Yaza hamile olarak girmek isteyenler

member: 608916"]Iyi pazarlar kızlar ben bugun dayanamadım test yaptım maalesef hayalet çizgi bile yok.. bat 6 ocak moralimi bozdum simdidenn[/QUOTE]
Canım daha erken bence. Bat i bekle

member: 608916"]Iyi pazarlar kızlar ben bugun dayanamadım test yaptım maalesef hayalet çizgi bile yok.. bat 6 ocak moralimi bozdum simdidenn
Canım daha erken bence. Bat i bekle[/QUOTE]

4 gun önceden silik çıkanları falan okuyunca yapayım dedim off bence bu ayda yok bende

Ben iki defa gittim şimdilik hersey normal dediler eşim gitmedi hiç. Bende ona sperm testi yaptir diyorum zaten bakalim bu ay söz verdi inşallah gider.
Canım sen yumurtlama testiyle denedin bu ay sanırım dimi. Eşinde gider test yaptirirsa için rahatlar aslında. Hem bat 6 ocaksa henüz testte çıkmayabilir. Bir iki gün daha sabretmeye çalış. Biliyorum çok zor benim ihtimal yok gibiyken test yaptım akıl verecek son insanım ama ... :)

Evet canım gecikme olabilir ama bekle yınede bellı olmaz gec yumurtlamandan hamile de olabilirsın
Happy cim bakma test yaptigima ihtimal yok gibi aslında :) Dr yumurtlama yok dedi 1 hafta korunmadık sonra benim pimpirik eşim vay gec yumurtlama sorunlu olursa vay tam buyuyemeZse yumurta, tekrar korunduki son bir kaç gündür. Artık bu aya biraktik denemeyi. Şu adet olsa bitse testlere başlasam. Yunurtlamami yakalayayim denemeden sonra bacakları dikip sabaha kadar kalkmicam insallah tutar

Ben iki defa gittim şimdilik hersey normal dediler eşim gitmedi hiç. Bende ona sperm testi yaptir diyorum zaten bakalim bu ay söz verdi inşallah gider.
Bizimle 6 ay olunca eşime git dedim Herşey normal çıktı eşimde de hatta çok iyi dedi doktor.ama bu ayda sanırım gebelik olmadı bat 9 Ocak sol kasık ve bacak bir de bel ağrım var sanırım hasta olacam

Ayy canim hadi bakalım ben hiç bekleyemedım gecen ay on dakıkada sıkıldım belı de yuksek tutmak gerekiyormus yastık koycam bu sefer sabretmem lazım

Bizimle 6 ay olunca eşime git dedim Herşey normal çıktı eşimde de hatta çok iyi dedi doktor.ama bu ayda sanırım gebelik olmadı bat 9 Ocak sol kasık ve bacak bir de bel ağrım var sanırım hasta olacam
Canim belırtı arama hıc kimseninkı bırbırını tutmuyor adet mı hamilelık mı 9 undan sonra bellı olur

Ayy canim hadi bakalım ben hiç bekleyemedım gecen ay on dakıkada sıkıldım belı de yuksek tutmak gerekiyormus yastık koycam bu sefer sabretmem lazım
Eşim diyorki ayaklarından tutup sallicam seni bak gör hemen tutacak bende bu adama çocuk yapiyom işte hadi happycim ara tatilde memlekete gidip mujdeyi evdekilere yüzyüze verelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…