şimdi bu alanda uzman bir doktor bulup bir de ondan fikir alicamhadi yaa bunu da ilk kez duydum
yumurtlamanın olmadıgı ayda oluyormuş demek .. o zaman sen once tedavını bı ol canım...ondan sonra da yumurtlamayla ılgılı olan tedavıne bakarsın
Günaydınnn hatunlarrrrr 2015 güzellikler getirir hepimize inşallah herşey gönlümüzde olur 2015 te hepimizinolması dileğiyle...
hangi şehirdesin canımCanım tedavi için ilaç aldım fitil aldım ama olmadı iyileşmedi. Yaktirmakta doğum olmadığı için çok doğru değilmiş. Şimdi bu alanda uzman bir doktor bulup bir de ondan fikir alicam
Amiinnnnnn . Yarın bizim evlilik yildonumumuz :)Günaydınnn hatunlarrrrr 2015 güzellikler getirir hepimize inşallah herşey gönlümüzce olur 2015 te hepimizinolması dileğiyle...
Istanbulhangi şehirdesin canım
tebrik ederim canımmm...inşallah gebelikle taçlandırrırsın bu güzel günü...Amiinnnnnn . Yarın bizim evlilik yildonumumuz :)
tamam işte araştır iyi bır prof.ona git gorun canım beklemeIstanbul
o yumurtlama donemınde olabılıyomuş canım kasık agrısı ...belkı ondandır..bende de kasık agrısı var ..bugun regly olcam galıba ...sen sımdıden ayagını sıcak tutGünaydın kızlar umarım herkes iyidir. yeni bir yıla girmek üzereyiz. Umarım herkese dilediği gibi bir yıl nasip eder Yüce Allahım.
Kızlar şimdi adetime 9 gün var. en son 9 aralıkta adet oldum. yumurtlamam 24-27 arası oluyomuş galiba. doğrumu bilemiyrum. Bu günlerde deneme yaptık. Bugün sol kasıkta ağrım ve çok üşüyorum ayrıca karnımda ağrıyor. bu sol kasık ağrısı ne ki acaba
ama benim yumurtlamam geçti bu niye oldu şimdi anlamadımo yumurtlama donemınde olabılıyomuş canım kasık agrısı ...belkı ondandır..bende de kasık agrısı var ..bugun regly olcam galıba ...sen sımdıden ayagını sıcak tut
bendede kasık ağrısı var bi kaç gündür ama ben üşüttüğümü düşünmüştüm bide psikolojik oluyor sanki hamile gibi hissediyorsun kendini ama adetin geçene kadar inanki bir belirti yokama benim yumurtlamam geçti bu niye oldu şimdi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?