- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
ca
canım moralini hiç bozma bence adet gününden önce genelde belli olmuyor idrarda biraz daha bekle adetin gecikirse o gün yap. ne kadardır deniyodun sen
Canım daha erken bence. Bat i bekle[/QUOTE]member: 608916"]Iyi pazarlar kızlar ben bugun dayanamadım test yaptım maalesef hayalet çizgi bile yok..bat 6 ocak moralimi bozdum simdidenn
eşine ve sana bakıldımı bişey var mı diye. gerçi 1 sene doğal diyorlar7. Ayimiz bu ay
eşine ve sana bakıldımı bişey var mı diye. gerçi 1 sene doğal diyorlar
Evet canım gecikme olabilir ama bekle yınede bellı olmaz gec yumurtlamandan hamile de olabilirsınKızlar hala adet olmadım ama hamile de değilim test yaptım. Sanırım geç yumurtladigim için adet gecikti
Canım sen yumurtlama testiyle denedin bu ay sanırım dimi. Eşinde gider test yaptirirsa için rahatlar aslında. Hem bat 6 ocaksa henüz testte çıkmayabilir. Bir iki gün daha sabretmeye çalış. Biliyorum çok zor benim ihtimal yok gibiyken test yaptım akıl verecek son insanım ama ... :)Ben iki defa gittim şimdilik hersey normal dediler eşim gitmedi hiç. Bende ona sperm testi yaptir diyorum zaten bakalim bu ay söz verdi inşallah gider.
Happy cim bakma test yaptigima ihtimal yok gibi aslında :) Dr yumurtlama yok dedi 1 hafta korunmadık sonra benim pimpirik eşim vay gec yumurtlama sorunlu olursa vay tam buyuyemeZse yumurta, tekrar korunduki son bir kaç gündür. Artık bu aya biraktik denemeyi. Şu adet olsa bitse testlere başlasam. Yunurtlamami yakalayayim denemeden sonra bacakları dikip sabaha kadar kalkmicamEvet canım gecikme olabilir ama bekle yınede bellı olmaz gec yumurtlamandan hamile de olabilirsın
Bizimle 6 ay olunca eşime git dedim Herşey normal çıktı eşimde de hatta çok iyi dedi doktor.ama bu ayda sanırım gebelik olmadı bat 9 Ocak sol kasık ve bacak bir de bel ağrım var sanırım hasta olacamBen iki defa gittim şimdilik hersey normal dediler eşim gitmedi hiç. Bende ona sperm testi yaptir diyorum zaten bakalim bu ay söz verdi inşallah gider.
Dur canım umudunu kaybetme yav bunlar gebelik belirtisi de olabikir sonuçta dimiBizimle 6 ay olunca eşime git dedim Herşey normal çıktı eşimde de hatta çok iyi dedi doktor.ama bu ayda sanırım gebelik olmadı bat 9 Ocak sol kasık ve bacak bir de bel ağrım var sanırım hasta olacam
Ayy canim hadi bakalım ben hiç bekleyemedım gecen ay on dakıkada sıkıldım belı de yuksek tutmak gerekiyormus yastık koycam bu sefer sabretmem lazımHappy cim bakma test yaptigima ihtimal yok gibi aslında :) Dr yumurtlama yok dedi 1 hafta korunmadık sonra benim pimpirik eşim vay gec yumurtlama sorunlu olursa vay tam buyuyemeZse yumurta, tekrar korunduki son bir kaç gündür. Artık bu aya biraktik denemeyi. Şu adet olsa bitse testlere başlasam. Yunurtlamami yakalayayim denemeden sonra bacakları dikip sabaha kadar kalkmicaminsallah tutar
Canim belırtı arama hıc kimseninkı bırbırını tutmuyor adet mı hamilelık mı 9 undan sonra bellı olurBizimle 6 ay olunca eşime git dedim Herşey normal çıktı eşimde de hatta çok iyi dedi doktor.ama bu ayda sanırım gebelik olmadı bat 9 Ocak sol kasık ve bacak bir de bel ağrım var sanırım hasta olacam
Eşim diyorki ayaklarından tutup sallicam seni bak gör hemen tutacakAyy canim hadi bakalım ben hiç bekleyemedım gecen ay on dakıkada sıkıldım belı de yuksek tutmak gerekiyormus yastık koycam bu sefer sabretmem lazım
Dur canım umudunu kaybetme yav bunlar gebelik belirtisi de olabikir sonuçta dimi
Ayy insallah canım allah dualarımızı kabul etsinEşim diyorki ayaklarından tutup sallicam seni bak gör hemen tutacakbende bu adama çocuk yapiyom işte hadi happycim ara tatilde memlekete gidip mujdeyi evdekilere yüzyüze verelim inşallah
Canım ben ist.da çalışıyorum. Sen nerdesinKızlar bu arada nerde çalışıyorsunuz nerde yaşıyorsunuz
Canim iki yıldır Ankara da yasiyorum es durumundan dolayı.. ailem dogup buyudugum yer İstanbul nasipse İstanbul a yerleşmeyi istiyoruz.. Ankara da ogretmenımKızlar bu arada nerde çalışıyorsunuz nerde yaşıyorsunuz
Istanbuldan sonra Ankara sıkı cı gelmiştir sana dimi :)Canim iki yıldır Ankara da yasiyorum es durumundan dolayı.. ailem dogup buyudugum yer İstanbul nasipse İstanbul a yerleşmeyi istiyoruz.. Ankara da ogretmenım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?