• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

canım açıklaman için teşekkürler. bizde bu sperm üreten hormon seviyeleri normal çıktı. fsh ve lh. biz özelde yaptırdığımız için sıra beklemeyceğiz ama yine de yaptırsak mı. ne dersin

canım 7 aydır korunmuyorsanız ve daha önce hamile kalmadıysan yaptırın bence.. ben eşimin başının etini yiyorum yaptır diye :D

Kızlar merhaba
aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum :D
bizde 1,5 yıllık evliyiz ve bu ay korunmadık... bende cok heyecanlıyım...aslında ılk denemede gebe kalma ihtimali %27 miş
Rabbim hepimize kısmet etsin.

O zaman o % 27 liklerdenim desene ama gec olsun guc olmasin demisler hayirlisi ne ise olsun dedim hamile kaldim ilk ay.Dua cok onemli benim icin

haklısın canım ama inan çok korkuyorum bişey çıkacak ve moralimiz bozulacak diye

Bildiğim kadarıyla ilaç falan veriyorlar, kötü bişey çıksa bile en azından ona göre tedavi olunur.. Yani ben öyle düşünüyorum. Bilmeden her ay uğraş uğraş daha çok yıpranıyoruz gibi geliyor bana.. eşim ikna oldu sayılır bu ayda geçsin diyor bakalım:)

Bildiğim kadarıyla ilaç falan veriyorlar, kötü bişey çıksa bile en azından ona göre tedavi olunur.. Yani ben öyle düşünüyorum. Bilmeden her ay uğraş uğraş daha çok yıpranıyoruz gibi geliyor bana.. eşim ikna oldu sayılır bu ayda geçsin diyor bakalım:)

doğru söylüyorsun canım her ay beklemek insanı yıpratıyor. doktora gittik 7 ay deniyoruz deyince ooo daha çok zamanınız var dedi. hiç bir tahlil yapmadı. daha sonra eşim kendi yaptırdı benim zorumla. hormon için. şimdi de diğer test için gideceğiz bakalım haber veririm size.

Turkuaz ebrulu refikad hala gelen giden yok arkadaslarim bir ara kostum wcye oldm snrm diye akintiymis. Cursum ben bakamadim tekrar korkudan hala daha cesaret edemiyorum bakmaya:)

Kızlar slm. bu testesteron ile ilgili bilgiye sahip olan varmı. eşimde çok az düşüklük çıktı. doktor çok önemli değil. önemli olan sperm demiş. sperm testi yaptırsakmı hemen yoksa henüz erkenmi. bu arada 5 yıllık evliyim. 7 aydır korunmuyoruz
Canım yerinde olsam yatirirdim. Yani ogrenmekte fayda var. Eğer sperm satışı hızı yetersizse boşuna deniyor olabilirsiniz. Varsa bir sıkıntı tedavinizi olursunuz

Turkuaz ebrulu refikad hala gelen giden yok arkadaslarim bir ara kostum wcye oldm snrm diye akintiymis. Cursum ben bakamadim tekrar korkudan hala daha cesaret edemiyorum bakmaya:)
Ayyyyy hadi bakalım 3. Hamilemiz mi geliyoooorrrr :D Yav yarın bi test alsana nasıl durabiliyorsun. Ben olsam şimdiye çoktan yapmıştım :) Sonuç bekliyoruz heyecanla canımmmmm :*

Iyi fikir yaa bende mi esimë yaptırsam :) Hazır bu işler için doktora giderken

Bizede dua et canım benim. Allah col bekletmeden sağlıklı sihhatli mutlu hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize insalllaahhh. Hamilelerin duası kabul olurmus :*

Canım dua etmez miyim bir kadın için anne olmanın ne kadar çok önemli olduğunu biliyorum Allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler naip etsin hakkınızda ne hayırlı ise o olsun inşaAllah

Ayyyyy hadi bakalım 3. Hamilemiz mi geliyoooorrrr :D Yav yarın bi test alsana nasıl durabiliyorsun. Ben olsam şimdiye çoktan yapmıştım :) Sonuç bekliyoruz heyecanla canımmmmm :*
Agzindan bal damliyorrrr:)) insallahhh..Esim durduruyor pazartesi kan testine getirecegim soz bir sabret belki gece hastalanirsin diyor

Agzindan bal damliyorrrr:)) insallahhh..Esim durduruyor pazartesi kan testine getirecegim soz bir sabret belki gece hastalanirsin diyor

Dayanamadm simdi yaptim negatif ama ben bu teste cok guvenemedim ya snrm regl olana kdr inanmicam oglumdaki gibi ben hamile hissediyorm test reddediyor:) pazartesiye kdr reglimi bekleyecegm baktm yok kan testi yaptiracagm cnku farkli bir kasik agrim halsizligim var oglumda da boyle inatci davranmistim :)))

Dayanamadm simdi yaptim negatif ama ben bu teste cok guvenemedim ya snrm regl olana kdr inanmicam oglumdaki gibi ben hamile hissediyorm test reddediyor:) pazartesiye kdr reglimi bekleyecegm baktm yok kan testi yaptiracagm cnku farkli bir kasik agrim halsizligim var oglumda da boyle inatci davranmistim :)))
2 gün bekleyecegiz yani :)

Back