- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
Hadi inşallah darısı diğerlerine tabi bana da :) bende haftaya başlıyorum denemelere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim sağolasın allah isteyen herkese nasip etsin. ben kendimde fark ettiğim şey şöyleydi. adet günlerim aksamaz. ilk gebeliğimden (zorunlu kürtaj ile sonlandırılmıştı) bir önceki adetim 5 gün gecikti testler yaptım hayal kırıklığı arkasından adet.sonraki ay hamileydim. o dönemden bu güne 1,5 yılda adet düzenim tamamen değişti. 26-27 günde olmaya başladım gene geçen ay 29. gün geldi 2 gün gecikti ve arkasından gene hamile kaldım. bu adet döneminin kısalma veya uzaması rahmin kendini hazırlamasıyla alakalı bunu biliyoruz. birde kasılmalar ve aşırı yemek yeme ki hala devam ediyor.Hayirli olsun arkadaşım cok sevindim nasil hissettin 3 haftalikken bize de tüyo verir misin
Canım fsh lh normal değerlerde ama testesteron biraz az gibi. Tedavi vermismi. Sen şu keçiboynuzu pekmezini denesene eşinde. Dr verdiği tedavi varsa o daha önemli tabi de tedaviye gerek yok derse deneyebilirsin bence. Zaten testesteron degeri de biraz dusuk
kızlar bebekin resmini aldım geldim kesemiz göründü bir problem yok çok şükür allah herkese nasip etsin.
sağol canım benim allah sanada nasip etsin, uğurumuz sanada bulaşsın, sende başkalarına uğurlu gel inşallah.canım kendi derdimden yazamadım. çok tebrik ederim . burası herkese uğurlu gelmeye başladı. hadi hepimiz sırayla çabucak kalırız inş. sen dua et bizim için :)
İNŞ. CANIM BENİM:)sağol canım benim allah sanada nasip etsin, uğurumuz sanada bulaşsın, sende başkalarına uğurlu gel inşallah.
Yeni bat ne zaman canimyeni hamişleri tebrik ediyorum.. ne güzel ilk ayda hamile kalmak :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. bu arada @TurkuazKelebek benim adımın karşısına da çarpıyı koyabilirsin :)
Hadi insallah. Ne zaman bat :)Bizde bebek düşünüyorz arkadaşlarr bu ay ilk defa denedik haftaya blli olacakk bebek olup olmadığı heyecanım başladı umarım bebeğim karnımdadır
Hadi insallah. Ne zaman bat :)
Canım bu kurun sperm sayısını ve hareketliligini artırdığını duymuştum ama tabi Dr a danismakta fayda vardır. Hani şeker falan varsa çıkarır. Ben olsam uygulardim ama. Hatta korunmayı bırakınca düşünüyorum :)canım testesteron sende bir sıkıntı yaratmıyorsa sıkıntı yok demiş. tedaviye gerek yok demiş. diğerleri zaten normal. ama yine de her ihtimale karşı keçi boynuzu kürü yapsam mı.
Peki hemen tabloya ekleyeyim tutarsa bi hamilemiz daha olsun :)
Peki hemen tabloya ekleyeyim tutarsa bi hamilemiz daha olsun :)
Yeni bat ne zaman canim
Çok teşekkür ederim kendi adıma canım inşaAllah hakkınızda ne hayırlı ise o olsun geç olsun ama güç olmasın derler Allah versin bi tane hayırlı sağlıklı uzun ömürlüsünden inşaAllah sana
Sira bize de gelecek dimiii.. hem olsun istiyorum hem de korkuyorum .. gunler azaldikca heyecanlaniyorum bakalımTamamdır hadi kızlar sıra bizde :)