• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ben test aldim gg dan. Pazartesi elimde olur :) Zaten şu an lazım değil. Haftasonu gibi adet olcam adetin 10. Günü kullabamya baslicam. Zaten korunmayı biraktik ama bu ay yumurta olmadığı için hamilelik yok. Inşallah ocak sonu bende hamıleyım heberini veririm. Annelerin duasi kabul olur canım dua et bize. Bir de gelişmeleri yaz nasıl geçiyor neler hissediyorsun. Bırakma bizi :KK66:
allah gonlunuze gore versın...şu mubarek cuma gununde hepınıze saglıklı evlatlar nasıp etsın inşallahh
gelısmeler kasık agrım bıraz daha hafıfledı bugun nobetcı bı kadın dogumcu bulup esımle doktora gıdıces
vallla şuan tek hıssettıgım ıhşahsızlıgım ve bulantım başka bişi yok :D
gelişmeleri yazarım

Kızlar ben 30 günde bi regl oluyorum. Yumurtlamam 17. gün mü oluyo?? Bu ay günü kaçrmak istemiyorum lütfen cvp.
eğer akıllı telefonun varsa canım P.c dıye bır program var
takvimim diye de aratabılırsın.. benım gebelık ordakı ılışkı ve yumurtlama gunune gore oldu...(rabbim nasip etti en başta)
yada ınternete yaz canım yumurtlama gunu hesaplama dıye orda kaç gunde bı adet oluyosan yaz onu buluyor sana
yanlış bır bılgı vermek istemem o açıdan soluyorum kuzum

eğer akıllı telefonun varsa canım P.c dıye bır program var
takvimim diye de aratabılırsın.. benım gebelık ordakı ılışkı ve yumurtlama gunune gore oldu...(rabbim nasip etti en başta)
yada ınternete yaz canım yumurtlama gunu hesaplama dıye orda kaç gunde bı adet oluyosan yaz onu buluyor sana
yanlış bır bılgı vermek istemem o açıdan soluyorum kuzum
Evt indirdim programı canım çok sağol,, seninde hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah şu kandil günü, dua et bizim için :)

Aminn inşallah canım ;) benim son 4 gün bakalım ama kasıklarımda 2 3 gündür ağrı var kızımda hiç böle olmamıştı o yüzden bilemedim:KK16:

Aminn inşallah canım :KK66: benim son 4 gün bakalım ama kasıklarımda 2 3 gündür ağrı var kızımda hiç böle olmamıştı o yüzden bilemedim:KK16:
bellı olmaz...benımde kasık agrım oldu ..goguslerım acıdı...belkı bu erkektir ondan belırtın vardır
ıdrar testı yapma cıkmaz zaten
reglı gununde yaparrsın

:D inşallah en başta sağlıklı sihhatli olsunda hayırlısı üff çok zor beklemek yaa günler geçmiyor..:KK55: Senin nasıl gidiyor canım...

:D inşallah en başta sağlıklı sihhatli olsunda hayırlısı üff çok zor beklemek yaa günler geçmiyor..:KK55: Senin nasıl gidiyor canım...
sabret canım..ınsallah hersey hayırlısı olur
bende bugun gıttım doktora ıdrar tahllısı yaptrdım kan verdım ıdrarda enfeksıyon cıktı bıraz bol su içmem gerek
b-hcg beklenen sevıyede sımdılık ıyı bır sıkıntı yokmuş
pazartesi tekrar cagırdı gıdıcem ultrasona

Kızlar bugün adet olucam. Yumurtlama yok belirti hiç yok bildiğin adet olucam ama insan bi acaba diyor yaa bu nasıl bir psikolojidir :) Su adet olsa bitsede çalışmalara başlasam :KK46: ovu testinide aldım henüz elime ulaşmadı ama. Tam 60 lik aldım elime bi geçsin hergün yapıcam :KK49: inşallah yumirtluyorumdur

Kızlar bugün adet olucam. Yumurtlama yok belirti hiç yok bildiğin adet olucam ama insan bi acaba diyor yaa bu nasıl bir psikolojidir :) Su adet olsa bitsede çalışmalara başlasam :KK46: ovu testinide aldım henüz elime ulaşmadı ama. Tam 60 lik aldım elime bi geçsin hergün yapıcam :KK49: inşallah yumirtluyorumdur
Degıl mı ınsan nasıl da bekliyor bu ay benimki tam gununde geldigi halde basladi mı baslamadı mı diye beklentıye gırdım bu ay ovulasyon testı falan da almadim ara tatilde bellı olacak durumum ailemın yanında İstanbul'da olacağım akışına bırakıyorum herşeyi :KK54:

Degıl mı ınsan nasıl da bekliyor bu ay benimki tam gununde geldigi halde basladi mı baslamadı mı diye beklentıye gırdım bu ay ovulasyon testı falan da almadim ara tatilde bellı olacak durumum ailemın yanında İstanbul'da olacağım akışına bırakıyorum herşeyi :KK54:
En sağlıklısı akışına bırakmak ama insan yapamıyor. Ben ilk kez bu ay gerçek anlamda deneyecegım. Denemedigim yumurtlamadigim halde acaba diyosam deneyince ne yaparım nasıl bir psikolojiye girerim acaba
Belki ailenin yanına gittiğinde müjdeli haberi verirsin canım :KK46:

Iyi pazarlar kızlar ben bugun dayanamadım test yaptım maalesef hayalet çizgi bile yok.. :( bat 6 ocak moralimi bozdum simdidenn

ca
Iyi pazarlar kızlar ben bugun dayanamadım test yaptım maalesef hayalet çizgi bile yok.. :KK43: bat 6 ocak moralimi bozdum simdidenn
canım moralini hiç bozma bence adet gününden önce genelde belli olmuyor idrarda biraz daha bekle adetin gecikirse o gün yap. ne kadardır deniyodun sen

Back