• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

amin kızlar sağolun. allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. doktordan randevuyu hamile olduğumu öğrenmeden almıştım eğer değilsem tedavi için gidecektim :KK61: çok şükür gerek kalmadı. üstelik 6 aralıkta testimde pozitif çıkmasına rağmen yani yaklaşık 3 haftalıkken hissetmiştim. ve ilk defa adet günüm gelmeden test yaptım ;) allah herkese nasip etsin inşallah.

amin kızlar sağolun. allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. doktordan randevuyu hamile olduğumu öğrenmeden almıştım eğer değilsem tedavi için gidecektim :KK61: çok şükür gerek kalmadı. üstelik 6 aralıkta testimde pozitif çıkmasına rağmen yani yaklaşık 3 haftalıkken hissetmiştim. ve ilk defa adet günüm gelmeden test yaptım :KK66: allah herkese nasip etsin inşallah.
Hayirli olsun arkadaşım cok sevindim nasil hissettin 3 haftalikken bize de tüyo verir misin :anneadayı:

günaydın kızlar,

Diğer hormon sonuçları çıktı. FSH : 2,80 LH : 4,62 . doktor normal demiş. sadece testesteron biraz düşük çıkmış. eşimde sormuş tdevai olcak mı diye. doktorda testesteron ile ilgili bir problemin var demiş. Eşimde yok demiş. çünkü yoktu zaten.

Sizce fsh ve lh doğrumu

günaydın kızlar,

Diğer hormon sonuçları çıktı. FSH : 2,80 LH : 4,62 . doktor normal demiş. sadece testesteron biraz düşük çıkmış. eşimde sormuş tdevai olcak mı diye. doktorda testesteron ile ilgili bir problemin var demiş. Eşimde yok demiş. çünkü yoktu zaten.

Sizce fsh ve lh doğrumu
pardon yanlış yazdım kızlar.

düzeltilmiş mesaj;

günaydın kızlar,
Diğer hormon sonuçları çıktı. FSH : 2,80 LH : 4,62 . doktor normal demiş. sadece testesteron biraz düşük çıkmış. eşimde sormuş tdevai olcak mı diye. doktorda testesteron ile ilgili bir problemin var mı sıkıntı yaşıyormusun demiş. Eşimde yok demiş. çünkü yoktu zaten.
Sizce fsh ve lh doğrumu

Evet canim ilk denemeyi ve tek iliskiydi yumurtlama döneminde :) Bugün regl günüm az öncetekrar yaptim yine cçift çizgi tabi güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin :) Kan ve USG yi bekliyordu Esim görevde insaAllah uarina baktiracagiz.

Evet canim ilk denemeyi ve tek iliskiydi yumurtlama döneminde :) Bugün regl günüm az öncetekrar yaptim yine cçift çizgi tabi güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin :) Kan ve USG yi bekliyordu Esim görevde insaAllah uarina baktiracagiz.
Supperrrrrrr :) Bizede tek vuruşta gol nasip olsun insallah :p Sen ovulasyon testi kullandın mi. Yumirtlamani nasıl anladin

düzeltilmiş mesaj;

günaydın kızlar,
Diğer hormon sonuçları çıktı. FSH : 2,80 LH : 4,62 . doktor normal demiş. sadece testesteron biraz düşük çıkmış. eşimde sormuş tdevai olcak mı diye. doktorda testesteron ile ilgili bir problemin var mı sıkıntı yaşıyormusun demiş. Eşimde yok demiş. çünkü yoktu zaten.
Sizce fsh ve lh doğrumu
Canım fsh lh normal değerlerde ama testesteron biraz az gibi. Tedavi vermismi. Sen şu keçiboynuzu pekmezini denesene eşinde. Dr verdiği tedavi varsa o daha önemli tabi de tedaviye gerek yok derse deneyebilirsin bence. Zaten testesteron degeri de biraz dusuk

yeni hamişleri tebrik ediyorum.. ne güzel ilk ayda hamile kalmak :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. bu arada TurkuazKelebek TurkuazKelebek benim adımın karşısına da çarpıyı koyabilirsin :)

yeni hamişleri tebrik ediyorum.. ne güzel ilk ayda hamile kalmak :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. bu arada TurkuazKelebek TurkuazKelebek benim adımın karşısına da çarpıyı koyabilirsin :)

Çok teşekkür ederim kendi adıma canım inşaAllah hakkınızda ne hayırlı ise o olsun geç olsun ama güç olmasın derler Allah versin bi tane hayırlı sağlıklı uzun ömürlüsünden inşaAllah sana

Back