• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Hayirli olsun arkadaşım cok sevindim nasil hissettin 3 haftalikken bize de tüyo verir misin :anneadayı:
canım benim sağolasın allah isteyen herkese nasip etsin. ben kendimde fark ettiğim şey şöyleydi. adet günlerim aksamaz. ilk gebeliğimden (zorunlu kürtaj ile sonlandırılmıştı) bir önceki adetim 5 gün gecikti testler yaptım hayal kırıklığı arkasından adet.sonraki ay hamileydim. o dönemden bu güne 1,5 yılda adet düzenim tamamen değişti. 26-27 günde olmaya başladım gene geçen ay 29. gün geldi 2 gün gecikti ve arkasından gene hamile kaldım. bu adet döneminin kısalma veya uzaması rahmin kendini hazırlamasıyla alakalı bunu biliyoruz. birde kasılmalar ve aşırı yemek yeme ki hala devam ediyor.

Canım fsh lh normal değerlerde ama testesteron biraz az gibi. Tedavi vermismi. Sen şu keçiboynuzu pekmezini denesene eşinde. Dr verdiği tedavi varsa o daha önemli tabi de tedaviye gerek yok derse deneyebilirsin bence. Zaten testesteron degeri de biraz dusuk

canım testesteron sende bir sıkıntı yaratmıyorsa sıkıntı yok demiş. tedaviye gerek yok demiş. diğerleri zaten normal. ama yine de her ihtimale karşı keçi boynuzu kürü yapsam mı.

Bizde bebek düşünüyorz arkadaşlarr bu ay ilk defa denedik haftaya blli olacakk bebek olup olmadığı heyecanım başladı umarım bebeğim karnımdadır :anneadayı::anneadayı::rolleyes:

canım testesteron sende bir sıkıntı yaratmıyorsa sıkıntı yok demiş. tedaviye gerek yok demiş. diğerleri zaten normal. ama yine de her ihtimale karşı keçi boynuzu kürü yapsam mı.
Canım bu kurun sperm sayısını ve hareketliligini artırdığını duymuştum ama tabi Dr a danismakta fayda vardır. Hani şeker falan varsa çıkarır. Ben olsam uygulardim ama. Hatta korunmayı bırakınca düşünüyorum :)

Back