• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

hadi hayırlısı canım.. birşeyler hissediyor musun? belirti falan gerçi erken daha ama ... bende yarın veya cuma adet olucam :KK43:
hiçbir belirti yok. Forumlarda ovulasyon testinin gebelik varsa 1 hafta kala poztifi gösterdiği yazıyordu dayanamadım yaptım tek çizgi :( olmayan umudumuda kaybettim şimdiden :)

kızlarrr slmm:KK52:benim bat 4 yada 5 şubat..yani 7 yada 8 günüm var...netten araştırdım erken gebelik testleri varmışşş..deneyen oldu mu çevrenizde...acaba hakikaten sonuç veriyor mu bu kadar erkenn????:KK31:

kasıklarıda ara ara batmalar var..göğüslerim acıyor...öylee aman amann akıntım yok fazlalaşırmış öle derler ya...acaba beklentide olduğum için mi bu belirtiler beni yanıltıyor...adet öncesi böyle şeyler yaşamazdı ben...bi de kabızım...sadece her adetimden öönce kabızlık yaşarım...kafa karışık bekleek zor pöffffff:KK34:

kasıklarıda ara ara batmalar var..göğüslerim acıyor...öylee aman amann akıntım yok fazlalaşırmış öle derler ya...acaba beklentide olduğum için mi bu belirtiler beni yanıltıyor...adet öncesi böyle şeyler yaşamazdı ben...bi de kabızım...sadece her adetimden öönce kabızlık yaşarım...kafa karışık bekleek zor pöffffff:KK34:
belirtiler gayet güzel ve umut verici bence :KK66:

Kizlar benim de karnim tef gibi gerildi resmen:)ara ara batma pluyo kasiklarimda. test aldim predictor erken gebelik testi. ama yapmaya korkuyorum. bat 31 ocak. Ne zaman yapsam testi?

Kizlar benim de karnim tef gibi gerildi resmen:)ara ara batma pluyo kasiklarimda. test aldim predictor erken gebelik testi. ama yapmaya korkuyorum. bat 31 ocak. Ne zaman yapsam testi?
süperrr....az kalmışşş...,nşalllahhh paozitif çıkarrr
prospektüsünde belirtmiyor mu?en erken ne zaman belirti vereceği??:KK25:

arkadaşlar adet siklusuna göre süre uzun olunca adetten önce belli mii oluyor acaba? kısa sikluslarda da adet geçince mi belli oluyor bi de o aklıma geldi ne dersiniz bu konuda???

Ne biliyim cnm ya garanticiyim biraz heralde. ama yarin yapabilirim. esim de yap diyip duruyo. sizce hamile olabilir miyim acaba?yoksa kendimi cok kaptirdigim icin mi bunlaei yasiyorum
artık çıkması lazım ama bazen adet geçmeden çıkmıyor . Ben olsam dayanamasz yapardım :)
A
süperrr....az kalmışşş...,nşalllahhh paozitif çıkarrr
prospektüsünde belirtmiyor mu?en erken ne zaman belirti vereceği??:KK25:
3-4 gun once diyo da. ben cesaret edemiyorum iste. ya negatif cikarsa diye. hamilelik belirtisi mi butun bunlar acaba emin olamiyorum cnm yaa...

ben de mrktayım...daha 1 haftam var...çok zor beklemek...eczaneye göre testler garanti.ama benim ilk hamileliğimde adetimden 15 gün sonra preductor ile belli oldu ama 2.çizgi net değildi silikti...onda diyoorum ya siklus aralığına göre mi erken yada geç belli oluyor?????

Ne biliyim cnm ya garanticiyim biraz heralde. ama yarin yapabilirim. esim de yap diyip duruyo. sizce hamile olabilir miyim acaba?yoksa kendimi cok kaptirdigim icin mi bunlaei yasiyorum
A
3-4 gun once diyo da. ben cesaret edemiyorum iste. ya negatif cikarsa diye. hamilelik belirtisi mi butun bunlar acaba emin olamiyorum cnm yaa...
test yapmadan bilemeyiz ki :) ama belirtiler baya hamilelik gibi

Back
X