- 4 Aralık 2014
- 493
- 209
- 48
- Konu Sahibi turkuazkebelek
ne güzel dua etmişsin canım.. Aminn bekleyen herkese inşallah..
Canım birbirimize edeceğimiz dua kabul olur. Kendime ne istiyorsam hep başkasına da isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel dua etmişsin canım.. Aminn bekleyen herkese inşallah..
En iyisini yapmissin. Bend denemelerimi ovu. testiyle yapıcam. Tam isabet olsun şansım artsinBu ay ovulasyon testi aldım birde onunla deneyelim bakalım... Cuma günü başlıcam yapmaya
Yeni baslamissin sende :) Bat ne zaman. Inşallah bu ay tutar çok bekletmez bebis seniMerhaba kizlar. Benim de ikinci ayim denemelerde. İnsallah bekleyen herkesin saglikli bir bebisi olur :)
İnsallah canim Bat 1 Ocak benim :)Yeni baslamissin sende :) Bat ne zaman. Inşallah bu ay tutar çok bekletmez bebis seni
Hoşbulduk canım benimki 14 ocakHoşgeldin canım. Bat ini söylersen senide eklerim tabloya
Yumurtlama günlerini biliyormusun. Muhtemelen yeni bitmiştir dimi. Yani şu an tutmuş olabilir :)İnsallah canim Bat 1 Ocak benim :)
Senin adet yeni bitmiş. Yumurtlama günlerini biliyormusun. O günleri degerlendirmek önemli ya :)Hoşbulduk canım benimki 14 ocak
evet :) bugün ve cmtsi de devam edicez bakalım olacak mıYumurtlama günlerini biliyormusun. Muhtemelen yeni bitmiştir dimi. Yani şu an tutmuş olabilir :)
Hadi bakalım. Şimdiye kadar tutmuş bile olabilir :) Yeni yıla müjdeli haberle girebilirsin :)evet :) bugün ve cmtsi de devam edicez bakalım olacak mı
6 aralik canım. Tam beklediğim tarihte yani :)Turkuaz sen bu ayın kaçında adet oldun????
bende 10 aralık peki başlıyormusun bu ay canım sen6 aralik canım. Tam beklediğim tarihte yani :)
Yol baslayamiyorum çünkü esimde prostat iltihabı çıktı. Dr 2 ay korunun demiş. Subata kaldı benimbende 10 aralık peki başlıyormusun bu ay canım sen
Cnm bence bir iki gun daha bekle acele etme kesin sonuç olsunKizlar akil verin bana bat yarin idrar testi yapmak icin erken mi?gozukur mu?sali gunu yaptim cikmadi oflumda da idrarda cikmamisti sonra kanda ogrenmistik bana bir akil verir msnz
Haklisin da iste:) peki soz dinleyecegim:)Cnm bence bir iki gun daha bekle acele etme kesin sonuç olsun
evet tatlım geçen at ilk defa ovu. testi kullandım bu ayda (muhtemelen 30 u falan) 5 gun öncesinden teste baslıcam yineSenin adet yeni bitmiş. Yumurtlama günlerini biliyormusun. O günleri degerlendirmek önemli ya :)
Canim hoşgeldin aramıza.. ayni durumdayiz bende bir bucuk yillik evliyim ve ilk kez bu ay korunmadik bat 27 aralikKızlar merhaba
aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum
bizde 1,5 yıllık evliyiz ve bu ay korunmadık... bende cok heyecanlıyım...aslında ılk denemede gebe kalma ihtimali %27 miş
Rabbim hepimize kısmet etsin.
Yarın sabah deneyebilirsin bence :) Sonuçta idrar testi pahali bişey değil. Hadi hayirlisiKizlar akil verin bana bat yarin idrar testi yapmak icin erken mi?gozukur mu?sali gunu yaptim cikmadi oflumda da idrarda cikmamisti sonra kanda ogrenmistik bana bir akil verir msnz