Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ne kadar iyi niyetlisin canım eksik olma :) Insallah hamilesindir de gerek kalmaz o testlere. Ben 60 lik siparis verdim bekliyorum :) Yani o yasadiklarinin hepsi hem hamilelik hem adet öncesi belirtiler ama inşallah seninki hamilelik tir. Dört gözle yarını bekliyoruuuzz :*

Kızlar benim erken gebelik testi negatif çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama durum koskoca bir tek çizgi.....
Ama daha çok erken canım ya. Bakma sen o testlere ben o kadar erken sonuç vereceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü önce kana karışmaliymis idrarda çıkması için. E daha kana bile karismamistir. Bence sen umudunu kaybetmeden bekle

Bende çarşamba yumurtlamadigimi duydugumdan beri korunmuyorum. Zaten bu ay pek ihtimal yok Dr bazı aylar yumurtlama olmayabilir sizin olmamış dedi. Küçük ihtimal geç yumurtlama ama benden adet öncesi belirtiler başladı adet olucam yumurtlayamadan yani. Zaten henüz korunma dobemindeydik eşimin tedavisi nedeniyle ama yumurtlama rahim ağzı yarası prostat iltihabı bi arada olunca koyverdik gitti

günaydın canlarrr
iyi bir gün olsun hepimize inşalllahh ...tum belırtılerımle ben beklıyorum regli olmayı...
ayroca bugun doktora gıdıcem saçlarım çok dökülüyor

hadi yaa bunu da ilk kez duydum
yumurtlamanın olmadıgı ayda oluyormuş demek .. o zaman sen once tedavını bı ol canım...ondan sonra da yumurtlamayla ılgılı olan tedavıne bakarsın

hadi yaa bunu da ilk kez duydum
yumurtlamanın olmadıgı ayda oluyormuş demek .. o zaman sen once tedavını bı ol canım...ondan sonra da yumurtlamayla ılgılı olan tedavıne bakarsın
Canım tedavi için ilaç aldım fitil aldım ama olmadı iyileşmedi. Yaktirmakta doğum olmadığı için çok doğru değilmiş. Şimdi bu alanda uzman bir doktor bulup bir de ondan fikir alicam

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir. yeni bir yıla girmek üzereyiz. Umarım herkese dilediği gibi bir yıl nasip eder Yüce Allahım.

Kızlar şimdi adetime 9 gün var. en son 9 aralıkta adet oldum. yumurtlamam 24-27 arası oluyomuş galiba. doğrumu bilemiyrum. Bu günlerde deneme yaptık. Bugün sol kasıkta ağrım ve çok üşüyorum ayrıca karnımda ağrıyor. bu sol kasık ağrısı ne ki acaba

o yumurtlama donemınde olabılıyomuş canım kasık agrısı ...belkı ondandır..bende de kasık agrısı var ..bugun regly olcam galıba ...sen sımdıden ayagını sıcak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…